Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Skrez1982 είπε

Αυτό είναι

Πολύ καλό! Τι ρυθμίσεις έχεις αλλάξει; γιατί με το καινούργιο driver έχω χάσε το μπούσουλα, θα πρέπει να βάλω τον παλιό για να καταλάβω. 

Επεξ/σία από bilythekid
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε

Ευχαριστώ, είμαι με τα παρακάτω.

Σε άλλα παιχνίδια δεν αντιμετωπίζω θέμα (Outer worlds, SOTR), φαντάζομαι θα πρέπει να περιορίσω τα fps από το αρχείο settings του παιχνιδιού στα 45 ~ 50 για να στρώσει. 

1) CASE: Coolermaster HAF-XB EVO / CPU: Ryzen 2700 / MOBO: X470 Taichi / RAM: Crucial Ballistix LT Sport 3200mhz / COOLER: Noctua NH-D15S / PSU: Corsair RM750X / GPU: RX5700 Nitro+

Μπορεί να μην είναι αυτό, αλλά καλού κακού ρίξε μια ματιά. Δες στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αν έχεις ενεργοποιημένο το vsync και ταυτόχρονα στο software της κάρτας αν είναι ενεργοποιημένο το enhanced sync. Αν ναι κάνε disable το vsync. Αν τώρα έχεις monitor με υποστήριξη freesync και το έχεις enabled δεν μπορώ να σου πω κάτι, γιατί δεν έχω ανάλογο setup.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, johnpap21 είπε

Μπορεί να μην είναι αυτό, αλλά καλού κακού ρίξε μια ματιά. Δες στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αν έχεις ενεργοποιημένο το vsync και ταυτόχρονα στο software της κάρτας αν είναι ενεργοποιημένο το enhanced sync. Αν ναι κάνε disable το vsync. Αν τώρα έχεις monitor με υποστήριξη freesync και το έχεις enabled δεν μπορώ να σου πω κάτι, γιατί δεν έχω ανάλογο setup.

Θα τσεκάρω αλλά δεν νομίζω να είναι ενεργοποιημένο το enhanced synk.

Με τηλεόραση είμαι sony xe9005

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NIKOS25271 είπε

Θα τσεκάρω αλλά δεν νομίζω να είναι ενεργοποιημένο το enhanced synk.

Με τηλεόραση είμαι sony xe9005

Αδερφέ (λόγο pc+ tv) έχεις βάλει το trixx? εάν ναι απενεργοποίησε την ρύθμιση για custom αναλύσεις, προκαλεί stuttering,.

Αν είσαι μόνο με τον driver δοκίμασε το παρακάτω, γενικά όσο λιγότερα μπλιμπλικια τόσο καλύτερα....

image.png.8efe305120c2c110a7a4f9718269852d.png

edit, εσένα είναι 100hz οπότε μην βάλεις 60fps.

εδιτ 2, στο game είτε βάλε native 3840x2160 ή 1440p.

Επεξ/σία από Havik
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Radeon Software 19.12.3 tomorrow (December 18 2019)

Μπραβο μακαρι να λυθουν τα περισσοτερα προβληματα που εχουν αρκετοι.

Δημοσ.

Εγω παντως θυμαμαι που ολοι περιμενανε το μεγαλο update του Δεκεμβρη για να λυθουν πολλα απο τα προβληματα που ηδη υπηρχαν αλλα τελικα εγιναν περισσοτερα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, mameloukos είπε

Εγω παντως θυμαμαι που ολοι περιμενανε το μεγαλο update του Δεκεμβρη για να λυθουν πολλα απο τα προβληματα που ηδη υπηρχαν αλλα τελικα εγιναν περισσοτερα

Δε διευκρινισαν ποιανου Δεκεμβρη ομως...

Καλο 2020 τωρα!

Δημοσ.

Δινεις τοσα λεφτα για hardware και δεν μπορεις να το χαρεις εξαιτιας κακου software και αν θες να πας στην σταθεροτερη λυση της Nvidia πρεπει να πληρωσεις Premium σε ολες τις κατηγοριες. Αυτη τη στιγμη συμβιβαζομαι με stutter η να μην δουλευει το enchanced sync παρα να εχω μαυρη οθονη και hard reset.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mkss είπε

αν θες να πας στην σταθεροτερη λυση της Nvidia πρεπει να πληρωσεις Premium. 

Ναι αλλά έχεις και RTX Master race. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...