Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν υπαρξει ανταγωνισμος και στο high end θα δουμε και εκει σωστες τιμες. Αν ειχαμε μια 5900XT σημερα θα κοντραρονταν μαζι με την 2080ti στα 700-800 ευρω το πολυ. Τα 1200 που κοστιζει δεν συναδουν σε καμια περιπτωση με το performance που δινει σε συγκριση με τις αλλες καρτες που κυκλοφορουν. Να ελπιζετε να δουμε μια πολυ καλη σειρα απο RDNA 2 απο low μεχρι το high end ωστε να επωφεληθεί ο καταναλωτης στο επακρο. 

Δημοσ.

Αγαπώ αυτή τη λαχτάρα να βγάλει hi end gpu η AMD για να πάρουμε φθηνότερα Nvidia.. λες και να βγάλει θα πέσουν οι τιμές  

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αγαπώ αυτή τη λαχτάρα να βγάλει hi end gpu η AMD για να πάρουμε φθηνότερα Nvidia.. λες και να βγάλει θα πέσουν οι τιμές  

Προσωπικα βλεπω το συνολο των τιμων σε καθε κατηγορια. Την εχω καταβρει με την 5700xt και το control panel της που τα εχει ολα σε ενα και με τους 2020 drivers προσθεσε πολυ χρησιμα πραγματα. Εγω θελω να υπαρχει ανταγωνισμος σε καθε κατηγορια για να εχουμε σωστες τιμες στο mid range. Προφανως παω παντα σε οποιον μου δινει το πιο vfm προιον αυτο ελειπε να θελω να βγαλει high end η amd για να παω σε nvidia. Αν δεν εβγαζε ουτε καν τις navi η amd θα επρεπε η να συμβιβαστω οπως και πολλοι αλλοι με καποια 2060 στα 400 η θα σκαγαμε ακομα 600αρια για 2070 καρτες. Ενω τωρα με 369 γεμισε το forum navi. Βλεπετε το συνολο των τιμων. Αν πεσουν οι τιμες των high end θα πεσουν παραλληλα και οι mid range καρτες. Αλλιως περιμενετε την 3070 στα 700 ευρω οπως παμε.

• Like 2
Δημοσ.

Καλά δες πόσο θα κοστίζει η 5600xt και έλα να μου πεις για ανταγωνισμό και συμπίεση τιμών... Χέρι χέρι το πάνε το ποίημα.

Πόσο μάλλον για τη top κατηγορία που εκεί απευθύνονται έτσι και αλλιώς σε γερά πορτοφόλια   

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Καλά δες πόσο θα κοστίζει η 5600xt και έλα να μου πεις για ανταγωνισμό και συμπίεση τιμών... Χέρι χέρι το πάνε το ποίημα.

Πόσο μάλλον για τη top κατηγορία που εκεί απευθύνονται έτσι και αλλιώς σε γερά πορτοφόλια   

Εδω μαζι σου αλλα πιστευω οτι μπηκαν αυτες οι τιμες σε 5500xt/5600xt ωστε να φυγει το οποιο stock υπαρχει σε 570/580 και επειτα θα ριξει τις τιμες εκει που πρεπει. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση κυριως για τις 5500xt που επρεπε να κοστιζουν 140 η 4αρα και 180 η 8αρα το πολυ.

Δημοσ.

Δεν ειναι τιμες αυτες, τοσο για τις 5500ΧΤ οσο και για τις 5600ΧΤ. Δεν τρωγονται με τιποτα. Μονο η 5700ΧΤ ειναι συμπαθητικα τοποθετημενη σε σχεση μα οσα προσφερει..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Αν υπαρξει ανταγωνισμος και στο high end θα δουμε και εκει σωστες τιμες. Αν ειχαμε μια 5900XT σημερα θα κοντραρονταν μαζι με την 2080ti στα 700-800 ευρω το πολυ. Τα 1200 που κοστιζει δεν συναδουν σε καμια περιπτωση με το performance που δινει σε συγκριση με τις αλλες καρτες που κυκλοφορουν. Να ελπιζετε να δουμε μια πολυ καλη σειρα απο RDNA 2 απο low μεχρι το high end ωστε να επωφεληθεί ο καταναλωτης στο επακρο. 

Ειχα μια κουβέντα παραπλησια με το θα πέσουν οι τιμές κτλ ..  Το έχει εγγυηθεί κάνεις και το υποστηρίζετε ελαφρά τη καρδία γιατί κάλιστα με 1150 τιμή πιο κάτω είναι μάνι Μάνι. Το κόστος παραγωγής το ξέρετε η έχουμε τη γενική ιδέα που δεν ξέρω και εγώ που πηγάζει. Σοβαρά ρωτάω. Στα κινητά έγινε το ανάποδο χρόνο με το χρόνο ανέβηκαν τιμές για την ίδια κατηγορία και εκεί να δεις ανταγωνισμός, να εδώ γιατί να υπάρξει εξαίρεση;.Θα ήθελα μια γνώμη .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lightday είπε

Ειχα μια κουβέντα παραπλησια με το θα πέσουν οι τιμές κτλ ..  Το έχει εγγυηθεί κάνεις και το υποστηρίζετε ελαφρά τη καρδία γιατί κάλιστα με 1150 τιμή πιο κάτω είναι μάνι Μάνι. Το κόστος παραγωγής το ξέρετε η έχουμε τη γενική ιδέα που δεν ξέρω και εγώ που πηγάζει. Σοβαρά ρωτάω. Στα κινητά έγινε το ανάποδο χρόνο με το χρόνο ανέβηκαν τιμές για την ίδια κατηγορία και εκεί να δεις ανταγωνισμός, να εδώ γιατί να υπάρξει εξαίρεση;.Θα ήθελα μια γνώμη .

Στο mid range κομματι αν δεν ειχαμε τις 2 5700 θα αγοραζαμε ακομα 2070 στα 600 ευρω. Η nvidia εβγαλε τις super[2060/2070] ωστε να χτυπησει τη σειρα Navi. Και ταυτοχρονα εριξε και η amd 50 δολλαρια το MSRP λιγο πριν το release. Δεν χαλασε κανεναν αυτο. Η 2070 super στα 500 ευρω σημερα ακουμπαει 2080 που πριν το release των navi επαιζε στα 800 ευρω και η 5700xt χτυπαει 1080ti/2070super χωρις να δινει RT/Tensor Cores. Η 2080super βγηκε καθαρα για να δικαιολογησει την κατηγορια μεταξυ 2070super-2080ti μιας και η 2080 δεν αξιζει απο οταν βγηκε η 2070super. Δεν πιστευεις οτι κατι αντιστοιχο θα βλεπαμε και στο high end αν ειχαμε καποια Navi και εκει? Στο low-mid range κομματι και παλι ειναι κερδισμενοι οι καταναλωτες. Η 1650super και η 1660super ειναι παρα πολυ καλες καρτες σε σωστες τιμες για αυτο που προσφερουν δεν το νομιζεις? Οι 5500xt/5600xt θα πεσουν οι τιμες μολις φυγει το ξεστοκαρισμα των 570/580. Δεν υπαρχει αλλος λογος που βγηκαν σε αυτες τις τιμες.

• Like 2
Δημοσ.

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για το τι μέλλει γενέσθαι με την Big Navi. 60CU's με +30% performance μου φαίνεται λογικό. Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό για να φτάσει την 2080Ti αλλά αν τέλος του χρόνου βγει το XBox με παρόμοια δύναμη στα $700 τότε κάπου εκεί και λίγο χαμηλότερα θα τιμολογηθεί και η Big Navi.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Στο mid range κομματι αν δεν ειχαμε τις 2 5700 θα αγοραζαμε ακομα 2070 στα 600 ευρω. Η nvidia εβγαλε τις super[2060/2070] ωστε να χτυπησει τη σειρα Navi. Και ταυτοχρονα εριξε και η amd 50 δολλαρια το MSRP λιγο πριν το release. Δεν χαλασε κανεναν αυτο. Η 2070 super στα 500 ευρω σημερα ακουμπαει 2080 που πριν το release των navi επαιζε στα 800 ευρω και η 5700xt χτυπαει 1080ti/2070super χωρις να δινει RT/Tensor Cores. Η 2080super βγηκε καθαρα για να δικαιολογησει την κατηγορια μεταξυ 2070super-2080ti μιας και η 2080 δεν αξιζει απο οταν βγηκε η 2070super. Δεν πιστευεις οτι κατι αντιστοιχο θα βλεπαμε και στο high end αν ειχαμε καποια Navi και εκει? Στο low-mid range κομματι και παλι ειναι κερδισμενοι οι καταναλωτες. Η 1650super και η 1660super ειναι παρα πολυ καλες καρτες σε σωστες τιμες για αυτο που προσφερουν δεν το νομιζεις? Οι 5500xt/5600xt θα πεσουν οι τιμες μολις φυγει το ξεστοκαρισμα των 570/580. Δεν υπαρχει αλλος λογος που βγηκαν σε αυτες τις τιμες

Απλά λέω κάποτε mid range έπαιζε 200 250 300; Τώρα ξεπεράσαμε τα 400 η λέω λιγα; Και δεν είναι πληθωρισμός αυτό...πήραν πάνω πολύ και ευθύνη και των 2. Θα μου πεις από αέρα τις φτιάχνουν πρέπει να βγάλουν και κάτι..τεσπα. Νομίζω αν δεν κάνω λάθος με τους τελευταίους ryzer υπήρξε ένα μουδιάσματακι ελαφρύ όταν είπαν τιμές αν θυμάμαι καλά. Και έριξε ανταγωνισμό φουλ εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...