LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Α ναι βρε συ κολλησα για μια στιγμη. Σιγουρα θα ειναι καλυτερα μιας και το curve θα ευνοει περισσοτερο τοκ κρατημα της συχνοτητας εφοσον θα δινει μεγαλυτερο voltage σε καθε συχνοτητα. Έτσι το σκέφτηκα και το ανέβασα ούτως ή άλλως το παίρνει νομίζω να πάει και 980
Arkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Έτσι το σκέφτηκα και το ανέβασα ούτως ή άλλως το παίρνει νομίζω να πάει και 980 Οπου νιωθεις οτι ειναι πιο σταθερα τα clocks το αφηνεις εκει. Οι περισσοτεροι εχουμε κατασταλαξει στα 1.10/1.11voltage στα 2000core και ειμαστε κομπλε και απο perf και απο θερμοκρασιες. Θα το ανεβασω το mid voltage να δω συμπεριφορα. 1
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν το γνωριζα αυτο ειναι προς τιμην της MSI οπως χειριστηκε το θεμα μπραβο. Ειναι προς τιμη μιας εταιρειας το οτι κυκλοφορησε στην αγορα ημιτελες ενα προιον που το χρεωνε(ειδικα στις αρχες)οσο οσο? Σοβαρα τωρα γραφονται τετοιες μπουρδες σε τεχνολογικο site? Η εσυ νομιζεις οτι οι περισσοτεροι γνωριζαν για το θεμα των pads(τα video του Gamersnexus δεν εχουν πολλες προβολες...) ή οτι θα κατσουν να ασχοληθουν να τις στειλουν πισω για αυτο το λογο. Και παλι καλα που εχουμε και τους συγκεκριμενους 2 youtubers(GamersNexus,HWUnboxed μεταξυ αλλων)που ασχολουνται και με τετοια πραγματα,γιατι κατι αλλοι με εκατομ. συνδρομητες βλεπε Jay ή linus ειναι στην κοσμαρα τους και πετανε χαρταετο. Ελεος να λεμε μπραβο σε εταιρειες(nvidia ή Amd μερια) οι οποιες αντιμετωπιζουν τον κοσμο σαν Beta testers. Και δεν ειναι δυστηχως μονο η Msi που ειχε θεματα με την καρτα της,ειναι και η XFX και η Asus. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από Fulgore 1
Arkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Ειναι προς τιμη μιας εταιρειας το οτι κυκλοφορησε στην αγορα ημιτελες ενα προιον που το χρεωνε(ειδικα στις αρχες)οσο οσο? Σοβαρα τωρα γραφονται τετοιες μπουρδες σε τεχνολογικο site? Η εσυ νομιζεις οτι οι περισσοτεροι γνωριζαν για το θεμα των pads(τα video του Gamersnexus δεν εχουν πολλες προβολες...) ή οτι θα κατσουν να ασχοληθουν να τις στειλουν πισω για αυτο το λογο. Και παλι καλα που εχουμε και τους συγκεκριμενους 2 youtubers(GamersNexus,HWUnboxed μεταξυ αλλων)που ασχολουνται και με τετοια πραγματα,γιατι κατι αλλοι με εκατομ. συνδρομητες βλεπε Jay ή linus ειναι στην κοσμαρα τους και πετανε χαρταετο. Ελεος να λεμε μπραβο σε εταιρειες(nvidia ή Amd μερια) οι οποιες αντιμετωπιζουν τον κοσμο σαν Beta testers. Και δεν ειναι δυστηχως μονο η Msi που ειχε θεματα με την καρτα της,ειναι και η XFX και η Asus. Δηλαδη τι θα επρεπε να κανει? Αλλες εταιριες το εχουν αφησει στο φλου τετοια θεματα και δεν ασχολουνται. Εδω σου λεει αναλαμβανω την καρτα εφοσον υπαρχει προβλημα. Με τις 5700xt strix δεν βλεπω να εγινε κατι παρομοιο απο την asus. Προφανως και ειναι προς τιμην της MSI. Οπως ειναι και της xfx με την thicc που εβγαλε την 3 και αντικατεστησε οσους ειχαν την 2 λογω των θεματων που ειχε. Θες να σου πω αντιμετωπιση της samsung στα Note 4 με SD μοντελο που το εκανε γαργαρα οταν το 99% ειχαν θεμα με την mmc που ξεκολλαγε? Μεχρι σημερα δεν βγηκε να πει τιποτα και ολοι οι κατοχοι στα 2 χρονια τα πεταξαν. Ειναι προς τιμην που αντιμετωπισε το θεμα χωρις να κρυφτει πισω απο το δαχτυλο της. Η καρτα βγηκε στην αγορα και ειχε θεματα. Κανεις δεν ειπε μπραβο για αυτο και εφαγε και κραξιμο. Η αντιμετωπιση μπορει να ειναι η προφανης αλλα δεν θα την εβλεπες απο πολλες αλλες εταιριες. 3
Ronnie1985 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2020 στις 1:45 ΜΜ, Arkin είπε Προφανώς δεν θα δεις tearing γιατί πολύ σπάνια θα περάσεις τα 144hz. Το chill είναι σαν το riva tuner. Όταν έχεις οθόνη πχ 60hz αν αφήσεις μόνο το freesync χωρίς cap η vsync το tearing είναι σίγουρο. Εγκατεστησα τους 20.1.1 κ ετρεξα στο shadow of the tomb raider ενα benchmark. +2fps σε σχεση με τους 19.12.1 που ειχα πριν. Αυτο που παρατηρησα στο radeon overlay, ενω εκτος παιχνιδιου μου λεει freesync - on, μεσα στο παιχνιδι γραφει freesync - amd optimized κ αν πατησω πανω εχει τρεις επιλογες, 1.amd optimized 2. on 3. Off Να το βαλω on η να το αφησω οπως το εχει; Τι διαφορα εχει amd optimized απο το να ειναι on ? Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από Ronnie1985
Arkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ronnie1985 είπε Εγκατεστησα τους 20.1.1 κ ετρεξα στο shadow of the tomb raider ενα benchmark. +2fps σε σχεση με τους 19.12.1 που ειχα πριν. Αυτο που παρατηρησα στο radeon overlay, ενω εκτος παιχνιδιου μου λεει freesync - on, μεσα στο παιχνιδι γραφει freesync - amd optimized κ αν πατησω πανω εχει τρεις επιλογες, 1.amd optimized 2. on 3. Off Να το βαλω on η να το αφησω οπως το εχει; Τι διαφορα εχει amd optimized απο το να ειναι on ? To amd optimized είναι η επιλογή της AMD στο default ανάλογα την οθόνη θα επιλέξει την καλύτερη επιλογή. Η on αν έχεις freesync η off αν δεν έχεις.
Ronnie1985 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Arkin είπε To amd optimized είναι η επιλογή της AMD στο default ανάλογα την οθόνη θα επιλέξει την καλύτερη επιλογή. Η on αν έχεις freesync η off αν δεν έχεις. Αρα θεωρητικα εχει ενεργοποιησει το freesync εφοσον δεν ειδα πουθενα tearing. Αλλα κ εγω να το βαλω on χειροκινητα θα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα σωστα;
Arkin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε Αρα θεωρητικα εχει ενεργοποιησει το freesync εφοσον δεν ειδα πουθενα tearing. Αλλα κ εγω να το βαλω on χειροκινητα θα ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα σωστα; Ναι ακριβως
7nisiotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε 800,950,1100 Για το mid core λέω που είναι στα 1400mhz Εγώ έτσι το έχω. Να δοκιμάσω το δικό σου?
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Εγώ έτσι το έχω. Να δοκιμάσω το δικό σου? Ναι μπορείς να το δοκιμάσεις δεν χάνεις κάτι.
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε 950? 850 ή 800? Δες το screenshot στο steam αλλιώς από το δικό σου screenshot εκεί που είναι 1400 και από κάτω 900 βάλτο 950 1
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Arkin είπε Αυτο που ειπα(για να τελειωνει το θεμα)ειναι οτι δεν ειναι τιμη της(οπως και των αλλων εταιρειων φυσικα) που αντιμετωπιζει ενα θεμα που η ιδια δημιουργησε,υποχρεωση της ειναι,εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο. Και για την Asus ή τις αλλες εταιρειες,πανω στην ανοχη(ή αγνοια) του κοσμου πατανε και κανουν οτι κανουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 το δικο μου ειναι αυτο, λιγο χειροτερο αλλα ειναι 5700 οποτε λογικο. ισως γινεται ελαχιστο κατεβασμα του voltage 1090 το πολυ 1080 μνημη δεν εχω αγγιξει καθολου για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι σταθερο, αλλα δε ξερω αμα αξιζει να ασχοληθω.
leros2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Πέρασα τους τελευταίους, στο Pubg με Radeon Boost enable όταν κουνάς το ποντίκι: Άνευ boost:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα