Aruil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, 7nisiotis said: Πάντως σε pc φίλου που έχουμε κλείσει οτιδήποτε power saving από τα windows ( ειδικότερα κάτι sleep, turn off monitor , Turn Off PCI Express Link State Power Management κλπ ) και έχουμε κρατήσει μόνο τα c states ανοιχτά με μια οθόνη με τους τελευταίους δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ουτε screen tearing ούτε μαύρες οθόνες. Ούτε πριν είχε. Κάρτα στοκ. Ούτε φαν προφιλ δεν έχει βάλει, ούτε afterburner. Την Pulse έχει. Ryzen 3600, gigabyte x570 elite ( τελευταία bios ) έχει απ' ότι ξέρω. Εγώ είμαι με pulse 5700 XT, Crosshair VI Hero, 1700. Power saving δεν έχω τίποτα. Τώρα έβαλα τους προηγούμενους drivers που δεν μου καναν πρόβλημα να δω αν θα διορθωθεί.
Mosdi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το πρόβλημα είναι πως προσπάθησα να κάνω update το bios και έβγαζε error “bios check ID error”... τελικά τα καταφέραμε και το κάναμε με FW UTILITY στο 42a το οποίο δεν υπάρχει και σαν driver στο site της gigabyte. Υπάρχει το 42d. και το αφήσαμε ως έχει στο 42a... για 50a δεν βρήκαμε τρόπο... τα προβλήματα συνεχίστηκαν κανονικά στα games... black screens freeze spikes κλπ... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 10:50 ΜΜ, ELMastas είπε Παιδιά κάνει κάτι "περίεργα" που δεν τα έβλεπα πιο πρίν βάλω το update,εκτός του Gears 5 που έχουν και άλλοι θέματα με crashes και είναι όπως φαίνεται απο το Season 2 update του παιχνιδιού,έβαλα και το Forza horizon 4 να το δοκιμάσω και μου κάνει Tearing η οθόνη ενώ είναι Freesync (είναι ενεργοποιημένο)και την έχω βάλει όπως την είχα πάντα στα 75hz (που είναι το max) μέσα απο τα settings του παιχνιδιού,βλέπω λοιπόν να δείχνει 75 hz καρφωμένα όμως να έχει tearing... Το Radeon Enhanced Sync το απενεργοποίησα τώρα μήπως φτιάξει αλλά ξανά τα ίδια μόνο όταν βάλω Vsync απο το παιχνίδι (που δεν το έκανα ποτέ πρίν)φτιάχνει Αν δεν βγεί άκρη,γίνεται να ξαναβάλω την προηγούμενη Εκδοση που δεν είχα θέματα ? και πως θα το κάνω αυτό ? Thanks ☕ κ είχα αρχίσει να πιστεύω οτι είχα πρόβλημα με τα μάτια μου. Tearing έχω στο κάτω μέρος της οθόνης και έψαχνα να δω τι παίζει!!!!!!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ κάθε φορά που ξεκινάει ενα παιχνίδι ακούγονται 3 μπιπ απο τα ηχεια (μπι-μπι-μπιπ) και δεν εχω βρει τι σκ#τα είναι. Κάποιος κάποια βοήθεια;
malakudi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω να πάρω μία 5700/5700XT για το δεύτερο PC με X370/2700X αλλά με αυτά που διαβάζω έχω τρομάξει! 1
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε κ είχα αρχίσει να πιστεύω οτι είχα πρόβλημα με τα μάτια μου. Tearing έχω στο κάτω μέρος της οθόνης και έψαχνα να δω τι παίζει!!!!!!!!!! ΕΡΩΤΗΣΗ κάθε φορά που ξεκινάει ενα παιχνίδι ακούγονται 3 μπιπ απο τα ηχεια (μπι-μπι-μπιπ) και δεν εχω βρει τι σκ#τα είναι. Κάποιος κάποια βοήθεια; Έχεις ενεργό το anti lag για αυτό.
Waits Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, malakudi είπε Θέλω να πάρω μία 5700/5700XT για το δεύτερο PC με X370/2700X αλλά με αυτά που διαβάζω έχω τρομάξει! Εγώ βρήκα το forum αφού έκανα την παραγγελία... Την άλλη βδομάδα θα την έχω στα χέρια μου (nitro) και έχω σχεδόν αποδεχτεί ότι θα έχω θέματα με όσα διαβάζω εδω μέσα και σε reddit.
NIKOS25271 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Κι εγώ είχα τρομάξει αλλά παρήγγειλα τελικά μια 5700xt nitro+. Σε λίγες μέρες θα ξέρω αν έκανα καλά. Βέβαια εγώ θα παίζω μόνο σε μια 4k tv, οπότε ούτε freesync ούτε 75 ή 144hz. Ελπίζω να γλυτώσω....
noFEARgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Παιζω κανονικοτατα σε 1440p 144 hz,εδω και ενα μηνα που εχω παρει την 5700xt χωρις οποιαδηποτε black screen , crash κτλπ. Αν δεν εχει αποτελεσμα το ddu , καντε format σαν τελικη λυση . 4
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Έχεις ενεργό το anti lag για αυτό. το chill εχω στα 73 fps min/max για να παίζει το freesync! (τα κοίταξα πάλι όλα μόλις, αν ανοίξω το anti lag το chill κλείνει!)
ELMastas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ έβαλα πιο παλιούς Drivers και μετά απο κάνα 2 δοκιμές και ξανα σβύσιμο/εγκατάσταση κάνα 2 ver. φορτώνει χωρίς τα "κολλήματα" που έβλεπα στήν αρχή με τους τελευταίους,(έβαλα τους 19.10.1 ) στήν αρχή είχα βάλει άλλους όμως το tearing (στο Forza Horizon 4)έβγαινε ξανά... (παράξενα πράγματα πιο παλιά δεν είχα θέμα)έσβησα το Freesync απο τις ρυθμίσεις Radeon και έβαλα Vsync απο το παιχνίδι και ήταν οκ αλλά αυτό τι να το κάνω αφού έχω freesync και ρίχνει την απόδοση,έβγαλα μετά απο λίγο τo Vsync απο το παιχνίδι και έτρεχε καλά ! ξανά ενεργοποίησα και το freesync απο το μενού Radeon και παρέμεινε οκ αν και κάπου κάπου η κίνηση δεν είναι τόσο ομαλή όσο την θυμάμαι απο πιο παλιά. υπάρχει περίπτωση να έφτιαξαν "πράματα" στην σειρά 5000 και να "χάλασαν" κάποια στήν 500 ? 🤔
Aruil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, ELMastas said: Εγώ έβαλα πιο παλιούς Drivers και μετά απο κάνα 2 δοκιμές και ξανα σβύσιμο/εγκατάσταση κάνα 2 ver. φορτώνει χωρίς τα "κολλήματα" που έβλεπα στήν αρχή με τους τελευταίους,(έβαλα τους 19.10.1 ) στήν αρχή είχα βάλει άλλους όμως το tearing (στο Forza Horizon 4)έβγαινε ξανά... (παράξενα πράγματα πιο παλιά δεν είχα θέμα)έσβησα το Freesync απο τις ρυθμίσεις Radeon και έβαλα Vsync απο το παιχνίδι και ήταν οκ αλλά αυτό τι να το κάνω αφού έχω freesync και ρίχνει την απόδοση,έβγαλα μετά απο λίγο τo Vsync απο το παιχνίδι και έτρεχε καλά ! ξανά ενεργοποίησα και το freesync απο το μενού Radeon και παρέμεινε οκ αν και κάπου κάπου η κίνηση δεν είναι τόσο ομαλή όσο την θυμάμαι απο πιο παλιά. υπάρχει περίπτωση να έφτιαξαν "πράματα" στην σειρά 5000 και να "χάλασαν" κάποια στήν 500 ? 🤔 Τείνω περισσότερο στο σε μερικούς φτιάξαν, σε άλλους χάλασαν ανεξαρτήτως σειράς. Οπότε πάνω κάτω τα ίδια όπως και πριν.
sotiris123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Επειδή γενικά με τον υπολογιστή έχω ακόμα θεματάκια. Όχι μπλε οθόνες. Αλλά μπορεί στο άσχετο να κολλάει το media player classic και να κλείνει. Η πχ κρασάρει αρκετές φορές το ghost recon και πετάει στα windows( στις 12 ώρες συνολικού παιχνιδιού έχω στείλει καμιά 50αρια report). Υπάρχει κάποιο γνωστό bug με τις νέες amd κάρτες με το media player classic? Η με το msi afterburner (μόνο monitoring κάνω). Γιατί αν εξαιρέσουμε τα βασικά προγράμματα. (Mozilla-lg ποντίκι. -ms πληκτρολογιο-bit defender και της μητρικής) δεν τρέχει κάτι άλλο.
vabiris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα FPS. Εμένα κολλάει στα 60 κ μένει εκεί δεν πάει παραπάνω κ μόνο με enhanced sync ανεβαίνει αλλά η ποιότητα χαλάει δεν αξίζει. Είναι θέμα οθόνης 1080p 60hz? Δε θα έπρεπε να φτάνει όσο πιο πολύ αντέχει η cpu + gpu?
LIGHT1NG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, vabiris είπε Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα FPS. Εμένα κολλάει στα 60 κ μένει εκεί δεν πάει παραπάνω κ μόνο με enhanced sync ανεβαίνει αλλά η ποιότητα χαλάει δεν αξίζει. Είναι θέμα οθόνης 1080p 60hz? Δε θα έπρεπε να φτάνει όσο πιο πολύ αντέχει η cpu + gpu? Όσο και να σπρώχνεις ένα 50αρι πάλι στα 60 θα πάει εε αυτό γίνετε και με το pc σου μόνο αν το αφήσεις upcapped θα δείχνει παραπάνω fps αλλά στην πραγματικότητα θα βλέπεις 60 γιατί τόσα είναι και τα hz σου. 19 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Επειδή γενικά με τον υπολογιστή έχω ακόμα θεματάκια. Όχι μπλε οθόνες. Αλλά μπορεί στο άσχετο να κολλάει το media player classic και να κλείνει. Η πχ κρασάρει αρκετές φορές το ghost recon και πετάει στα windows( στις 12 ώρες συνολικού παιχνιδιού έχω στείλει καμιά 50αρια report). Υπάρχει κάποιο γνωστό bug με τις νέες amd κάρτες με το media player classic? Η με το msi afterburner (μόνο monitoring κάνω). Γιατί αν εξαιρέσουμε τα βασικά προγράμματα. (Mozilla-lg ποντίκι. -ms πληκτρολογιο-bit defender και της μητρικής) δεν τρέχει κάτι άλλο. Btw εγώ αυτό το περιβόητο πρόβλημα με το media player δεν το έχω μήπως έχετε αρπάξει κανα ιό? Χδ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα