Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostiger είπε Με vega 56 ειμαι, γλυκοκοιταζω την 5700ΧΤ αλλά ακομα περισσοτερο το επερχομενο μεγαλο ναβι λογω του ray tracing, σεβομαι τον πετσινο, αλλα πολεμω την τιμολογιακη του πολιτικη, αλλα εντελως αντικειμενικα, η διαμορφωθεισα κατασταση με τους drivers ειναι ελεεινη και τρισαθλια. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα, να ταλαιπωρειται ο κοσμος με ακριβο hardware. Ειναι κριμα κι αδικο. Ίδια τιμολογιακή πολιτική έχουν. Απλά η AMD δίνει λίγο παραπάνω perf και σάπιους drivers και δεν δίνει RT. Οπότε μία η άλλη.. 3 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Καλησπέρα παιδιά. Συγνώμη αν έχει απαντηθεί η ερώτηση που θα κάνω. Είμαι με μια Sapphire RX 5700, κατά κύριο λόγο την έχω για Hackintosh αλλά έχω dual boot Windows και παίζω κανένα Apex Legends σε 4Κ ανάλυση με όλα στα High. Η κάρτα αποδίδει πολύ καλά μπορώ να πω αλλά...Τα ανεμιστήρια της είναι στο full και κάνουν κάμποσο θόρυβο. Θερμοκρασίες 68-74 βαθμούς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ρίξω τον θόρυβο αυτό ή θεωρείτε ότι έτσι πρέπει να δουλεύει η κάρτα? Με τα ανεμηστήρια στο τέρμα και έχεις τόσο ψηλή T χειμωνιάτικα; Κάτι παίζει με το airflow στο κουτί σου ή έχεις το tower πάνω στο καλοριφέρ
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, Q-Taxys είπε Αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα (στην αρχή χάρτη συνήθως) μου έκανε αυτό το πάγωμα, έβλεπα μια σταματημένη εικόνα (την ίδια στιγμή εμφανιζόμουν να έχω ping 999 στο scoreboard) και μετά ξεπάγωνε, έχοντας πεθάνει προφανώς ΑΥΤΟ! ακριβώς και γω. 21 λεπτά πριν, kostiger είπε Με vega 56 ειμαι, γλυκοκοιταζω την 5700ΧΤ αλλά ακομα περισσοτερο το επερχομενο μεγαλο ναβι λογω του ray tracing, σεβομαι τον πετσινο, αλλα πολεμω την τιμολογιακη του πολιτικη, εντελως αντικειμενικα ωστοσο, η διαμορφωθεισα κατασταση με τους drivers ειναι ελεεινη και τρισαθλια. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα, να ταλαιπωρειται ο κοσμος με ακριβο hardware. Ειναι κριμα κι αδικο. Ε αν δε στρώσει θα τη δώσω τώρα στα κοντά
jimmakosapple Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ίδια τιμολογιακή πολιτική έχουν. Απλά η AMD δίνει λίγο παραπάνω perf και σάπιους drivers και δεν δίνει RT. Οπότε μία η άλλη.. Με τα ανεμηστήρια στο τέρμα και έχεις τόσο ψηλή T χειμωνιάτικα; Κάτι παίζει με το airflow στο κουτί σου ή έχεις το tower πάνω στο καλοριφέρ Phanteks P400 Tempered Glass. Δεν έχει και το καλύτερο airflow η αλήθεια είναι.
leros2004 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΑΥΤΟ! ακριβώς και γω. Ε αν δε στρώσει θα τη δώσω τώρα στα κοντά Το ίδιο πάγωμα υπάρχει και στο Pubg.. στιγμιαίο και το Ping στο θεό... Είναι θέμα του παιχνιδιού , το έχω και με τη vega 64 αλλά και με την 1080. Όπως επίσης το έχει και συμπαίκτης που είναι με 1070ti...
7nisiotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, jimmakosapple είπε Phanteks P400 Tempered Glass. Δεν έχει και το καλύτερο airflow η αλήθεια είναι. Και γω σε sff pc τόσα πιάνω. Όταν έπαιζα undervolt 1100v (2000 core) με custom fam speed max 60% , 67c max θερμοκρασία 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Το ίδιο πάγωμα υπάρχει και στο Pubg.. στιγμιαίο και το Ping στο θεό... Είναι θέμα του παιχνιδιού , το έχω και με τη vega 64 αλλά και με την 1080. Όπως επίσης το έχει και συμπαίκτης που είναι με 1070ti... Αυτό εμφανίστηκε τώρα εδώ και μια βδομάδα βασικά το τελευταίο διάστημα με τους νέους οδηγούς. Τη πρώτη βδομάδα που είχα τη κάρτα ( 21 Δεκεμβρίου ) και μετά δεν το είχε. Ούτε το παιχνίδι έβγαλε κάποιο μεγαλο πατς απο τότε ώστε να πει κανείς "α φταίει αυτό μάλλον" Δανείστηκα ένα νέο hdmi καλώδιο έτσι να δοκιμάσω και αυτό το ενδεχόμενο αύριο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
kostiger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ίδια τιμολογιακή πολιτική έχουν. Απλά η AMD δίνει λίγο παραπάνω perf και σάπιους drivers και δεν δίνει RT. Οπότε μία η άλλη.. Με τα ανεμηστήρια στο τέρμα και έχεις τόσο ψηλή T χειμωνιάτικα; Κάτι παίζει με το airflow στο κουτί σου ή έχεις το tower πάνω στο καλοριφέρ Καλα ανηψια του πετσινου ειναι η Λιζα και σαφως εχουμε σοβαρες ενδειξεις λειτουργιας καρτελ, αλλα σε καποια προϊοντα, βλεπε 570, 5700 ΧΤ ειναι πολυ πιο δυναμικη η τιμολογηση των κοκκινων, στην περιπτωσης της 570 μαλιστα καταρριπτεται και ο ισχυρισμος για τους οδηγους. Απλα η κατασταση με το navi δινει το εναυσμα σε ορισμενους θιασωτες της Nvidia για λιγο εξτρα φτυαρισμα.. 1
Q-Taxys Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, billpall13 είπε Και εγω εχω παγωματα, θα δοκιμασω μετα την δουλεια.. Λες να σωθω? Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι Αλλά δύο άτομα είχαμε το θέμα και λύθηκε έτσι. Μιλάω για συγκεκριμένο πράγμα, έτσι; Όχι να γίνεται πιο αργό π.χ. ή να κρασάρει. Για παγώματα "εικόνας" για μερικά δευτερόλεπτα που συνήθως γίνονται όταν ξεκινά πίστα στο MP και αρχίζεις να κινείσαι ή καμιά φορά μετά από spawn κτλ. 36 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε ΑΥΤΟ! ακριβώς και γω. Ε αν δε στρώσει θα τη δώσω τώρα στα κοντά Δοκίμασέ το. Βλέπω που έγραψες ότι σε σένα έγινε τώρα. Σε μένα είχε συμβεί με το πρώτο/δεύτερο από τα μεγάλα patches που έβγαλε το παιχνίδι. Τότε που έβγαζε κάθε βδομάδα 20GB update. Δοκίμασα κι εγώ καλώδια κτλ, αλλά δεν είχαν τίποτα. Επίσης είχα δοκιμάσει drivers διάφορους. Τώρα είμαι κολλημένος με τους 19.2.1 και δεν έχω κάποιο θέμα στα παιχνίδια που παίζω. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2020 από Q-Taxys
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Τρομερες καινοτομιες αυτα τα freesync/gsync/chill κτλ. Στο breakpoint η καρτα δεν μπορει να κρατησει μονιμα 75 στην αναλυση που παιζω ακομα και στο high και οταν πεφτει κατω απο 65 το καταλαβαινω. Βαζοντας borderless με κλειστο το vsync και cap μεσα απο το παιχνιδι στα 65 ειτε μεσω chill παρολο που ειναι χαμηλοτερο το framerate η προσαρμογη του εγκεφαλου ειναι πολυ πιο ευκολη με σταθερα frametimes απο το να παιζουν συνεχεια πανω κατω. Χωρις tearing χωρις stutters με ευθεια γραμμη frametime και 65fps κατα 99% σταθερα εχουμε ενα πολυ ωραιο gameplay. Παντα θα υπαρχουν αυτα τα παιχνιδια που και στο high καρτες που ειναι για 1440p δεν τα βγαζουν περα ουτε σε χαμηλοτερες αναλυσεις. Εδω ερχονται οι παραπανω τεχνολογιες να δωσουν αυτο που δεν μπορουσε να δωσει παλιοτερα το vsync και με το cap να εχουμε σταθερα fps και frametimes για εκει που μπορει η καρτα του καθενα.
kostiger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Η δικη μου εμπειρια με το chill, μετα την καταργηση του FRTC, ειναι πολυ μετρια, δεν την κανει δουλεια σωστα στον περιορισμο των καρε. Στο πανω ευρος εννοω, οχι στην εξοικονομηση ενεργειας.
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, kostiger είπε Η δικη μου εμπειρια με το chill, μετα την καταργηση του FRTC, ειναι πολυ μετρια, δεν την κανει δουλεια σωστα στον περιορισμο των καρε. Αν βαλεις min/max ενα συγκεκριμενο νουμερο τα κραταει πολυ σπανια να ανεβει πανω απο το οριο για αυτο βαζουμε 2-3fps πιο κατω απο το max της οθονης για να μην εχουμε 100% tearing σε καθε περιπτωση. Τωρα εγω που εβαλα 65fps στo breakpoint και κανα jump να κανει στα 67-68 παλι δεν υπαρχει θεμα μεχρι τα 75 για να ξεπερασει το RT της οθονης. Το FRTC προσθετει αρκετο input lag για αυτο το εβγαλαν.
kostiger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Το γνωριζω, ειμαι με 144αρα οθονη και στο division 2 δεν...
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, kostiger είπε Το γνωριζω, ειμαι με 144αρα οθονη και στο division 2 δεν... Βαζεις 141fps min max και παλι εχεις tearing?
kostiger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, Arkin είπε Βαζεις 141fps min max και παλι εχεις tearing? tearing ευτυχως δεν εχω, αλλα χτυπαει σε καποια λιγα σημεια σε κλειστους χωρους φυσικα, κατι 145, 149 κλπ.. 142 min-max..
Arkin Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kostiger είπε tearing ευτυχως δεν εχω, αλλα χτυπαει σε καποια λιγα σημεια σε κλειστους χωρους φυσικα, κατι 145, 149 κλπ.. 142 min-max.. Παλι καλα που δεν εχεις tearing. Οταν παει 149 σε κανει stutters πως το καταλαβαινεις? Δοκιμασε 141 3 κατω απο την οθονη και δες συμπεριφορα.
kostiger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Παλι καλα που δεν εχεις tearing. Οταν παει 149 σε κανει stutters πως το καταλαβαινεις? Δοκιμασε 141 3 κατω απο την οθονη και δες συμπεριφορα. Ενα ανεπαισθητο stuttering οταν ηταν βορεια των 144, Θα δοκιμασω και με 141 ναι.... Σε high τα γραφικα με κλειστο παντα vsync αυτα. Στα ultra ειναι τρελο το penalty στην αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα