DEADLAZARUS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Nvidia drivers vs Amd drivers. Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν.. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, οι της Amd βρίσκονται στο Βιλαμπάχο, ε;
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Ενα δικο μου βιντεο απο gameplay στο Breakpoint τεσταροντας το freesync. 1
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Λέω να δοκιμάσω το freesync στο Μετρο Για να παίξει σωστά πώς το σετάρουμε?
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Λέω να δοκιμάσω το freesync στο Μετρο Για να παίξει σωστά πώς το σετάρουμε? Η θα παιξεις με freesync+vsync χωρις cap η θα βαλεις το chill 3fps κατω απο το max της οθονης με κλειστο vsync και ενεργο το freesync. Με enchanced sync μην ασχοληθεις σε αρκετα παιχνιδια δεν δουλευει σωστα. Και στις 2 περιπτωσεις δεν θα εχεις tearing και θα δουλευει και το freesync κανονικα. Μεσα απο το παιχνιδι εχε το off το vsync. Δοκιμασε και τις 2 επιλογες και οποια σου φανει πιο smooth κρατας εκεινη.
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Αν ενεργοποιήσω σκέτο το Freesync από τις ρυθμίσεις - display - και στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού στον driver απλά το επιλέξω ως ΟΝ αντί για amd optimized δεν θα δουλέψει;
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Αν ενεργοποιήσω σκέτο το Freesync από τις ρυθμίσεις - display - και στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού στον driver απλά το επιλέξω ως ΟΝ αντί για amd optimized δεν θα δουλέψει; Ετσι θα το βαλεις ναι σε καθε περιπτωση το freesync θα ειναι ενεργο. Απλα παιξε με το vsync/chill οπως εγραψα και δες σε πια περιπτωση εχεις πιο smooth gameplay.
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Arkin είπε Ετσι θα το βαλεις ναι σε καθε περιπτωση το freesync θα ειναι ενεργο. Απλα παιξε με το vsync/chill οπως εγραψα και δες σε πια περιπτωση εχεις πιο smooth gameplay. Θα επηρεαστεί το gpu usage?
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Θα επηρεαστεί το gpu usage? Οχι γιατι να επηρεαστει? Το freesync θα σου δωσει smooth gameplay μολις πεσει απο τα fps της οθονης σου. Θα συγχρονισει η οθονη με τα fps που θα δωσει η καρτα.
LIGHT1NG Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 όπου νάνε θα είναι διαθέσιμο σε 1080,2Κ,4Κ όταν το youtube ξυπνήσει.. μάλλον το πρόβλημα είναι στο motion blur που έχω enabled...
Arkin Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε όπου νάνε θα είναι διαθέσιμο σε 1080,2Κ,4Κ όταν το youtube ξυπνήσει.. μάλλον το πρόβλημα είναι στο motion blur που έχω enabled... Τουμπανος εδω εισαι. Πεντακαθαρη εικονα στο 4K. Η 5700xt δινει πονο στο forza horizon 4 εξαιρετικο performance καταναλωση και θερμοκρασια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Aruil είπε H ομάδα drivers της amd, σκληρά στη δουλειά. διαμαρτυρίες για high CPU usage, "Looks like a CPU miner based in a browser, oh wait, AMD driver has a browser."
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Modern Warfare Ground War Δώσε και λιγο στο memory clock xd 1800-1850 είναι safe. 1
Ronnie1985 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, Arkin είπε Η θα παιξεις με freesync+vsync χωρις cap η θα βαλεις το chill 3fps κατω απο το max της οθονης με κλειστο vsync και ενεργο το freesync. Με enchanced sync μην ασχοληθεις σε αρκετα παιχνιδια δεν δουλευει σωστα. Και στις 2 περιπτωσεις δεν θα εχεις tearing και θα δουλευει και το freesync κανονικα. Μεσα απο το παιχνιδι εχε το off το vsync. Δοκιμασε και τις 2 επιλογες και οποια σου φανει πιο smooth κρατας εκεινη. Δε το γνωριζα αυτο... Μεχρι σημερα σε ολα τα games απλα εχω μονιμα ενεργο το freesync. Τπτ αλλο. Enhanced sync off. Και φυσικα μεσα στα games vsync off χωρις caps lock πουθενα. Δεν εχω δει ποτε tearing. 2560x1080 @ 144hz Στα max settings οι ρυθμισεις παντα. Τωρα αν παιξω κανα παλιο παιχνιδι που ξερω οτι ταfps θα παιζουν πανω απο 144 που ειναι η οθονη εκει οκ βαζω chill 140fps κ ειμαι κομπλε. Αλλα αυτο που λες το vsync μεσα απο τους drivers να το χουμε on μαζι με freesync δε το γνωριζα... Μηπως χρειαζεται σε μονιτορς με μικροτερο refresh rate? Η να το ενεργοποιησω κ εγω αν ειναι να εχω πιο smooth κινησεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα