Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, silenoz66 είπε ναι το POE το έχω ssd επισης οταν λεω black screen παθαινει isntant restart to PC δεν είναι ότι προλαβαίνω να κάνω κάτι... Και το παθαίνει κυρίως σε party,οταν παω rota maps για exp που γίνεται το spam του αιώνα τοτε τραβάει restart...οταν παιζω με εναν φίλο μου μπορει να περάσουν αρκετές μέρες χωρίς restart... Είναι λες και παθαίνει κοκομπλόκο απο το πολύ spell spam δεν ξέρω...sync δεν έχω κανένα είδους και έχω δοκιμάσει με fps cap και χωρίς. Εχεις κανει oc τη καρτα ή τον επεξεργαστή?
Ronnie1985 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καπου ειχα διαβασει εναν να αναφερει οτι μεσα απο τους drivers με ενα πατημα κουμπιου εκανε αυτοματο undervolt. Επειδη δε το χω ψαξει και ειμαι στοκ default ολα στην 5700XT , ισχυει κατι τετοιο κ αν ναι ειναι αξιοπιστο; Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Ronnie1985
exclood Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα δεν ξέρω τι κάνει οι amd σαν εταιρία αλλά είμαι πολύ θυμωμένος γιατί έχω asus strix vega 64 και εδώ και ένα χρόνο δεν μπορούν να φτιάξουν τις Blue screen οι τις μαύρες οθόνες εχτές εφαγα 4 black screen και 1 blue screen με τους τελευταίους drives που έβγαλε και το τελευταίο διάστημα είναι άμα αφήσω κλειστό το pc πάνω από 10 ώρες και όταν το ανοίγω μπαίνει Windows κάτω στην μπάρα βγάζει γραμμές κόκκινες μπλε και άλλα χρώματα και βγαίνουν από μετά από μόνες τους σε 5 λεπτά ότι και να πω οι εταιρία πρέπει να κοιτάξει τους drives για εμένα
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Γιατί που έχει download για chipset στο site από την amd? Γιατι με το που πατήσω https://www.amd.com/en/products/chipsets-am4 download chipset drivers με πετάει στο adrenaline 2020... Στη σελίδα της AMD, πάνω-πάνω έχει "κουμπί" "drivers & support". Πατάς, επιλέγεις τύπο μητρικής, chipset, λειτουργικό, κατεβάζεις. 27 λεπτά πριν, exclood είπε Καλημέρα δεν ξέρω τι κάνει οι amd σαν εταιρία αλλά είμαι πολύ θυμωμένος γιατί έχω asus strix vega 64 και εδώ και ένα χρόνο δεν μπορούν να φτιάξουν τις Blue screen οι τις μαύρες οθόνες εχτές εφαγα 4 black screen και 1 blue screen με τους τελευταίους drives που έβγαλε και το τελευταίο διάστημα είναι άμα αφήσω κλειστό το pc πάνω από 10 ώρες και όταν το ανοίγω μπαίνει Windows κάτω στην μπάρα βγάζει γραμμές κόκκινες μπλε και άλλα χρώματα και βγαίνουν από μετά από μόνες τους σε 5 λεπτά ότι και να πω οι εταιρία πρέπει να κοιτάξει τους drives για εμένα Ειδικά για VEGA 56/64, οι οδηγοί πάνω από χρόνο τώρα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα (με εξαίρεση, ίσως, σε multi screen setup). Το πιο πιθανό σου πρόβλημα είναι η ίδια η υλοποίηση της κάρτας (έχει καταντήσει ανέκδοτο η ASUS στις AMD, χρόνια τώρα), κι από εκεί και πέρα θέματα του όλου συστήματός σου. Αν θέλεις να βοηθήσουμε, ξεκίνα νέο θέμα (γιατί εδώ μέσα θα χαθεί) με το σύστημα αναλυτικά, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις και πότε και θα βρεθεί (το πιθανότερο) η άκρη. 2 1
kkatzos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, exclood είπε Καλημέρα δεν ξέρω τι κάνει οι amd σαν εταιρία αλλά είμαι πολύ θυμωμένος γιατί έχω asus strix vega 64 και εδώ και ένα χρόνο δεν μπορούν να φτιάξουν τις Blue screen οι τις μαύρες οθόνες εχτές εφαγα 4 black screen και 1 blue screen με τους τελευταίους drives που έβγαλε και το τελευταίο διάστημα είναι άμα αφήσω κλειστό το pc πάνω από 10 ώρες και όταν το ανοίγω μπαίνει Windows κάτω στην μπάρα βγάζει γραμμές κόκκινες μπλε και άλλα χρώματα και βγαίνουν από μετά από μόνες τους σε 5 λεπτά ότι και να πω οι εταιρία πρέπει να κοιτάξει τους drives για εμένα Δεν έχει να κάνει με drivers το πρόβλημα σου. Έχεις τη χειρότερη υλοποίηση Vega με πρόβλημα στην ψύξη των VRM. Γνωστό από το 2018 το πρόβλημα αλλά η Asus κάνει τον κινέζο. Στη θέση σου θα έστελνα την κάρτα RMA ή αν την είχα πάρει από Amazon θα τους την έστελνα πίσω. Sapphire Vega 64 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που την έχω δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Βέβαια ακόμα δεν έχω βάλει τους 2020 drivers. Θα περιμένω κανα δίμηνο για να διορθώσουν τα χοντρά bugs. 1
exclood Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Δεν έχει να κάνει με drivers το πρόβλημα σου. Έχεις τη χειρότερη υλοποίηση Vega με πρόβλημα στην ψύξη των VRM. Γνωστό από το 2018 το πρόβλημα αλλά η Asus κάνει τον κινέζο. Στη θέση σου θα έστελνα την κάρτα RMA ή αν την είχα πάρει από Amazon θα τους την έστελνα πίσω. Sapphire Vega 64 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που την έχω δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Βέβαια ακόμα δεν έχω βάλει τους 2020 drivers. Θα περιμένω κανα δίμηνο για να διορθώσουν τα χοντρά bugs. Από Amazon fr τιν αγόρασα το Νοέμβριο του 2018 και την αγόρασα λόγω ότι έχω mobo asus rog x470 crosshair vii hero θα δω αν μπορέσω να τι στείλω rma
Πέτρος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, kkatzos είπε Βέβαια ακόμα δεν έχω βάλει τους 2020 drivers. Θα περιμένω κανα δίμηνο για να διορθώσουν τα χοντρά bugs. Βάλε τους. Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα προβλήματα για Vega, εύκολο να τα αποφύγεις (και αυτά τα βλέπω εγώ στο σύστημά μου, που έχει καταντήσει πειραματόζωο...ίσως να μην έχεις καν κι αυτά). Αξίζει η αναβάθμιση στους 2020, για όλα τα υπόλοιπα που προσφέρουν.
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 36 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Στη σελίδα της AMD, πάνω-πάνω έχει "κουμπί" "drivers & support". Πατάς, επιλέγεις τύπο μητρικής, chipset, λειτουργικό, κατεβάζεις. Ειδικά για VEGA 56/64, οι οδηγοί πάνω από χρόνο τώρα δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα (με εξαίρεση, ίσως, σε multi screen setup). Το πιο πιθανό σου πρόβλημα είναι η ίδια η υλοποίηση της κάρτας (έχει καταντήσει ανέκδοτο η ASUS στις AMD, χρόνια τώρα), κι από εκεί και πέρα θέματα του όλου συστήματός σου. Αν θέλεις να βοηθήσουμε, ξεκίνα νέο θέμα (γιατί εδώ μέσα θα χαθεί) με το σύστημα αναλυτικά, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις και πότε και θα βρεθεί (το πιθανότερο) η άκρη. Τώρα το βρήκα θα τα δοκιμάσω να τα περάσω να δω τι θα γίνει ελπίζω να μην ξεκινήσουν τα black screens 😂
billpall13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περασα και εγω τα καινουρια drivers, Πατησαμε τα 10κ στο timespy graphics score. Με ιδιες ρυθμισεις πε τον προηγουμενο driver επιανε 9934. Gpu SCLK 800, 1450, 2100 Mhz (Στο bench κανει peak 2040~) Gpu Voltage 800, 950, 1200mV Vram 1820Mhz 50% pl Gpu temp 50-52 Gpu hotspot 80-87 Περιμενω μεσα στην βδομαδα τροφοδοτικο για να παιξω περισσοτερο. Μεχρι στιγμης το Driver δεν μου εχει κανει καποιο θεμα. * Το Validation warning ειναι λογω του καινουριου driver. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από billpall13
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, exclood είπε Από Amazon fr τιν αγόρασα το Νοέμβριο του 2018 και την αγόρασα λόγω ότι έχω mobo asus rog x470 crosshair vii hero θα δω αν μπορέσω να τι στείλω rma "την αγόρασα λόγω ότι έχω mobo asus rog x470 crosshair vii hero". Τι εννοείς;
exclood Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε "την αγόρασα λόγω ότι έχω mobo asus rog x470 crosshair vii hero". Τι εννοείς; Ήθελα να είναι όλα τα προϊόντα να είναι από ένα κατασκευαστή όπως και οι οθόνη μου που και αυτή είναι asus rog για καλύτερη συμβατότητα
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, exclood είπε Ήθελα να είναι όλα τα προϊόντα να είναι από ένα κατασκευαστή όπως και οι οθόνη μου που και αυτή είναι asus rog για καλύτερη συμβατότητα Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις για καλύτερη συμβατότητα θα ήταν για τα rgb για να μην έχεις διάφορα προγράμματα για την επιλογή φωτισμού.. Το αν έχεις asus gpu και gigabyte μητρική δεν διαφέρει σε κάτι αλλά τα features που σου δίνει η κάθε μητρική και φυσικά την τσέπη.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, exclood είπε Ήθελα να είναι όλα τα προϊόντα να είναι από ένα κατασκευαστή όπως και οι οθόνη μου που και αυτή είναι asus rog για καλύτερη συμβατότητα Δεν έχει σχέση αυτό πάντως. Τα πρωτόκολλα (pci, sata, m.2, κτλ) είναι τα ίδια σε όλους τους κατασκευαστές..
silenoz66 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Στη σελίδα της AMD, πάνω-πάνω έχει "κουμπί" "drivers & support". Πατάς, επιλέγεις τύπο μητρικής, chipset, λειτουργικό, κατεβάζεις. Τελικά ποιους ειναι προτιμότερο να κατεβάζουμε? απο την μητρική μας ή απο AMD?
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Από AMD. Και κατά τη γνώμη μου προγράμματα που βρίσκουν αυτόματα τους drivers δεν χρειάζονται. Format -> AMD Drivers -> Drivers της κάρτας και αν δεν έχει κάποιο θαυμαστικό στο device manager τέλος. Προσωπικά ούτε καν κάνω ddu τους drivers που περνάνε τα windows αυτόματα όταν κάνεις format, και απλά κάνω εγκατάσταση τους τελευταίους από πάνω και δεν είχα ποτέ θέμα.. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα