Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

αξίζει

Αν λες για το CoD, αν το βρείς 30 ευρώ ναι. Έχει πολύ δυνατή ιστορία single player και fun multiplayer.

Κατά τα άλλα είναι νορμαλ να γίνεται αυτό που φαίνεται στο σποιλερ ;

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Αν λες για το CoD, αν το βρείς 30 ευρώ ναι. Έχει πολύ δυνατή ιστορία single player και fun multiplayer.

Κατά τα άλλα είναι νορμαλ να γίνεται αυτό που φαίνεται στο σποιλερ ;

Για το apex λέω είχα πάρει το cod black ops 3 νομίζω είναι το προηγούμενο από αυτό που βγήκε.. Ζήτημα να το έπαιξα 20 ώρες γιατί έχω ρούτερ με 150gb από την κοσμοτε και μου είχε ζητήσει μέσα σε ένα 15 ήμερο 2 update από 30-40gb κ λέω δεν μας παρατάς 😂 μετά μόνο το pubg έμεινε pro, fifa,gta v. 

Τώρα για το usage που πέφτει η ποιο λογική απάντηση είναι amd drivers.. Χδ

Δημοσ.

Ένα καινούριο που παρατήρησα σήμερα. Έπαιζα Grim Dawn και είχα vsync οπότε δεν είχα ιδέα τι παίζει από perfomance. Μετά από λίγο είδα ότι έπαιζε στα 30-40 fps στις μάχες. Κοιτάζω adrenaline, το clock έπαιζε μόνιμα 150-350 Mhz. Αν αυξήσω το minimum απλά το αγνοεί. Αυτό δεν υποτίθεται ότι έφτιαξε με τους καινούριους drivers παράλληλα με τις μαύρες οθόνες?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Μόνο εγώ έχω θέμα και με τους δυο τελευταίους driver με black screens?

Καταφερες να κανεις αναβαθμιση το bios της μητρικης στο τελευταιο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

apex

Ωραίο είναι, φυσικά με παρέα πάντα. Περισσότερο έπαιζα στο λανσαρισμα, τώρα με έναν φίλο παίζουμε.Αν είναι γράψε όνομα να μπούμε μαζί μετά τις γιορτές. 

Αύριο ή μεθαύριο θα δοκιμάσω με undervolt που μου προτείνατε να δούμε αν πέσουν οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ωραίο είναι, φυσικά με παρέα πάντα. Περισσότερο έπαιζα στο λανσαρισμα, τώρα με έναν φίλο παίζουμε.Αν είναι γράψε όνομα να μπούμε μαζί μετά τις γιορτές. 

Αύριο ή μεθαύριο θα δοκιμάσω με undervolt που μου προτείνατε να δούμε αν πέσουν οι θερμοκρασίες.

Κάτσε να το βάλω να κατέβει ώστε όταν γυρίσω να είναι έτοιμο 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mosdi είπε

Μόνο εγώ έχω θέμα και με τους δυο τελευταίους driver με black screens?

Οχι,αρκετοι ειχαν. Πηγαινε σε παλαιοτερους. 

Προσωπικά είμαι στους 9.2. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν @Arkin με τις ρυθμίσεις σου στο meteo 2033 redux τα fps ανέβηκαν από τα 120-160. Καμιά σχέση το παιχνίδι. Η κίνηση πολύ smooth . Ναι ρε φίλε τώρα το απολαμβάνω. Έχω κολλήσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να βρω ένα transmitter να στείλω σήμα στον Polis και μαμιεται το σύμπαν. Thanx again 😉

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Λοιπόν @Arkin με τις ρυθμίσεις σου στο meteo 2033 redux τα fps ανέβηκαν από τα 120-160. Καμιά σχέση το παιχνίδι. Η κίνηση πολύ smooth . Ναι ρε φίλε τώρα το απολαμβάνω. Έχω κολλήσει σε ένα σημείο που δεν μπορώ να βρω ένα transmitter να στείλω σήμα στον Polis και μαμιεται το σύμπαν. Thanx again 😉

Χαιρομαι φιλε μου. Καλο gaming το metro 2033 ειναι εξαιρετικο παιχνιδι. Τρενο παει η 5700xt. Εχει κανα 2 σημεια που σε αποπροσανατολιζουν. Αν θυμαμαι καλα σε αυτο το σημειο εισαι εξω που ειναι ολα παγωμενα. Ανεβαινεις πανω απο τη σκαλα μετα μολις βγεις εξω και δεις να αρπαζουν εναν ανθρωπο οι ιπταμενοι δαιμονες στριβεις αριστερα και θα βρεις εναν εκσκαφεα. Ανεβαινεις πανω του και θα δεις μια σκαλα. Την ανεβαινεις και στα δεξια ειναι το transmiter.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Arkin είπε

Καταφερες να κανεις αναβαθμιση το bios της μητρικης στο τελευταιο?

Όχι προσπάθησα δυο μέρες αλλά τίποτα.... το άφησα στη προτελευταία...

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Skrez1982, @Arkin

Τελικά βρήκα τι έφταιγε για το κολλημένο 1850mhz memory clock αν το βάλω στα 120hz το clock ανεβοκατεβαίνει κανονικά και πέφτει η θερμοκρασία και πάρα πολύ, αν μπει όμως 144 μένει στα 1850 πάντα έχει βρει κανείς τρόπο για να πέφτει και στα 144? 

Screenshot_20191225-215005__Android.png

Screenshot_20191225-215435_TeamViewer_1.png

Έβαλα και τα driver από την οθόνη τώρα γιατί δεν τα είχα βάλει μετά το φορματ από όσο είδα αλλά το ίδιο. 

Edit: δοκίμασα custom settings με 143hz δεν δούλεψε μερικοί χρήστες κιόλας λένε ότι σε driver 19.12.1 δούλευε αν υπάρχει κάποιος με παλιό driver να το επιβεβαιώσει.. 

Screenshot_20191225-221410_Chrome_Beta.png

Επεξ/σία από LIGHT1NG
  • Like 1
Δημοσ.

Ένα τελευταίο που ίσως είναι το fix αλλά παράξενο.

Βάζοντας custom resolution και από manual σε cvt-redused blanking πάει 144 και το memory να πέφτει αλλά το color depth πάει 6 bit από 8 bit τώρα σε πραγματική διαφορά στο μάτι δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι γιατί τα κάνω μέσω teamviewer σε στοκ 120hz/8bit το ρολόι κατεβαίνει το στοκ 144/8bit μένει κολλημένο 1850 το οποίο αν το βάλεις custom setting το 144 αλλά όπως είναι η ρυθμίσεις εξαρχής πάλι πάει 6 bit και το ρολόι κολλημένο μόνο με την αλλαγή σε cvt-redused κατεβαίνει.. Ααα ρε nvidia δώσε drivers στην amd... 😂

Screenshot_20191226-091217_TeamViewer_1.png

Δημοσ.

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Ενώ έχω κάνει disable κάποια πράγματα που δεν θέλω στα global graphics (π.χ. sharpening) όλα τα παιχνίδια το έχουν enabled by default και πρέπει για κάθε παιχνίδι να το κάνω disable χειροκίνητα. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aruil είπε

Μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Ενώ έχω κάνει disable κάποια πράγματα που δεν θέλω στα global graphics (π.χ. sharpening) όλα τα παιχνίδια το έχουν enabled by default και πρέπει για κάθε παιχνίδι να το κάνω disable χειροκίνητα. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό?

Σβήσε τα προφίλ από τα παιχνίδια μέσα από το radeon settings 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...