Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Ναι το εχω γραψει αρκετες φορες

Σε timespy και firestrike τι νούμερα έχετε; Και με πόσο core μνήμη PL και τάση πιάνετε ψηλά; Για να μην ψάχνω προς τα πίσω αν έχετε ποσταρει παλιότερα καν'τε ένα κόπο όσοι έχετε προχειρα

• Like 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, radiohead είπε

Σε timespy και firestrike τι νούμερα έχετε; Και με πόσο core μνήμη PL και τάση πιάνετε ψηλά; Για να μην ψάχνω προς τα πίσω αν έχετε ποσταρει παλιότερα καν'τε ένα κόπο όσοι έχετε προχειρα

Δεν εχω τρεξει καθολου τετοια bench απο οταν πηρα την καρτα. Θα τσεκαρω ομως με το προφιλ που παιζω και θα γραψω. Μονο furmark τρεξαμε αρκετες σελιδες πιο πισω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παμε μερικα gameplay videakia απο NFS Heat που τραβηξα σημερα με το Relive. Βαλτε 1440P60 στην αναλυση.

Spoiler

Spoiler
Spoiler

Spoiler

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχει κανείς random black screens και freeze σε ταινίες/games με 19.12.2/3;

τα 19.12.1 είναι οκ.

Επεξ/σία από star4
Δημοσ.
20 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Μια χαρα είναι εγώ αύριο που θα γυρίσω θα παίξω λίγο 😂 να δω τα καινούργια drivers τι λένε. 

Με το καλό, αν θες παίζουμε και κανένα Apex

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Με το καλό, αν θες παίζουμε και κανένα Apex

Για 1ο game όμως να ξέρεις όπως νανε θα παίζω χαχα

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Παμε μερικα gameplay videakia απο NFS Heat που τραβηξα σημερα με το Relive. Βαλτε 1440P60 στην αναλυση.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου
  Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μπόμπα πάει 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Για 1ο game όμως να ξέρεις όπως νανε θα παίζω χαχα

Μπόμπα πάει 

Αχχαχα γιατί εγώ παίζω καλύτερα νομίζεις :P

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά.

έχω θέμα με stuttering όταν αλλάζω ταχύτητα ή/και target temperatures στο wattman με 5700 xt nitro+.

αυτό μόνο στο performance bios, στο silent κανένα πρόβλημα.

το stuttering ξεκινάει με το που αρχίζεις να παίζεις και μόνο για τα πρώτα δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία η κάρτα περίπου στους 56 βαθμούς.

το έχω δοκιμάσει με 19.12.1 και 19.12.3 stock, undervolt, overclock και κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς. αν αφήσω τους ανεμιστήρες auto δεν κάνει τίποτα, είναι μια χαρά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε

καλησπέρα παιδιά, χρόνια πολλά.

έχω θέμα με stuttering όταν αλλάζω ταχύτητα ή/και target temperatures στο wattman με 5700 xt nitro+.

αυτό μόνο στο performance bios, στο silent κανένα πρόβλημα.

το stuttering ξεκινάει με το που αρχίζεις να παίζεις και μόνο για τα πρώτα δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβάσει θερμοκρασία η κάρτα περίπου στους 56 βαθμούς.

το έχω δοκιμάσει με 19.12.1 και 19.12.3 stock, undervolt, overclock και κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς. αν αφήσω τους ανεμιστήρες auto δεν κάνει τίποτα, είναι μια χαρά.

Στην αρχη νομιζα οταν αλλαζεις ταχυτητα στο αμαξι 🙈😅

Δημοσ.
Στις 27/12/2019 στις 10:56 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Aoc 24g2u 

Στις 27/12/2019 στις 11:16 ΜΜ, xelidoni είπε

Αυτή έχω και εγώ λες να είναι θέμα της οθόνης ή γενικά με τα 144hz ανεξάρτητα μοντέλο οθόνης

Με την Asus xg32vq δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Άρα λεγε ότι παρόλο που είστε desktop, στο radeon settings, monitor tab βλέπετε την μνήμη @2000? Θα γυρίσω την άλλη εβδομάδα σπίτι και θα το δω και εγώ. 

(απλά να ξέρω πως να το τεστάρω) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως κάτι περίεργο συμβαίνει ή με τη κάρτα ή με το σύστημα μου, στην ίδια πίστα ακριβώς στο Metro Exodus (The Taiga) ή θα παίζει με 90%+ gpu usage και ρολογια γυρω στα 1900 κατι - ή κάτι θα πάθει και θα ανεβοκατεβαίνει 30-50-70 ξανά 60- 50- 80-70% για το ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα stuttering κολλήματα και δε μένει ξανά σταθερό στα 96-97-98%, κάτι πολύ περίεργο το οποίο δεν είχα συναντήσει πριν μερικό καιρό με τις 570 και 580.

Με restart κάποιες φορές φτιάχνει. Γενικά είναι λίγο random.

Και το παρατήρησα ότι το κάνει και σε άλλα παιχνίδια πχ Apex Legends- θα του έρθει και θα παίζει με πολύ χαμηλό gpu usage, - φυσικά uncaped fps - vsync off, maxed out γραφικά.

Αρχίζω και υποπτεύομαι κάνα τροφοδοτικό ή πρόβλημα στη κάρτα.

Και όχι δεν ευθύνεται κάποιο msi afterburner, το σούταρα μηπως έκανε αυτό κάποιο conflict αλλά αμ δε, το ίδιο και το αυτό αποτέλεσμα.

Το πέρασα πάλι για να βλέπετε και λεπτομέρειες που δεν δείχνει της AMD. 

Προς το τέλος στρώνει αλλά είναι αυτό που σας είπα, είναι random και το κάνει ΟΠΟΤΕ θέλει. Πριν κάνω την εγγραφή πριν τους καθαρίσω σε αυτό το compound ήταν βράχος σταθερή στα 97-98%, έκανα γύρω γύρω στο ιδιο σημείο και μια χαρά, ώσπου άρχισε τα τρελά πάλι και δε πήγε ποτέ 90% απλά έμενε εκει γυρω στο 60-70%. 

Δοκίμασα restart, default χωρίς UV, πέρασμα με DDU τους 19.12.3 ξανά αλλά τίποτα

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, overpower είπε

Με την Asus xg32vq δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Άρα λεγε ότι παρόλο που είστε desktop, στο radeon settings, monitor tab βλέπετε την μνήμη @2000? Θα γυρίσω την άλλη εβδομάδα σπίτι και θα το δω και εγώ. 

(απλά να ξέρω πως να το τεστάρω) 

Ναι θα έχει το memory clock κολλημένο στο φουλ πχ αν το έχεις μαξ 1800 mhz θα μένει εκεί χωρίς να πέφτει στο 200 ας πούμε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...