7nisiotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Αυτά τα είχα ρυθμίσει έτσι, πάω να περάσω μία drivers και γω DDU ή AMD Cleanup Utility?
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, silenoz66 είπε Τo PoE σε party ειναι unplayable.. η φαση ειναι black screen φουλ...έχω τοσες ωρες σολο η 2αδα με τον φίλο μου και το black screen είναι Σπανιότατο...δεν ξέρω τι να πω... Να πάρω χωρίς λόγο τροφοδοτικό?τεσπα για δώστε καμιά πρόταση να κοιτάξω Αν έχεις κάποιον φίλο να σου έδινε ένα, περιοχή? 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αυτά τα είχα ρυθμίσει έτσι, πάω να περάσω μία drivers και γω DDU ή AMD Cleanup Utility? Εγώ πάντως τα κατέβασα από το σαιτ τα 500mb και τα πέρασα από πάνω έπαιξα pubg κανα 2ωρο και λίγο φορζα κανένα θέμα.. 7 λεπτά πριν, star4 είπε και default το κάνει Εγώ πάντως το πάθαινα μόνο όταν έκανα oc που failare συνήθως επειδή έκανε override τα values από fan curve η θερμοκρασία.
silenoz66 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Αν έχεις κάποιον φίλο να σου έδινε ένα, περιοχή? Εγώ πάντως τα κατέβασα από το σαιτ τα 500mb και τα πέρασα από πάνω έπαιξα pubg κανα 2ωρο και λίγο φορζα κανένα θέμα.. Εγώ πάντως το πάθαινα μόνο όταν έκανα oc που failare συνήθως επειδή έκανε override τα values από fan curve η θερμοκρασία. Αρτα είμαι...δύσκολο ολοι οι φίλοι έχουν τα δικά τους τα PC δεν έχουν εξτρα τροφοδοτικό..και εγώ σπίτι έχω ενα σαπιο τροφοδοτικο 10ετιας απο το παλιο pc του αδερφού μου...δεν το βάζω π΄΄ανω στο καινούριο το pc
Amstrad6128 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 AMD’s high-end Navi GPU could be 30% faster than Nvidia’s RTX 2080 Ti, rumor hint
star4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 αυτό που είπα πιο πάνω το κάνει στα far cry 5/cod mw. επίσης το Star Wars Jedi Fallen Order δεν παίζει στα 20.1.1
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Αρτα είμαι...δύσκολο ολοι οι φίλοι έχουν τα δικά τους τα PC δεν έχουν εξτρα τροφοδοτικό..και εγώ σπίτι έχω ενα σαπιο τροφοδοτικο 10ετιας απο το παλιο pc του αδερφού μου...δεν το βάζω π΄΄ανω στο καινούριο το pc Γιάννενα εγώ αλλά δύσκολο να στείλω γιατί ακόμα δεν έχω πάρει το καινούργιο..
geo4sar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, silenoz66 είπε Αρτα είμαι...δύσκολο ολοι οι φίλοι έχουν τα δικά τους τα PC δεν έχουν εξτρα τροφοδοτικό..και εγώ σπίτι έχω ενα σαπιο τροφοδοτικο 10ετιας απο το παλιο pc του αδερφού μου...δεν το βάζω π΄΄ανω στο καινούριο το pc Καλησπέρα. Έχεις εγκατεστημένο το poe σε ssd? Εγώ έχω 19.12.2 drivers και τρέχω τα settins απο τη φωτο. Αν μαυρίσει η οθόνη , βγαλτη από το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα και ξαναβαλτην χωρίς να κλείσεις το pc. Επίσης έχω κλειστό το Enhanced Sync.
silenoz66 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, geo4sar είπε Καλησπέρα. Έχεις εγκατεστημένο το poe σε ssd? Εγώ έχω 19.12.2 drivers και τρέχω τα settins απο τη φωτο. Αν μαυρίσει η οθόνη , βγαλτη από το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα και ξαναβαλτην χωρίς να κλείσεις το pc. Επίσης έχω κλειστό το Enhanced Sync. ναι το POE το έχω ssd επισης οταν λεω black screen παθαινει isntant restart to PC δεν είναι ότι προλαβαίνω να κάνω κάτι... Και το παθαίνει κυρίως σε party,οταν παω rota maps για exp που γίνεται το spam του αιώνα τοτε τραβάει restart...οταν παιζω με εναν φίλο μου μπορει να περάσουν αρκετές μέρες χωρίς restart... Είναι λες και παθαίνει κοκομπλόκο απο το πολύ spell spam δεν ξέρω...sync δεν έχω κανένα είδους και έχω δοκιμάσει με fps cap και χωρίς.
silenoz66 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 αφού φτάσαμε εως εδώ θα κάνω και φορμάτ ως έσχατη λύση. Ερώτηση 1) βάζω latest drivers gpu ? (ναι να υποθέσω) Ερώτηση 2) Πειράζει αν κανω copy paste στον εξωτερικό μου τα παιχνίδια απο το steam?για να μην ξανακατεβάζω? ή είναι καλύτερα fresh install?
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Ερώτηση 2) Πειράζει αν κανω copy paste στον εξωτερικό μου τα παιχνίδια απο το steam? Οχι 1
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, silenoz66 είπε αφού φτάσαμε εως εδώ θα κάνω και φορμάτ ως έσχατη λύση. Ερώτηση 1) βάζω latest drivers gpu ? (ναι να υποθέσω) Ερώτηση 2) Πειράζει αν κανω copy paste στον εξωτερικό μου τα παιχνίδια απο το steam?για να μην ξανακατεβάζω? ή είναι καλύτερα fresh install? Πέρνα επίσης drivers από chipset από το σαιτ της μητρικής σου, και φυσικά με το driver booster κάνε ένα scan για τυχών άλλα drivers εγώ πάντα το κάνω.. Το πιο αξιόπιστο μου έχει βγει.
silenoz66 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Πέρνα επίσης drivers από chipset από το σαιτ της μητρικής σου, και φυσικά με το driver booster κάνε ένα scan για τυχών άλλα drivers εγώ πάντα το κάνω.. Το πιο αξιόπιστο μου έχει βγει. οχι απο AMD chipset drivers? γιατί απο εκεί κατεβάζω εγώ συνήθως !
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, silenoz66 είπε οχι απο AMD chipset drivers? γιατί απο εκεί κατεβάζω εγώ συνήθως ! Γιατί που έχει download για chipset στο site από την amd? Γιατι με το που πατήσω https://www.amd.com/en/products/chipsets-am4 download chipset drivers με πετάει στο adrenaline 2020... Οπότε προτίμησε το σαιτ από την μητρική τουλάχιστον στην msi το δείχνει έτσι Spoiler Μετά από αυτήν την εγκατάσταση μετά περνάω και το driver booster συνήθως βρίσκει update στο amd smbus και σε κάτι άλλα και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα blackscreen πουθενά.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα