LIGHT1NG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Έχει αγοράσει κανένας από ebay/AliExpress heatsinks?
billpall13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Έχει αγοράσει κανένας από ebay/AliExpress heatsinks? Πας για arctic accelero ? χαχα. Δεν εχω ιδεα για τα heatsinks. Ξερω οτι τα εχουν μεσα τα accelero αλλα ειδα δεν δουλευουν καλα με τις 5700.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, billpall13 είπε Πας για arctic accelero ? χαχα. Δεν εχω ιδεα για τα heatsinks. Ξερω οτι τα εχουν μεσα τα accelero αλλα ειδα δεν δουλευουν καλα με τις 5700. Έλεγα για να βάλω AIO αλλά θα το αφήσω μάλλον ως έχει έκανα για αρχή μια αλλαγή στην πάστα με την kryonaut να δω πως θα πάει σε λίγες μέρες
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/1/2020 στις 2:47 ΠΜ, 7nisiotis είπε Για πείτε κανα custom fan curve για την pulse = λίγο ψιλο- ήσυχο όσο γινεται αλλά καλό να δοκιμάσω
Arkin Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε Έλεγα για να βάλω AIO αλλά θα το αφήσω μάλλον ως έχει έκανα για αρχή μια αλλαγή στην πάστα με την kryonaut να δω πως θα πάει σε λίγες μέρες Δεν χρειαζεται ρε συ μια χαρα υλοποιηση εχεις. Με την reference ουτε καν βλεπω πια την θερμοκρασια. Ασχολουμαι 100% με το παιχνιδι.
billpall13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 32 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Έλεγα για να βάλω AIO αλλά θα το αφήσω μάλλον ως έχει έκανα για αρχή μια αλλαγή στην πάστα με την kryonaut να δω πως θα πάει σε λίγες μέρες Ειχα κανει το modακι με το G12 της nzxt σε μια 1080, αλλα δε μου αρεσε καθολου, ουτε εμφανισιακα ουτε οτι οι vram και τα υπολοιπα ψυχονται απλα απο αερα.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν χρειαζεται ρε συ μια χαρα υλοποιηση εχεις. Με την reference ουτε καν βλεπω πια την θερμοκρασια. Ασχολουμαι 100% με το παιχνιδι. Καθαρά ψυχολογικά 😂😂 θα μου περάσει έχει χάρη που δεν έχω στην άκρη 500€ να το κάνω φουλ νερό 😂
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Άσε τις τρελές ρε με +500 πήγαινες σε άλλη κάρτα
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε Άσε τις τρελές ρε με +500 πήγαινες σε άλλη κάρτα Αν πάει καλά η σεζόν θα αλλαχτεί σχεδόν όλο 😂 Έχω έναν φίλο μου στέλνει συνέχεια φωτο και μου ξύνει την πληγή 😂
Aten-Ra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Το βάζω εδώ λόγο RDNA2, Πρώτες φωτογραφίες του APU του XBOX Scarlett https://twitter.com/XboxP3 3 1
ilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Το βάζω εδώ λόγο RDNA2, Πρώτες φωτογραφίες του APU του XBOX Scarlett https://twitter.com/XboxP3 Κομματάκι μικρό φαίνεται για μεγάλο RDNA2 πάντως.😂
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 ''8K'' Σιγά μην σκίσεις κάνα καλσόν..
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απλα βγαζει 8k σε output φυσικα τα παιχνιδια δεν θα γινονται rendering σε τετοια αναλυση. Με τις 8k να βγαινουν σε μεγαλες ποσοτητες στην αγορα δεν μπορουσαν να μην το βαλουν . Οπως και να χει στο pc τετοια εικονα σιγουρα δεν θα μπορεσουμε να την δουμε με τα σαπιο monitor που μας πασαρουν σε σχεση με τις tv. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από noFEARgr
Aten-Ra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, ilos είπε Κομματάκι μικρό φαίνεται για μεγάλο RDNA2 πάντως.😂 Κοντά στα 350mm2 ίσως https://twitter.com/i/web/status/1214277141887684608
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Απλα βγαζει 8k σε output φυσικα τα παιχνιδια δεν θα γινονται rendering σε τετοια αναλυση. Με τις 8k να βγαινουν σε μεγαλες ποσοτητες στην αγορα δεν μπορουσαν να μην το βαλουν . Οπως και να χει στο pc τετοια εικονα σιγουρα δεν θα μπορεσουμε να την δουμε με τα σαπιο monitor που μας πασαρουν σε σχεση με τις tv. 4κ-8κ θα δεις διαφορές μόνο αν πάρεις ακριβά μοντέλα τηλεοράσεων όχι κάτι 4κ f&u όσο για το pc δεν νομίζω να χρειάζεται κανένας 8κ ακόμα και το 4κ είναι ακριβό είναι για λίγους προσωπική άποψη 4/8κ μόνο σε κονσόλα και τηλεόραση. Ποιο φθηνά /περισσότερα χρόνια χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα