thn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Όσοι έχετε multi screen setup και προβλήματα με μαύρες οθονες και τις γνωστές βλακείες των amd (καλά κρατούν από 7700 , 2xx, 3xx και πάει λέγοντας) ξυλωστε afterburner ή ότι άλλο σαν αυτό έχετε, μην κάνετε κανένα είδους overclock, undervolt, προφίλ και πάει λέγοντας, και ανάψτε ένα κερί να δώσει σωστά ρεύματα στον πυρήνα σε low state. Screen tearing και να κουνιέται η οθόνη σε διάφορα σημεία όταν πχ είμαστε σε κάνα chrome με hardware acceleration enable θα σταματήσει επίσης. Θα μπορούσατε επίσης να καρφώσετε μόνιμα ρεύματα και να μην πέφτουν πότε αλλα κάντε μια δοκιμή το από πάνω. Όλα αυτά για dual screen setups. Καλή τύχη.
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, thn είπε Θα μπορούσατε επίσης να καρφώσετε μόνιμα ρεύματα και να μην πέφτουν πότε αλλα κάντε μια δοκιμή το από πάνω. Όλα αυτά για dual screen setups. Καλή τύχη. Να τρέχει με μόνιμη υψηλή τάση στα χαμηλά? Να φεύγεις από το pc και αυτό να έχει στο ρολόι 300 mhz και την τάση 1.1-1.2v δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λογικό..
thn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Να τρέχει με μόνιμη υψηλή τάση στα χαμηλά? Να φεύγεις από το pc και αυτό να έχει στο ρολόι 300 mhz και την τάση 1.1-1.2v δεν μπορώ να πω ότι μου φαίνεται λογικό.. Απλά τοτε μην κάνετε overclock, underclock, undervolt, overvolt, wattmans, afterburners και θα δουλεύει όπως πρέπει. Έχει άλλη τάση σε low clocks με μια οθόνη και άλλη τάση σε ίδια low clocks με 2 οθόνες. Έλα με το που πειράζεις κάτι κάτι σκαλωνει και κάποιες φορές όταν είσαι με 2 οθόνες ρίχνει τα ρεύματα όπως όταν είσαι με μια οθονη. Και αρχίζουν τα κουνήματα στην οθόνη και οι μαύρες οθονες Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από thn
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, thn είπε Απλά τοτε μην κάνετε overclock, underclock, undervolt, overvolt, wattmans, afterburners και θα δουλεύει όπως πρέπει. Έχει άλλη τάση σε low clocks με μια οθόνη και άλλη τάση σε ίδια low clocks με 2 οθόνες. Έλα με το που πειράζεις κάτι κάτι σκαλωνει και κάποιες φορές όταν είσαι με 2 οθόνες ρίχνει τα ρεύματα όπως όταν είσαι με μια οθονη. Και αρχίζουν τα κουνήματα στην οθόνη και οι μαύρες οθονες Εμένα ποιο πιθανό είναι η σύνδεση να είναι με διαφορετικές οθόνες πχ η μία 144hz η άλλη 60hz ή να είναι η μια συνδεμένη με hdmi και η άλλη displayport (βέβαια δύσκολο αυτό) dual setup είχα πριν χρόνια αλλά πρόβλημα δεν είχα αντιμετωπίσει με την 6950...
Mosdi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Εμένα ποιο πιθανό είναι η σύνδεση να είναι με διαφορετικές οθόνες πχ η μία 144hz η άλλη 60hz ή να είναι η μια συνδεμένη με hdmi και η άλλη displayport (βέβαια δύσκολο αυτό) dual setup είχα πριν χρόνια αλλά πρόβλημα δεν είχα αντιμετωπίσει με την 6950... Έτσι το έχω ακριβώς... 2 οθόνες 144hz η μια και 60 η άλλη... display port η 144 και hdmi η 60... Πιστεύω όμως ότι φταίνε οι drivers τις motherboard που είπε ο Arkin ή θέλω να πιστεύω... xD θα το δούμε σήμερα που θα το φτιάξω προς το μεσημεράκι... Με τους προηγούμενους drivers είχα πάρα πολύ σπάνια πρόβλημα... τώρα δεν παλεύετε η κατάσταση... 9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Εντάξει σε παίρνει να το κάνεις τον επεξεργαστή all core άμα κάτσει σε oc all core 4ghz ή 4.1 με ρεύμα max 1.30v-1.32v θα είσαι κομπλέ θα το τεστάρετε κιόλας εκεί με τον φίλο σου Στα specs γραφει για Μέγιστη Συχνότητα Επεξεργαστή 4 GHz... γινετε να παει 4.1? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Mosdi είπε Έτσι το έχω ακριβώς... 2 οθόνες 144hz η μια και 60 η άλλη... display port η 144 και hdmi η 60... Πιστεύω όμως ότι φταίνε οι drivers τις motherboard που είπε ο Arkin ή θέλω να πιστεύω... xD θα το δούμε σήμερα που θα το φτιάξω προς το μεσημεράκι... Με τους προηγούμενους drivers είχα πάρα πολύ σπάνια πρόβλημα... τώρα δεν παλεύετε η κατάσταση... Στα specs γραφει για Μέγιστη Συχνότητα Επεξεργαστή 4 GHz... γινετε να παει 4.1? Όσο παίρνει τον κάθε επεξεργαστή μπορεί να τον φτάσεις και 6ghz αν έχεις κανέναν καταψύκτη..
Skrez1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Ρε @LIGHT1NG μπορείς σε παρακαλώ να ξαναανεβασεις τα προφίλ ,silent ,gaming γιατί δεν τα βρίσκω ? Επίσης αν μπορεί και ο @Arkin να μας δώσει το δικό του θα ήμουν υπόχρεος
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Στις 13/12/2019 στις 7:28 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου και το προφίλ για την gpu. [email protected] 2 kB · 3 downloads @Skrez1982 αν έχεις reference το vram ίσως χρειαστεί να το πας στο 1800 1 1
Skrez1982 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε @Skrez1982 αν έχεις reference το vram ίσως χρειαστεί να το πας στο 1800 Όχι pulse σαν εσένα εχω 1
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Όχι pulse σαν εσένα εχω Εγώ με αυτό το προφίλ παίζω πλέον, αλλά οι 63 βαθμοί και το η ταχύτητα από τα φαν μπορεί να διαφέρουν γιατί το haf x που έχω έχει και έναν 200αρι να βάζει κρύο αέρα πάνω στην γραφικών και επίσης όσο είναι κάτω από 70 είναι απόλυτα ασφαλές (θυμάμαι 1st run φουλ στοκ κόντεψε να πετάξει βαρουσε κάτι 74 άρια και το throttle στον Θεό. Το καλό που έχει η nvidia είναι σωστά ρυθμισμένα drivers/fans /clocks που σου δίνει περιθώριο να κάνεις έξτρα oc αλλά και η τιμή είναι ανεβασμένη.
Dantε Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, thn είπε Όσοι έχετε multi screen setup και προβλήματα με μαύρες οθονες και τις γνωστές βλακείες των amd (καλά κρατούν από 7700 , 2xx, 3xx και πάει λέγοντας) ξυλωστε afterburner ή ότι άλλο σαν αυτό έχετε, μην κάνετε κανένα είδους overclock, undervolt, προφίλ και πάει λέγοντας, και ανάψτε ένα κερί να δώσει σωστά ρεύματα στον πυρήνα σε low state. Screen tearing και να κουνιέται η οθόνη σε διάφορα σημεία όταν πχ είμαστε σε κάνα chrome με hardware acceleration enable θα σταματήσει επίσης. Θα μπορούσατε επίσης να καρφώσετε μόνιμα ρεύματα και να μην πέφτουν πότε αλλα κάντε μια δοκιμή το από πάνω. Όλα αυτά για dual screen setups. Καλή τύχη. Τα ειχα κανει ολα αυτα,τιποτα δε δουλεψε.Με τη Vega τοτε,η 5700ΧΤ δεν εχει flickering. Γενικα αιωνια προβληματα.Ασε μη ξεκινησω παλι και γινω γραφικος.
thn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 51 λεπτά πριν, Dantε είπε Τα ειχα κανει ολα αυτα,τιποτα δε δουλεψε.Με τη Vega τοτε,η 5700ΧΤ δεν εχει flickering. Γενικα αιωνια προβληματα.Ασε μη ξεκινησω παλι και γινω γραφικος. Έχω τρελό screen tearing στο κάτω μέρος της οθόνης που δεν είναι ανοιχτός ο chrome, όταν κάνω scroll σε σελίδες. Δεν θα μιλήσω για black screens και ότι κάποιες φορές το σύστημα δεν ξεκινάει τις οθόνες μετά από sleep. Εγώ ενημέρωσα τον υποψήφιο αγοραστή της κάρτας και αν τελικά πάει καλά για εμένα θα την δώσω μέχρι τέλους εβδομάδας. Κουραστικά με αυτά και τον κάθε Μακεδόνα να φωνάζει για νέους drivers και καλαμάκια και τελικά να είσαι με τα παπουτσάκια στις ίδιες λάσπες κολλημένος. 1
Aruil Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Και εμένα συνεχίζει κανονικά με μαύρες οθόνες. Έκανα stability test στον επεξεργαστή, memtest, τα πάντα στην κάρτα είναι default εκτός από το fan curve, 1.0.0.4b για τη motherboard μου μάλλον δε θα δούμε ποτέ (εύγε ASUS), δύο διαφορετικά καλώδια από τροφοδοτικό, nothing works. Είχαν περάσει πολλά χρόνια από την 5850 μου και νόμιζα ότι θα υπήρχε διαφορά, δεν ξανακάνω το λάθος.
silenoz66 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Τα ίδια και εδώ ..έχω τρέξει όλα τα TEST έχω κάνει τα πάντα upgrade, έχω δοκιμάσει ολους τους drivers... Και ειδικά τώρα που παίζω POE unplayable τελείως..απογοήτευση... Εχω στείλει AMD tech support και εδω και 3 μερες 0 απάντηση
7nisiotis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πάντως σε pc φίλου που έχουμε κλείσει οτιδήποτε power saving από τα windows ( ειδικότερα κάτι sleep, turn off monitor , Turn Off PCI Express Link State Power Management κλπ ) και έχουμε κρατήσει μόνο τα c states ανοιχτά , με μια οθόνη με τους τελευταίους δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ουτε screen tearing ούτε μαύρες οθόνες. Ούτε πριν αντιμετώπιζε κάποιο περίεργο περιστατικό. Κάρτα στοκ. Έβαλε τους οδηγούς και δε πείραξε τίποτα. Ούτε φαν προφιλ δεν έχει βάλει, ούτε afterburner. Την Pulse από την γνωστή προσφορά προ 2 βδομαδων. Ryzen 3600, gigabyte x570 elite ( τελευταία bios ) έχει απ' ότι ξέρω. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από 7nisiotis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα