Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Bottleneck σε μεγάλες θερμοκρασίες σε stock διότι όταν είναι auto να δίνει πολύ ρεύμα κλπ= να πέφτει η συχνότητα του επεξεργαστή ενώ αν πετύχεις sweet spot σε v/ghz θα έχεις standard το core speed. 

Σβήσε όλα τα partition καντα gpt και βάλε τα 1909 έκδοση αν θέλεις torrent file πες μου σε μήνυμα 

Τα έσβησα πριν λίγο, έβαλα μουσική να ακούω και κάνω φορμάτ :P 

Μέσα σε ένα χρόνο έκανα τα διπλάσια φορμάτ π όσα είχα να κάνω από το 2013 μέχρι σήμερα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BabisTs είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες....θα πρέπει να βράζει το cpu για να ρίξει ρολόγια ο 8700Κ....και από όσο ξέρω είναι σε νεράκι ο κάτοχος και δεν δινει ο συγκεκριμένος  ποτέ πάνω από 1.3v......

Η ζέστη από την γραφικών που είναι vertical πάει πάνω σε μητρική κλπ. 

3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τα έσβησα πριν λίγο, έβαλα μουσική να ακούω και κάνω φορμάτ :P 

Μέσα σε ένα χρόνο έκανα τα διπλάσια φορμάτ π όσα είχα να κάνω από το 2013 μέχρι σήμερα.

Εε κλασσικά φαινόμενα είναι ειδικά με τα windows 10

Δημοσ.
7 ώρες πριν, papajohnnnn είπε

Εκει που εγραφα στο word ΤΣΑΑΑΑΚ. πρασινισε η οθονη. Τι παιχτηκε?

Ποιος να ξέρει... https://www.aiseesoft.com/solution/green-screen-of-death-windows-10.html με βάση αυτό πιο πιθανό το λειτουργικό να έχει βαρέσει διάλυση ίσως πολλά cracked προγράμματα, antivirus, ιοί οτιδήποτε θα μπορούσε να είναι.. 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, papajohnnnn είπε

Εκει που εγραφα στο word ΤΣΑΑΑΑΚ. πρασινισε η οθονη. Τι παιχτηκε?

Παναθηναϊκός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχτές έβαλα να παίξω το metro 2033 redux. Παρεμπιπτόντως τρομερό παιχνίδι , ατμόσφαιρα , μουσική. Η pulse έφτανε μέχρι 72 βαθμούς και η vram μέχρι 68. Σε fps έπαιζε από 72 έως 87 με 2x ssaa , λεπτομέρειες στο τέρμα , vsync στο off .  Για παλιότερο παιχνίδι μου φάνηκαν λίγα. Έχει να κάνει με την σχεδίαση του παιχνιδιού ?

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Εχτές έβαλα να παίξω το metro 2033 redux. Παρεμπιπτόντως τρομερό παιχνίδι , ατμόσφαιρα , μουσική. Η pulse έφτανε μέχρι 72 βαθμούς και η vram μέχρι 68. Σε fps έπαιζε από 72 έως 87 με 2x aa , λεπτομέρειες στο τέρμα , vsync στο off .  Για παλιότερο παιχνίδι μου φάνηκαν λίγα. Έχει να κάνει με την σχεδίαση του παιχνιδιού ?

Cracked ή αγορασμένο? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Αγορασμενο δωρεάν από epic. Το έδινε πριν δύο μήνες αν θυμάμαι καλά. Έχει διαφορα ?

Ότι έχει διαφορά έχει, κοίτα κατά 99% το engine του παιχνιδιού θα φταίει δες με afterburner πόσο usage έχει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα η κάρτα είναι στο 95-99% και ο επεξεργαστής στο 17-20%. Το clock της κάρτας παίζει 1850-2050. Ο επεξεργαστής ανεβαίνει μέχρι 4,1

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε

Εχτές έβαλα να παίξω το metro 2033 redux. Παρεμπιπτόντως τρομερό παιχνίδι , ατμόσφαιρα , μουσική. Η pulse έφτανε μέχρι 72 βαθμούς και η vram μέχρι 68. Σε fps έπαιζε από 72 έως 87 με 2x ssaa , λεπτομέρειες στο τέρμα , vsync στο off .  Για παλιότερο παιχνίδι μου φάνηκαν λίγα. Έχει να κάνει με την σχεδίαση του παιχνιδιού ?

Κλείσε ssa φίλε μου και θα πας πάνω από 100fps. Γονατίζει τα πάντα το ssa. Reshade είχα βάλει στο συγκεκριμένο και έγινε άψογο οπτικά χωρίς ssa. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Κλείσε ssa φίλε μου και θα πας πάνω από 100fps. Γονατίζει τα πάντα το ssa. Reshade είχα βάλει στο συγκεκριμένο και έγινε άψογο οπτικά χωρίς ssa. 

Όντως γονατίζει τα πάντα. Έψαξα στο yt και ακόμα και 9900κ με 2080ti παίζουν από 68-90 fps με 2xssaa. Το tessalation να το έχω on ? Το reshade το ενςργοποιω από το μενού της amd ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Όντως γονατίζει τα πάντα. Έψαξα στο yt και ακόμα και 9900κ με 2080ti παίζουν από 68-90 fps με 2xssaa. Το tessalation να το έχω on ? Το reshade το ενςργοποιω από το μενού της amd ?

Το tess on ναι μόνο ssa κλείσε. Το reshade το κατεβάζεις από εδώ 

https://reshade.me/

Και θα πρότεινα clarity και vibrance μαζί με levels για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα δεις τεράστια διαφορά με 4 5fps hit στο performance. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η νεα εκδοση του cemu προσθεσε επισημη υποστηριξη για vulkan. Σε openGL το breath of the wild σερνονταν αρκετα λογο των κακων drivers σε opengl που εχει η AMD. Σε vulkan τα πραγματα ειναι 100 φορες καλυτερα και μπορω να πω οτι εχουμε εναν αψογο wiiU emulator που παιζει με AMD καρτες οπως πρεπει. Αναμενουμε και τον yuzu που ειναι ακομα σε patreon το vulkan. 

2019-12-23-14-13.png
2019-12-23-14-15.png

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...