Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ μιλάω πρακτικά. Δηλαδή τα models του bordelands έχουν περισσότερα polygons από του Witcher 3 ή από άλλα παλιότερα παιχνίδια που είχαν γραφικάρες και πολύ αληθοφανείς χαρακτήρες (crysis πχ) ενώ το borderlands είναι σαν να βλέπεις cartoon στις 6 το πρωί στο STAR :P Αυτό θέλω να καταλάβω, από που προκύπτει το τόσο μεγάλο load ή είναι απλά θέμα optimization του συγκεκριμένου τίτλου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

unknown.png

RX5700XT @CORE 2000 / V 1100

unknown.png

και ένα με τη παλιά εγκατάσταση 

στοκ

Capture.PNG

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, VIRUSD είπε

Παιδιά μια ερώτηση dv-i η hdmi σύνδεση πιστεύεται ότι είναι καλύτερη η είναι το ίδιο..δεν θέλω ήχο από οθόνη

Display port 

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Display port 

Έγινε, κάτσε να γεννήσει η οθόνη του μια dp. 

8 ώρες πριν, VIRUSD είπε

Παιδιά μια ερώτηση dv-i η hdmi σύνδεση πιστεύεται ότι είναι καλύτερη η είναι το ίδιο..δεν θέλω ήχο από οθόνη

Το ίδιο είναι πρακτικά αφού δε χρειάζεσαι ήχο, ούτε κάποια ανάλυση/refresh rate που δεν υποστηρίζει το dvi. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Έγινε, κάτσε να γεννήσει η οθόνη του μια dp. 

Το ίδιο είναι πρακτικά αφού δε χρειάζεσαι ήχο, ούτε κάποια ανάλυση/refresh rate που δεν υποστηρίζει το dvi. 

Δεν αναφέρει ποια οθόνη, hz, κλπ μπορεί να θέλει να αγοράσει καινούργιο monitor. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

unknown.png

RX5700XT @CORE 2000 / V 1100

unknown.png

και ένα με τη παλιά εγκατάσταση 

στοκ

Capture.PNG

Ακόμα και stock, όλα καλά δείχνουν (αναφέρομαι σε επιδόσεις/κατανάλωση/θερμοκρασίες κλπ).

Θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις απο stock σε ρολόγια κλπ και να πειράξεις μόνο τάσεις, να δεις τι συμπεριφορά έχεις?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Δεν αναφέρει ποια οθόνη, hz, κλπ μπορεί να θέλει να αγοράσει καινούργιο monitor. 

Αναφέρθηκα μόνο σε αυτά τα δυο αν ήθελα να αγοράσω οθόνη θα το έλεγα..Αν είχα δυνατότητα dp αυτή θα διάλεγα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Ακόμα και stock, όλα καλά δείχνουν (αναφέρομαι σε επιδόσεις/κατανάλωση/θερμοκρασίες κλπ).

Θέλεις να κρατήσεις τις ρυθμίσεις απο stock σε ρολόγια κλπ και να πειράξεις μόνο τάσεις, να δεις τι συμπεριφορά έχεις?

Για κάποιο λόγο είναι πιο ελαφρύ το superposition από τα παιχνίδια. Σε αυτά έχω τουλάχιστον+3 βαθμούς παραπάνω σε πυρήνα 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Για κάποιο λόγο είναι πιο ελαφρύ το superposition από τα παιχνίδια. Σε αυτά έχω τουλάχιστον+3 βαθμούς παραπάνω σε πυρήνα 

Tα παιγνίδια ζορίζουν ταυτόγχρονα και επεξεργαστή, οπότε έχεις και από εκεί έκλυση θερμότητας (τα gpu benches, ελάχιστα μόνο).

Συνήθως, δε, παίζεις αρκετή ώρα παραπάνω σε σχέση με ένα bench οπότε σιγά-σιγά ζεσταίνεται παραπάνω όλο το σύστημα.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα gaming profile με 1.118

Το silent profile με 1.062 που χρησιμοποιώ βγάζει 5180.Σε RDR2 με το fan 1800-1900rpm και gpu load 97-98% καρφωμένο δεν ξεπερνά πυρήνα 60-61 βαθμούς η Nitro

Superposition.jpg

Επεξ/σία από Inler
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πείτε κανα custom fan curve για την pulse = λίγο ψιλο- ήσυχο όσο γινεται αλλά καλό :P να δοκιμάσω

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...