Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, radiohead είπε

Θα αλλάζουμε και τροφοδοτικά δηλαδή :)

Άντε να δούμε..

Ε κι εσυ που πας με το 550αρι. :)

Επεξ/σία από kostiger
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, radiohead είπε

Μια χαρά τραβηξε Vega 56 και τώρα 5700

Ειμαι βεβαιος..

Ολοκληρο το συστημα σου ειναι πενα, και το τροφοδοτικο εξαιρετικο, αλλα φωναζει οτι θα χρειαστει αναβαθμιση εαν και εφοσον μεταβεις στο higher end gpu sector..

Δημοσ.

Υπάρχει κανένας με RX 5700 XT NITRO που να μπορεί να τρέξει firestrike με fan στο auto και μετά να τους ρυθμίσει και να το ξανατρέξει?

Με fan στο auto είμαι μια χαρά, αν τους σκαλίσω αρχίζει stuttering. Η διαφορά φαίνεται αμέσως στο graphic σκορ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 31/12/2019 στις 8:31 ΠΜ, kostiger είπε

Καλά το wccftech πουλάει βόες και κροταλίες...

Ένα (διόλου ευκαταφρόνητο) 50-60% πάνω από 5700ΧΤ και μια χαρά είμαστε.

Επεξ/σία από kkatzos
  • Like 2
Δημοσ.

Αυτό με τα black screens που λέτε νομίζω κατάφερα να το κάνω αναπαράσταση. Στο Apex Legends το έκανε ενώ φόρτωνε νέα πίστα και είχα το amd overlay metrics ανοιχτό. Με Alt tab 2-3 φορές έφτιαξε. Άκουγα ήχο αλλά μαύρη εικόνα. - Δεν ήταν no signal - Δούλευε και το ctrl shift esc. Με τους 19.12.1 αυτό. Με 19.12.3 κανένα θέμα τύπου μαύρης οθόνης

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

Αυτό με τα black screens που λέτε νομίζω κατάφερα να το κάνω αναπαράσταση. Στο Apex Legends το έκανε ενώ φόρτωνε νέα πίστα και είχα το amd overlay metrics ανοιχτό. Με Alt tab 2-3 φορές έφτιαξε. Άκουγα ήχο αλλά μαύρη εικόνα. - Δεν ήταν no signal - Δούλευε και το ctrl shift esc. Με τους 19.12.1 αυτό. Με 19.12.3 κανένα θέμα τύπου μαύρης οθόνης

Νομίζω παρόμοιο είχα στο gta v αν έκανα alt tab νομίζω αλλά αν πάταγα esc 2 φορές έμπαινε στο pause και δούλευε κανονικά 

Δημοσ.

Αλλο black screens και restart και αλλο να χανει signal με τα alt tab.

Και τα δυο τα κανει.Μας εφτασε η amd να βγαλουμε και ονομα στο black screen αναλογα με τη περιπτωση που εμφανιζεται φυσικα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Αλλο black screens και restart και αλλο να χανει signal με τα alt tab.

Και τα δυο τα κανει.Μας εφτασε η amd να βγαλουμε και ονομα στο black screen αναλογα με τη περιπτωση που εμφανιζεται φυσικα.

Για να πάει το 2020 καλά 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για παμε ενα gameplay video απο Cemu με vulkan να δουμε το performance. Θα ανεβασω και για Zelda τις επομενες μερες

Δεν βαριέσαι καθόλου 😂😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...