Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά στα forums έχει πολλά ανάπηρα, δε νομίζω ότι είναι τόσο τραγική η κατάσταση όσο την παρουσιάζουν.

Εδώ υπάρχουν άτομα που περιμένουν την gpu να παίζει κομπλέ χωρίς να συνδέσουν τα 6pin και τα 8 pin η τα συνδέουν και τα τροφοδοτικά τους είναι 20 χρόνια και επειδή το 2000 ήταν top tier θα είναι και το 2019.. 

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε αρκετές περιπτώσεις φταίει ο χρήστης. Μια χαρά είναι οι navi. 

Παίζει να είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε θέματα😂😂κλασσικά για μερικούς θα είμαστε οι ψεύτες και καλά fan boyz amd 🤣

• Like 5
Δημοσ.

Οι navi μια χαρα ειναι,οι drivers παλι οχι. 

Ειναι πολλοι που εχουν προβληματα,δεν ειναι ολα θεματα ασχετοσυνης,μη το παραξυλωνουμε το θεμα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Εδώ υπάρχουν άτομα που περιμένουν την gpu να παίζει κομπλέ χωρίς να συνδέσουν τα 6pin και τα 8 pin η τα συνδέουν και τα τροφοδοτικά τους είναι 20 χρόνια και επειδή το 2000 ήταν top tier θα είναι και το 2019.. 

Παίζει να είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε θέματα😂😂κλασσικά για μερικούς θα είμαστε οι ψεύτες και καλά fan boyz amd 🤣

Έχει αρκετά άτομα ακόμα το φόρουμ. Jimpsar lionheart nofear dslmaniac skerz που έφταιγε το ryzen boost. Εγώ είμαι πρόθυμος να βγάλω όσα gameplay videos θέλει όποιος δεν πιστεύει. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Arkin είπε

Έχει αρκετά άτομα ακόμα το φόρουμ. Jimpsar lionheart nofear dslmaniac skerz που έφταιγε το ryzen boost. Εγώ είμαι πρόθυμος να βγάλω όσα gameplay videos θέλει όποιος δεν πιστεύει. 

Ότι είναι πάνω από 60 fps είναι ψέμα 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δοκιμάστε τα παρακάτω 

Global-Graphics-BTR-custom.jpg.fc68400fa5e08c2d8b22448ddbc82051.jpg

Εγώ ας πούμε δε πρόκειται να χρησιμοποιήσω τα chill, anti lag,boost, enhanced sync, ή vsync σε multiplayer. Με αυτά λέω να τρέχω τα παιχνίδια. Και με τη 570 κ 580 πριν με κάτι αντίστοιχα σαν το screenακι αυτό έπαιζα στους παλιούς οδηγούς.

(το enhanced sync είναι το freesync?)

*Ίσως το anti lag + in game cap fps και όχι από 3ο πρόγραμμα σε gpu bound mp για δοκιμή να αξίζει (υπό προϋποθέσεις σε κάποια παιχνίδια  σύμφωνα με αυτό το βίντεο -> https://youtu.be/VtSfjBfp1LA)

από εδώ: https://babeltechreviews.com/the-sapphire-pulse-rx-5500-xt-4gb-benchmarked-with-46-games-vs-the-rx-570-590-the-gtx-1660/3/

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά δεν είπε κανείς ότι είστε ψεύτες ούτε είναι σωστό να λέτε οτι ο κόσμος είναι άσχετος.. εγώ ξέρω ότι για έναν απλό χρήστη αν αγοράσει ένα προϊόν τέτοιας αξίας και τα τρέχει όλα στοκ, η κάρτα έπρεπε να λειτουργεί... μαντεψτε όμως...δεν λειτουργεί... Μόνο και μόνο που μπαίνουμε σε διαδικασία να πειράζουμε 600 settings μπας και στρώσει το πράγμα δεν είναι ωραίο πράγμα...η κάρτα από επιδόσεις σπέρνει...αλλά από issues άστο καλύτερα...να χαίρεστε όσοι δεν έχετε κανένα θέμα..

Επεξ/σία από silenoz66
  • Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει:

Από RX 580 upgrade σε RX 5700 XT χρειάζεται DDU Clean and shut down ή απλά DDU Clean and restart???

Πιστεύω ότι καλύτερα είναι το πρώτο ασχέτως αν πρόκειται για το ίδιο brand, αλλά αν κάποιος έχει κάνει ήδη κάτι αντίστοιχο ας ενημερώσει. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NIKOS25271 είπε

Από RX 580 upgrade σε RX 5700 XT χρειάζεται DDU Clean and shut down ή απλά DDU Clean and restart???

Πιστεύω ότι καλύτερα είναι το πρώτο ασχέτως αν πρόκειται για το ίδιο brand, αλλά αν κάποιος έχει κάνει ήδη κάτι αντίστοιχο ας ενημερώσει. 

Το πρώτο εφόσον θα βάλεις άλλη κάρτα πάνω

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Ρε παιδιά δεν είπε κανείς ότι είστε ψεύτες ούτε είναι σωστό να λέτε οτι ο κόσμος είναι άσχετος.. εγώ ξέρω ότι για έναν απλό χρήστη αν αγοράσει ένα προϊόν τέτοιας αξίας και τα τρέχει όλα στοκ, η κάρτα έπρεπε να λειτουργεί... μαντεψτε όμως...δεν λειτουργεί... Μόνο και μόνο που μπαίνουμε σε διαδικασία να πειράζουμε 600 settings μπας και στρώσει το πράγμα δεν είναι ωραίο πράγμα...η κάρτα από επιδόσεις σπέρνει...αλλά από issues άστο καλύτερα...να χαίρεστε όσοι δεν έχετε κανένα θέμα..

Απλά οι καταναλωτές υποτίθεται ότι κάνουν μια έρευνα πριν αγοράσουν κάτι και ειδικά όταν πατάς amd σου κάνουν κρα κρα τα βασικά θέματα με τα drivers/settings που πρέπει να κάνεις για να έχεις μια ομαλή λειτουργία παράδειγμα εγώ είχα πάρει μια μτχ 1080 άλλαξα πάστα την κουμπωσα πάνω κομπλέ με την amd ναι μου βγήκε η πίστη σχεδόν 3 μέρες αλλά έπιασαν τόπο τα αποτελέσματα το ίδιο και ο @Arkin και σας δίνουμε και τα settings που βγάλαμε από αυτά τα συμπεράσματα που μας έφαγαν ώρες και μετά έχεις μερικούς να κρίνουν ότι και καλά δεν βγάζεις τετοια αποτελέσματα κλπ και όταν βάζεις όλα τα screenshot απλά χάνονται στο φάσμα της ομίχλης όπως έχω γράψει και σε πολύ προηγούμενα ποστ το pc το έχω για gaming για τους 6 μήνες μετά την σεζόν δεν το έχω για κόντρες σε benchmarks κλπ αν ήθελα κόντρες θα αγόραζα ένα GTR. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε

Από τη στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα κάνεις shut down για να βγάλεις /βάλεις, καλύτερα ddu+shut.

• Thanks 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Απλά οι καταναλωτές υποτίθεται ότι κάνουν μια έρευνα πριν αγοράσουν κάτι και ειδικά όταν πατάς amd σου κάνουν κρα κρα τα βασικά θέματα με τα drivers/settings που πρέπει να κάνεις για να έχεις μια ομαλή λειτουργία παράδειγμα εγώ είχα πάρει μια μτχ 1080 άλλαξα πάστα την κουμπωσα πάνω κομπλέ με την amd ναι μου βγήκε η πίστη σχεδόν 3 μέρες αλλά έπιασαν τόπο τα αποτελέσματα το ίδιο και ο @Arkin και σας δίνουμε και τα settings που βγάλαμε από αυτά τα συμπεράσματα που μας έφαγαν ώρες και μετά έχεις μερικούς να κρίνουν ότι και καλά δεν βγάζεις τετοια αποτελέσματα κλπ και όταν βάζεις όλα τα screenshot απλά χάνονται στο φάσμα της ομίχλης όπως έχω γράψει και σε πολύ προηγούμενα ποστ το pc το έχω για gaming για τους 6 μήνες μετά την σεζόν δεν το έχω για κόντρες σε benchmarks κλπ αν ήθελα κόντρες θα αγόραζα ένα GTR. 

Ρε εσυ.απολύτο δίκαιο έχεις σε αυτά που λες. Αλλά εσείς δεν είχατε κάποιο πρόβλημα (αποσο ξέρω). Πολύ καλά κάνετε και βοηθάτε τον κόσμο με settings κτλ είναι πολύτιμο..

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μόνο σταθερές δεν ειναι οι κάρτες προς το παρόν (απο Software πλευράς) . Δεν ξέρω και εγώ τι έχω πειράξει πλέον απο settings .. Το τελευταίο που έκανα είναι που άλλαξα κάποια πράγματα που ειπε ένα παλικάρι παραπάνω στο power plan και προς το παρόν 0 προβλήματα στο PoE που το καίω..

Το θέμα δν είναι αυτό...κατεμένα αν θες το απόλυτο VFM χρήματα/απόδοση πάρε Navi.. Δεν σε απασχολούν τα λεφτα? Ε πάρε μία 2070s και καθάρησες.. Εγώ ευτυχώς η δυστυχώς δεν ήθελα να δώσω παραπάνω χρήματα. Και ούτε το έχω μετανιώσει που πήρα την ΧΤ παρόλο τα προβλήματα...Αλλά μια ξενέρα την τρώω όταν τρωω black screens κτλ..

Μακάρι σύντομα  ολοι να λύσουν τα θέματα τους.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, sotiris123 είπε

Επειδή γενικά με τον υπολογιστή έχω ακόμα θεματάκια. Όχι μπλε οθόνες. Αλλά μπορεί στο άσχετο να κολλάει το media player classic και να κλείνει. Η πχ κρασάρει αρκετές φορές το ghost recon και πετάει στα windows( στις 12 ώρες συνολικού παιχνιδιού έχω στείλει καμιά 50αρια report). Υπάρχει κάποιο γνωστό bug με τις νέες amd κάρτες με το media player classic? Η με το msi afterburner (μόνο monitoring κάνω). Γιατί αν εξαιρέσουμε τα βασικά προγράμματα. (Mozilla-lg ποντίκι. -ms πληκτρολογιο-bit defender και της μητρικής) δεν τρέχει κάτι άλλο. 

Φυσικά και υπάρχει θέμα με το Afterburner,για τα υπόλειπα δεν παίρνω όρκο όμως με το AB έχει "βουήξει ο τόπος" καιρό τώρα με το συγκεκριμένο,δεν συνεργάζεται καλά με το software και τους drivers της AMD,σε κάποιες περιπτώσεις,οπότε uninstall εντελώς,αρκετοί που είχαν θέμα με κρασαρίσματα,το έχουν βγάλει και λύθηκαν τα πάντα ολα 😏

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...