Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο Hardware Unboxed δώσανε κάποια settings που θεωρούν ότι μειώνουν ελάχιστα την ποιότητα και κερδίζεις ως και 60% παραπάνω απόδοση. Δε το έχω το παιχνίδι για να έχω προσωπική άποψη, τα έχει δοκιμάσει κανείς;

https://www.youtube.com/watch?v=C3xQ33Cq4CE&t=840s

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stavros Delta είπε

Για όλα νοιάζεται, απλά δεν έχει αρκετούς πόρους. Για να βγάλει κάτι ανταγωνιστικό πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό, και μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα μόνο πράγμα. Όταν επικεντρώνεται στο να βγάλει καλά cpus τα gpus της μένουν πίσω. Και όταν επικεντρώνεται στο να βγάλει καλά gpus, τα cpus της μένουν πίσω.

Γι αυτό το λόγο θα πρεπε να αποσπαστεί η Radeon από την ΑΜD, σαν θυγατρική ας πούμε και να γίνει ξεχωριστή οντότητα έτσι ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική. Θα μπορούσαν να επαναφέρουν και το ΑΤΙ branding...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stavros Delta είπε

Για όλα νοιάζεται, απλά δεν έχει αρκετούς πόρους. Για να βγάλει κάτι ανταγωνιστικό πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτό, και μπορεί να επικεντρωθεί σε ένα μόνο πράγμα. Όταν επικεντρώνεται στο να βγάλει καλά cpus τα gpus της μένουν πίσω. Και όταν επικεντρώνεται στο να βγάλει καλά gpus, τα cpus της μένουν πίσω.

Το top 2% που θέλουν super duper 4K απόδοση φαίνεται ότι δε την ενδιαφέρει άμεσα, αλλιώς θα είχε ρίξει πόρους και εκεί. Στις CPU δεν έκανε και κάτι το επαναστατικό η AMD, εκμεταλλεύτηκε όμως την αδράνεια της Intel. Ουσιαστικά η AMD έφτιαξε ένα καλό 4πυρηνο, ένωσε 2 τέτοια σε ένα τσιπάκι και ένωσε πολλά τσιπάκια για να δώσει πολλά cores σε ανταγωνιστική τιμή. Μία απλή ιδέα που πέτυχε. Δεν είναι δηλαδή ότι έριξε το τεράστιο ποσό στο R&D για να σκεφτεί αυτή την ιδέα. Στις GPU, αυτό που έχει κάνει είναι να "μοιράσει" το κόστος του R&D για desktop GPUs και console GPUs και να φτιάξει κάτι που να ταιριάζει σε όλα. Αν μπορέσει να εφαρμόσει την λογική των chiplets και στις GPU, ίσως την δούμε να ανταγωνίζεται στο μέλλον την Nvidia - διαφορετικά η Nvidia θα παίζει μόνη της στο high-end κομμάτι για αρκετό καιρό.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Λέτε να βγάλουν κανένα driver αύριο λόγω CES like nvidia?

Μακάρι.

Με τους 19.12.3 πάντως, αν τους ανοίξεις για ρυθμίσεις ή οτιδήποτε και μετά τους κλείσεις, μένει το CPU voltage κολλημένο σαν να είναι full load.

Όταν κλείσω το radeon settings host app. από task manager επανέρχεται στα κανονικά. Με 19.12.1 που είμαι τώρα δεν το κάνει αυτό.

Στοιχειωμένοι drivers....!  

Δημοσ.

Επίσης η nvidia δεν είναι Intel (Ελληνικό Δημόσιο) και αυτό το γνωρίζει η amd .....
Είναι τουλάχιστον 1 βήμα μπροστά σε όλα και έχει άμεσες απαντήσεις σε ότι βγάζει η  amd.. Βλέπε ti και super εκδόσεις.....
Φυσικά τη νύφη την πληρώνουν οι κάτοχοι των απλών εκδόσεων που day 1 έχουν αγοράσει EOL προϊόν σε premium τιμή    

• Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Επίσης η nvidia δεν είναι Intel (Ελληνικό Δημόσιο) και αυτό το γνωρίζει η amd .....
Είναι τουλάχιστον 1 βήμα μπροστά σε όλα και έχει άμεσες απαντήσεις σε ότι βγάζει η  amd.. Βλέπε ti και super εκδόσεις.....
Φυσικά τη νύφη την πληρώνουν οι κάτοχοι των απλών εκδόσεων που day 1 έχουν αγοράσει EOL προϊόν σε premium τιμή    

Αυτό είναι το χειρότερο ειδικά αυτοί που πήραν 2060.... Τουλάχιστον η 2070 πάει και έρχεται για να πουληθεί.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/1/2020 στις 6:32 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Καθαρά ψυχολογικά 😂😂 θα μου περάσει έχει χάρη που δεν έχω στην άκρη 500€ να το κάνω φουλ νερό 😂

http://prnt.sc/qkhdcg

Δες, χαχα, πρωτο μου λοοπ ειναι οποτε καλμα.. 

Επεξ/σία από billpall13
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μικρή ενημέρωση

RX 5700XT PULSE

Επειδή είμαι τεμπέλης -λιγο- στο να φτιάξω ενα custom fan curve απλά ανέβασα +5 μονάδες τα p3,4,5 stages που έχει να πειράξεις στους drivers (δεν πείραξα τα p1,2 ούτε τις τιμές για τις θερμοκρασίες) και τελικά φαίνεται ότι έκατσε καλό fan curve από σπόντα.

Με 19, κάτι θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 65-+ ήμουν μαξ στον πυρήνα, έπεσε και σημαντικά η θερμοκρασία στη μνήμη ( δε θυμάμαι νούμερο ) και από θόρυβο βρίσκεται σε καλά επίπεδα ( αν θυμάμαι καλά μέγιστο 60% fan speed?)

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Μια μικρή ενημέρωση

RX 5700XT PULSE

Επειδή είμαι τεμπέλης -λιγο- στο να φτιάξω ενα custom fan curve απλά ανέβασα +5 μονάδες τα p3,4,5 stages που έχει να πειράξεις στους drivers (δεν πείραξα τα p1,2 ούτε τις τιμές για τις θερμοκρασίες) και τελικά φαίνεται ότι έκατσε καλό fan curve από σπόντα.

Με 19, κάτι θερμοκρασία δωματίου γύρω στους 65-+ ήμουν μαξ στον πυρήνα, έπεσε και σημαντικά η θερμοκρασία στη μνήμη ( δε θυμάμαι νούμερο ) και από θόρυβο βρίσκεται σε καλά επίπεδα ( αν θυμάμαι καλά μέγιστο 60% fan speed?)

Καλο επιπεδο θορυβου το 60% ? Εγω στο 20% και λεω ειναι οριακα ανεκτο..

Υποψη εχω 5700 ξεκλειδωτη, οποτε υπαρχει διαφορα στο cooler, αλλα αντε να μιλαμε για μια μικρη διαφορα στη πραξη σε θεμα θορυβου και θερμοκρασιων.. πιανω 85C με firestrike stress test

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billpall13 είπε

http://prnt.sc/qkhdcg

Δες, χαχα, πρωτο μου λοοπ ειναι οποτε καλμα.. 

Με hard tubes θα κάνω όταν με το καλό έχω και τον φίλο μου έχει μερικά πράγματα να μου δώσει οπότε καλά θα μου βγει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πράσινη έχει φάει τα μούτρα της...Το άπατο tegra το θυμάστε, τα nforce τα θυμαστε ?  Εκει να δείτε δισ πεταμένα. 

Το οτι η AMD ρίχνει σφαλιάρες στην Intel στα cpu, στα apus στα mobo features ειναι πολυ μεγαλυτερο επίτευγμα απο το να κατασκευάσει κάτι για το 0,1% των pc gamers.

Eχει όλες τις κονσόλες... 

Για τον καθε Μιλανεζο το Lisaki δεν καιει καρφάκι...😂

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν πειράζει, θα μας τα πάρει ο πέτσινος πάλι..4Κ/60 ή τίποτα.

Νομιζω πως πραγματικα μονο εσυ εισαι που καιγεσαι για το 4Κ/60.

Ειναι πολυ μικρη πλειοψηφια το target group αυτο και πραγματικα εχει πολυ καλυτερα πραγματα να επενδυσει η amd απο το να μπει σε ενα ασκοπο high end πολεμο που δε θα της προσφερει τιποτα αυτη τη στιγμη.

Και ακομα και μεσα στο ινσομνια,ατομα μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου ενδιαφερει.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν είμαι μόνο εγώ, ναι είναι πολύ μικρό το ποσοστό του high-end(1% παγκοσμίως) αλλά υπάρχει κι' αυτό. Έβαλα είδηση πιο πάνω που η Lisa λέει ότι θα βγάλουν μεγάλο Navi. Έρχονται 4K/120Hz monitors, θα γεμίσει ο τόπος, για να βγαίνουν υπάρχει κοινό που τα αγοράζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...