LIGHT1NG Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Its all about optimization... Εγώ πάντως αγόρασα το efootball 2020 μπορώ να πω ότι το μόνο παιχνίδι που πήγε το cpu usage στο 85-90% 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Εγώ μιλάω πρακτικά. Δηλαδή τα models του bordelands έχουν περισσότερα polygons από του Witcher 3 ή από άλλα παλιότερα παιχνίδια που είχαν γραφικάρες και πολύ αληθοφανείς χαρακτήρες (crysis πχ) ενώ το borderlands είναι σαν να βλέπεις cartoon στις 6 το πρωί στο STAR Αυτό θέλω να καταλάβω, από που προκύπτει το τόσο μεγάλο load ή είναι απλά θέμα optimization του συγκεκριμένου τίτλου;
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) RX5700XT @CORE 2000 / V 1100 και ένα με τη παλιά εγκατάσταση ____________________________________________ στοκ Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
VIRUSD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά μια ερώτηση dv-i η hdmi σύνδεση πιστεύεται ότι είναι καλύτερη η είναι το ίδιο..δεν θέλω ήχο από οθόνη
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, VIRUSD είπε Παιδιά μια ερώτηση dv-i η hdmi σύνδεση πιστεύεται ότι είναι καλύτερη η είναι το ίδιο..δεν θέλω ήχο από οθόνη Display port 2
NoiSy MaN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Display port Έγινε, κάτσε να γεννήσει η οθόνη του μια dp. 8 ώρες πριν, VIRUSD είπε Παιδιά μια ερώτηση dv-i η hdmi σύνδεση πιστεύεται ότι είναι καλύτερη η είναι το ίδιο..δεν θέλω ήχο από οθόνη Το ίδιο είναι πρακτικά αφού δε χρειάζεσαι ήχο, ούτε κάποια ανάλυση/refresh rate που δεν υποστηρίζει το dvi.
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε Έγινε, κάτσε να γεννήσει η οθόνη του μια dp. Το ίδιο είναι πρακτικά αφού δε χρειάζεσαι ήχο, ούτε κάποια ανάλυση/refresh rate που δεν υποστηρίζει το dvi. Δεν αναφέρει ποια οθόνη, hz, κλπ μπορεί να θέλει να αγοράσει καινούργιο monitor.
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε RX5700XT @CORE 2000 / V 1100 και ένα με τη παλιά εγκατάσταση ____________________________________________ στοκ Ακόμα και stock, όλα καλά δείχνουν (αναφέρομαι σε επιδόσεις/κατανάλωση/θερμοκρασίες κλπ). Θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις απο stock σε ρολόγια κλπ και να πειράξεις μόνο τάσεις, να δεις τι συμπεριφορά έχεις? 1
VIRUSD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Δεν αναφέρει ποια οθόνη, hz, κλπ μπορεί να θέλει να αγοράσει καινούργιο monitor. Αναφέρθηκα μόνο σε αυτά τα δυο αν ήθελα να αγοράσω οθόνη θα το έλεγα..Αν είχα δυνατότητα dp αυτή θα διάλεγα 1
Arkin Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Mario Kart 8[5700XT Vulkan][Cemu 1.16.1]. Πανεμορφο παιχνιδι. 3
LIGHT1NG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) [email protected] Spoiler [email protected] Spoiler Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από LIGHT1NG
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Ακόμα και stock, όλα καλά δείχνουν (αναφέρομαι σε επιδόσεις/κατανάλωση/θερμοκρασίες κλπ). Θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις απο stock σε ρολόγια κλπ και να πειράξεις μόνο τάσεις, να δεις τι συμπεριφορά έχεις? Για κάποιο λόγο είναι πιο ελαφρύ το superposition από τα παιχνίδια. Σε αυτά έχω τουλάχιστον+3 βαθμούς παραπάνω σε πυρήνα
Πέτρος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Για κάποιο λόγο είναι πιο ελαφρύ το superposition από τα παιχνίδια. Σε αυτά έχω τουλάχιστον+3 βαθμούς παραπάνω σε πυρήνα Tα παιγνίδια ζορίζουν ταυτόγχρονα και επεξεργαστή, οπότε έχεις και από εκεί έκλυση θερμότητας (τα gpu benches, ελάχιστα μόνο). Συνήθως, δε, παίζεις αρκετή ώρα παραπάνω σε σχέση με ένα bench οπότε σιγά-σιγά ζεσταίνεται παραπάνω όλο το σύστημα. 4
Inler Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα gaming profile με 1.118 Το silent profile με 1.062 που χρησιμοποιώ βγάζει 5180.Σε RDR2 με το fan 1800-1900rpm και gpu load 97-98% καρφωμένο δεν ξεπερνά πυρήνα 60-61 βαθμούς η Nitro Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2020 από Inler 2
7nisiotis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για πείτε κανα custom fan curve για την pulse = λίγο ψιλο- ήσυχο όσο γινεται αλλά καλό να δοκιμάσω Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2020 από 7nisiotis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα