Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, LIGHT1NG said:

Σβήσε τα προφίλ από τα παιχνίδια μέσα από το radeon settings 

Ωραίος, δεν είχα σκεφτεί καθόλου να το δοκιμάσω αυτό. Thanks.

• Like 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω την Sapphire RX 5700 XT Pulse και έφτιαξα αυτές τις μέρες το pc μου. Έκανα σήμερα την πρώτη απόπειρα για να παίξω και παρατήρησα πως η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών είχε ανέβει στους 50C και τα fans δεν λειτουργούσαν καθόλου (0 RPM). Μέτα από αυτό σταμάτησα για να μην προκαλέσω κάποιο πρόβλημα στην κάρτα. Τα fans της κάρτας γραφικών λειτουργούν κανονικά κατά το boot. Η παρατήρηση της θερμοκρασίας και της λειτουργίας των fan έγινε από το AMD Radeon Software που δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση από εκεί. Το παιχνίδι ήταν το Bloodstained και η ανάλυση οθόνης τα 1680x1050 (θα αγοραστεί καλύτερη οθόνη σύντομα).

Να ανησυχώ ή είναι κάτι φυσιολογικό; Επίσης πως μπορούμε να δούμε σε ποια θερμοκρασία ενεργοποιούνται τα fans της κάρτας γραφικών;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tsol είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω την Sapphire RX 5700 XT Pulse και έφτιαξα αυτές τις μέρες το pc μου. Έκανα σήμερα την πρώτη απόπειρα για να παίξω και παρατήρησα πως η θερμοκρασία της κάρτας γραφικών είχε ανέβει στους 50C και τα fans δεν λειτουργούσαν καθόλου (0 RPM). Μέτα από αυτό σταμάτησα για να μην προκαλέσω κάποιο πρόβλημα στην κάρτα. Τα fans της κάρτας γραφικών λειτουργούν κανονικά κατά το boot. Η παρατήρηση της θερμοκρασίας και της λειτουργίας των fan έγινε από το AMD Radeon Software που δεν έχω πειράξει κάποια ρύθμιση από εκεί. Το παιχνίδι ήταν το Bloodstained και η ανάλυση οθόνης τα 1680x1050 (θα αγοραστεί καλύτερη οθόνη σύντομα).

Να ανησυχώ ή είναι κάτι φυσιολογικό; Επίσης πως μπορούμε να δούμε σε ποια θερμοκρασία ενεργοποιούνται τα fans της κάρτας γραφικών;

Πήγαινε μερικές σελίδες πριν καιβθα βρεις έτοιμα προφίλ με uv/volt για την pulse που έχω εγώ έχω αυτό το προφίλ 

[email protected]

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μικρό update και από εμένα.με τους 9.2 drivers είχα άπειρες ώρες στο Poe με 0 προβλήματα. Δυστυχώς είχα σήμερα ένα κλασσικό black screen + reset σήμερα σε μια φάση.αλλα αποτι φαίνεται εμένα όλα αυτά μου φαίνονται drivers issue..από hardware πλευράς οι κάρτες είναι τέντα. Λέω να κάτσω με τους 9.2 ακόμη λίγο καιρό μέχρι να στρώσει το πράγμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Πήγαινε μερικές σελίδες πριν καιβθα βρεις έτοιμα προφίλ με uv/volt για την pulse που έχω εγώ έχω αυτό το προφίλ 

[email protected] 2 kB · 2 downloads

Σε ευχαριστώ. Το έβαλα και και θα επανέλθω να πω εντυπώσεις.

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Ένα μικρό update και από εμένα.με τους 9.2 drivers είχα άπειρες ώρες στο Poe με 0 προβλήματα. Δυστυχώς είχα σήμερα ένα κλασσικό black screen + reset σήμερα σε μια φάση.αλλα αποτι φαίνεται εμένα όλα αυτά μου φαίνονται drivers issue..από hardware πλευράς οι κάρτες είναι τέντα. Λέω να κάτσω με τους 9.2 ακόμη λίγο καιρό μέχρι να στρώσει το πράγμα

Γενικά είναι και θέμα από τα windows 10 εγώ νομίζω γιατί μερικά προγράμματα πχ mi unlock δεν δουλεύει με τους ryzen στα windows 10 παρά μόνο με ιντελ. Ενώ στα Windows 7 κανονικά δούλευε τώρα με το 1909 δεν ξέρω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Arkin

Core: 2000 ( αν πατήσεις save το αλλάζει σε 2001 )

Voltage: 1100 ( για κάποιο λόγο το αλλάζει και γράφει 1001) 

Power limit%: 50

Fan Speed%: Default ( Max 50 πήγε νομίζω )

Temps: ~70 max (από 75)

Θα κολλήσω πάνω στις γρίλιες και 2 Χ Arctic P12 να ρίχνουν αέρα σε καμιά βδομάδα για δοκιμή.

Επίσης κάτι άλλο στο Metro Exodus, στο Ultra.preset με όλα τα υπόλοιπα στις μέγιστες επιλογές, χωρίς το Advanced PhysX, με Tesselation ON. Στη πίστα με τους λύκους/αρκούδα * chapter valley * είναι λογικό να παραμένει στο 97-98% το gpu usage? Νομίζω δεν το είδα καθόλου να βαράει καθαρά 99%, ούτε στο Call of Duty βασικά τώρα που το σκέφτομαι. Στα 4.9 είναι ο 8700κ. Να ρίχνει μπουκάλι δε το νομίζω. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε

@Arkin

Core: 2000 ( αν πατήσεις save το αλλάζει σε 2001 )

Voltage: 1000 ( για κάποιο λόγο το αλλάζει και γράφει 1001) 

Power limit%: 50

Fan Speed%: Default ( Max 50 πήγε νομίζω )

Temps: ~70 max

Με 1 voltage σε κραταει 2000core σε 100% load?

Ξανα γραψτα καμια φορα παει +1.

Screenshot_1.png

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 7nisiotis είπε

Ώπα σορρυ 1100 ήθελα να γράψω

Κατεβασε το power limit στο 15% 50% ειναι πολυ. Στα υπολοιπα εισαι αψογα και τουμπανες θερμοκρασιες. Ακριβως το profile που εφτιαξα απλα με 15% power limit.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κατεβασε το power limit στο 15% 50% ειναι πολυ. Στα υπολοιπα εισαι αψογα και τουμπανες θερμοκρασιες. Ακριβως το profile που εφτιαξα απλα με 15% power limit.

Fan curve πως το έκανες.? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Έβαλα και το προφίλ σου αλλά δεν έτρεξα παιχνίδι. Έχεις ανεβάσει και τις μνήμες αν είδα καλά; Απλά επειδή φοβάμαι λίγο το θέμα θερμοκρασία στις κάρτες γραφικών πάνω των 70 δεν το δοκίμασα πλήρως.

@ArkinΤο είχα 50% το power limit επειδή το είχε και ο Lightning, επίσης το είδα κ εδώ

Πάνω κάτω το ποσταρω γιατί δείχνει και θερμοκρασία με room temp κλπ για να συγκρίνουμε, περίπου στη μέση είναι η 5700Χτ

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Εδω ειμαι

Screenshot-1.png

11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Έβαλα και το προφίλ σου αλλά δεν έτρεξα παιχνίδι. Έχεις ανεβάσει και τις μνήμες αν είδα καλά; Απλά επειδή φοβάμαι λίγο το θέμα θερμοκρασία στις κάρτες γραφικών πάνω των 70 δεν το δοκίμασα πλήρως.

@ArkinΤο είχα 50% το power limit επειδή το είχε και ο Lightning, επίσης το είδα κ εδώ

Πάνω κάτω το ποσταρω γιατί δείχνει και θερμοκρασία με room temp κλπ για να συγκρίνουμε, περίπου στη μέση είναι η 5700Χτ

Μην τις φοβασαι καθολου τις navi και στους 80 και 85 να ειναι το core temp. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Με τις οθόνες 144 βγάλαμε κάποια άκρη η μόνο η δικιά μου αγαπάει τα ρολόγια τέρμα.? 

32 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ναι είναι λίγο ανεβασμένη στο safe σημείο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...