Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Έβαλα του νέους drivers και προκλήθηκε χάος στις θύρες USB (Drivers) και σε άλλους drivers της Intel. Έστρωσε μετά από αρκετές επανεκκινήσεις, αλλά η CPU χτυπούσε 50ρια σε αδράνεια λόγω της εφαρμογής Radeon. Επανέλαβα την διαδικασία και πάλι τα ίδια 🙄. Με αυτά και με αυτά... με όλο αυτό το χάος, τελικά λύθηκε ένα σοβαρότερο πρόβλημα που δεν μπορούσα να βγάλω άκρη 🤣. Το σύστημα σταμάτησε να κάνει τυχαία restarts κάθε φορά που έφευγα για λίγα λεπτά μπροστά από το PC . Ας περιμένουμε την επόμενη έκδοση τώρα, ούτως ή άλλως δεν θα αργήσει.
Aruil Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ γύρισα σε 19.12.1 και απ'ότι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν έχω ξαναδεί μαύρες οθόνες. Υπάρχει ένα stutter που και που αλλά τουλάχιστον γλιτώνω το restart.
geo4sar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως την δίνω σε οποιον την θέλει. Παίζει σε όλα τα games τέλεια και τώρα μας κάνει κόλπα στο path of exile.
Saloufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχετε δοκιμάσει να κάνετε εγκατάσταση μόνο τους drivers της κάρτας γραφικών χωρίς το υπόλοιπο adrenalin software? Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Saloufas
Skrez1982 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι ακόμα με τους 11.2 . Δεν τους αλλάζω αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις 😋. Επίσης άμα καεις στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι @LIGHT1NG έβαλα χτες το προφίλ σου φίλε μου. Είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο που είχα δοκιμάσει. Θερμοκρασίες μέχρι 62 βαθμούς είδα. Χωρίς θόρυβο από τα ανεμιστηρια. Το δοκίμασα στο evil within 2 που παίζω αυτή τη περίοδο. 80-90 fps μέσο όρο σε 1440p όλα ultra. Σε ευχαριστώ πολύ ⛄ Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Skrez1982 2
papajohnnnn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Εγώ είμαι ακόμα με τους 11.2 . Δεν τους αλλάζω αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις 😋. Επίσης άμα καεις στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι @LIGHT1NG έβαλα χτες το προφίλ σου φίλε μου. Είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο που είχα δοκιμάσει. Θερμοκρασίες μέχρι 62 βαθμούς είδα. Χωρίς θόρυβο από τα ανεμιστηρια. Το δοκίμασα στο evil within 2 που παίζω αυτή τη περίοδο. 80-90 fps μέσο όρο σε 1440p όλα ultra. Σε ευχαριστώ πολύ ⛄ Ποιο προφίλ έχεις φίλε μου?
Skrez1982 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 7:28 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και το προφίλ για την gpu. [email protected] 2 kB · 5 downloads Αυτό είναι 2 3
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε Εγώ είμαι ακόμα με τους 11.2 . Δεν τους αλλάζω αφού δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις 😋. Επίσης άμα καεις στο χυλό φυσάς και το γιαούρτι @LIGHT1NG έβαλα χτες το προφίλ σου φίλε μου. Είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο που είχα δοκιμάσει. Θερμοκρασίες μέχρι 62 βαθμούς είδα. Χωρίς θόρυβο από τα ανεμιστηρια. Το δοκίμασα στο evil within 2 που παίζω αυτή τη περίοδο. 80-90 fps μέσο όρο σε 1440p όλα ultra. Σε ευχαριστώ πολύ ⛄ Παρακαλώ φίλε, εγώ τώρα πάω διακοπές καιρός είναι να ξεκουραστεί και το pc 😂 1
Waits Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2019 από Waits λάθος εισαγωγή
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Waits είπε Τι δεν κατάλαβες και μας το πετάς εδώ? Εχεις mobo b450/x470/x570 αν έχεις θέματα δοκιμάζεις να πας το pcie gen 3 από auto αν έχεις περασμένα gpu drivers intel /nvidia/amd παλιότερη κάνεις reboot safe mode ( windows button +R Γράφεις msconfig και επιλέγεις την ασφαλή λειτουργία) κάνεις reboot κάνεις απεγκατάσταση με το ddu ς φορές το καθένα με. Reboot κάθε φορά βγάζεις την ασφαλή μπαίνεις windows κανονικά πετάς install το adrenaline 2020 και είσαι ready. Αν έχεις θέματα με θερμοκρασίες, θόρυβο διάβασε τα προηγούμενα ποστ έχουμε ανεβάσει 10 προφίλ πατάς load και βγήκες απτό κόπο. 5
Waits Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Τι δεν κατάλαβες και μας το πετάς εδώ? Εχεις mobo b450/x470/x570 αν έχεις θέματα δοκιμάζεις να πας το pcie gen 3 από auto αν έχεις περασμένα gpu drivers intel /nvidia/amd παλιότερη κάνεις reboot safe mode ( windows button +R Γράφεις msconfig και επιλέγεις την ασφαλή λειτουργία) κάνεις reboot κάνεις απεγκατάσταση με το ddu ς φορές το καθένα με. Reboot κάθε φορά βγάζεις την ασφαλή μπαίνεις windows κανονικά πετάς install το adrenaline 2020 και είσαι ready. Αν έχεις θέματα με θερμοκρασίες, θόρυβο διάβασε τα προηγούμενα ποστ έχουμε ανεβάσει 10 προφίλ πατάς load και βγήκες απτό κόπο. Θενξ φορ δε ινφο. Απλά μου φάνηκε λογικό το post και το έκανα ένα share, συζήτηση να γίνεται.. Αν φαίνεται πολύ αυτονόητο αυτό που λέει sorry guys, πίστευα πως είχε κάποιο value για κάποιον στην αρχή της αγοράς ή μη μυημένο σαν και μένα μην ξέροντας τι έχετε πει πιο πριν.
LIGHT1NG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Waits είπε Θενξ φορ δε ινφο. Απλά μου φάνηκε λογικό το post και το έκανα ένα share, συζήτηση να γίνεται.. Αν φαίνεται πολύ αυτονόητο αυτό που λέει sorry guys, πίστευα πως είχε κάποιο value για κάποιον στην αρχή της αγοράς ή μη μυημένο σαν και μένα μην ξέροντας τι έχετε πει πιο πριν. 341 σελίδες μόνο πόσες βίδες έχει η κάθε υλοποίηση δεν είπαμε..
NIKOS25271 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα χθες την RX 5700 XT nitro+ και την εγκατέστησα με drivers τους 19.12.1. Το μόνο που αντιμετωπίζω είναι ένα stuttering στο Witcher 3 το οποίο δεν είναι συνεχόμενο. Το παιχνίδι το παίζω σε 4k TV. Δοκίμασα διάφορα από settings αλλά δεν βρίσκω άκρη. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο θέμα?
Skrez1982 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, NIKOS25271 είπε Καλησπέρα σε όλους, Παρέλαβα χθες την RX 5700 XT nitro+ και την εγκατέστησα με drivers τους 19.12.1. Το μόνο που αντιμετωπίζω είναι ένα stuttering στο Witcher 3 το οποίο δεν είναι συνεχόμενο. Το παιχνίδι το παίζω σε 4k TV. Δοκίμασα διάφορα από settings αλλά δεν βρίσκω άκρη. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο θέμα? Καταρχάς μεγιες. Πήρες πολύ όμορφη και δυνατή κάρτα. Το άλλο σύστημα από το αποτελείται ? 1
NIKOS25271 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Καταρχάς μεγιες. Πήρες πολύ όμορφη και δυνατή κάρτα. Το άλλο σύστημα από το αποτελείται ? Ευχαριστώ, είμαι με τα παρακάτω. Σε άλλα παιχνίδια δεν αντιμετωπίζω θέμα (Outer worlds, SOTR), φαντάζομαι θα πρέπει να περιορίσω τα fps από το αρχείο settings του παιχνιδιού στα 45 ~ 50 για να στρώσει. 1) CASE: Coolermaster HAF-XB EVO / CPU: Ryzen 2700 / MOBO: X470 Taichi / RAM: Crucial Ballistix LT Sport 3200mhz / COOLER: Noctua NH-D15S / PSU: Corsair RM750X / GPU: RX5700 Nitro+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα