Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τους καινούργιους drivers όλο black screens... freeze κλπ.... τελευταία φορά amd.... ποτέ ξανά... intel και nvidia και ας πληρώνω 3 φορές πάνω... ούτε ενα game LoL δεν μπορώ χωρίς πρόβλημα... έχω κάνει υπομονή δυο μήνες σχεδόν... έχω δοκιμάσει λογικά τα πάντα... πήρα asus rog strix 5700xt  υποτίθεται για καλύτερη κάρτα και δεν παίζει ούτε LoL... βλέπω πόσο κόσμο προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή για να μην έχει προβλήματα... τι πράγματα είναι αυτά; Αγοράζεις κάρτα και πρέπει να είσαι επιστήμονας για να παίξεις... ήμαρτον δηλαδή...

Επεξ/σία από Mosdi
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, VIRUSD είπε

Να κάνω μια ερώτηση αν σε ένα παιχνίδι η χρήση της cpu είναι 100% και της gpu 80% έχουμε μπουκάλι??

Εχεις μπουκαλι στην CPU ναι και καθετε η καρτα.

18 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Με τους καινούργιους drivers όλο black screens... freeze κλπ.... τελευταία φορά amd.... ποτέ ξανά... intel και ας πληρώνω 3 φορές πάνω... ούτε ενα game LoL δεν μπορώ χωρίς πρόβλημα... έχω κάνει υπομονή δυο μήνες σχεδόν... έχω δοκιμάσω λογικά τα πάντα... πήρα asus rog strix 5700xt  υποτίθεται για καλύτερη κάρτα και δεν παίζει ούτε LoL... βλέπω πόσο κόσμο προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή για να μην έχει προβλήματα... τι πράγματα είναι αυτά; Αγοράζεις κάρτα και πρέπει να είσαι επιστήμονας για να παίξεις... ήμαρτον δηλαδή...

Τι σχεση εχει η intel? Η intel μεχρι στιγμης βγαζει μονο cpu. Μονο nvidia θες να γραψεις. 

Επισης για το lol

https://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/ask-the-community/kR7YExgE-radeon-5700-xt-issue-with-league

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εχεις μπουκαλι στην CPU ναι και καθετε η καρτα.

Τι σχεση εχει η intel? Η intel μεχρι στιγμης βγαζει μονο cpu. Μονο nvidia θες να γραψεις. 

Επισης για το lol

https://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/ask-the-community/kR7YExgE-radeon-5700-xt-issue-with-league

Το διόρθωσα... οκ είμαι λίγο συγχυμένος... δεν έχω τέτοιου είδους προβλήμα... έχω black screens... freeze... παίζουν λίγο τα γραφικά στην οθόνη...

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mosdi είπε

Το διόρθωσα... οκ είμαι λίγο συγχυμένος...

Καποιο θεμα υπαρχει με πιθανοτερο να μην εκατσε καλα ο driver η να φταιει τροφοδοτικο μητρικη σε pci 4 κτλ. Το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καποιο θεμα υπαρχει με πιθανοτερο να μην εκατσε καλα ο driver η να φταιει τροφοδοτικο μητρικη σε pci 4 κτλ. Το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειτε?

Ryzen 5 1600x , samsung 960 evo,  ab 350m Gaming 3 gigabyte 

με τους προηγούμενος drivers δεν είχα σχεδόν κανένα θέμα... σπάνια...

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mosdi είπε

Ryzen 5 1600x , samsung 960 evo,  ab 350m Gaming 3 gigabyte 

Αναλυση οθονης? Εχεις 2 καλωδια τραβηγμενα απο το τροφοδοτικο? Τελευταιο bios μητρικης? Freesync οθονη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αναλυση οθονης? Εχεις 2 καλωδια τραβηγμενα απο το τροφοδοτικο? Τελευταιο bios μητρικης? Freesync οθονη?

Δυο οθόνες 1080... bios δεν έχω πειράξει γιατί δεν ξέρω και πως γίνεται... μια φορά πριν κανα δυο μήνες ένας φίλος μου είχε περάσει τους τελευταίους τότε... ναι Freesync οθόνη... AOC G2460PF (η βασική)... 2x8 ram 2666mhz

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.

Θα πρεπει να περασεις το τελευταιο bios απο εδω

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-dl-bios

Εχεις αρκετα παλιο bios και τα τελευταια διορθωνουν και θεματα με το pcie. Η αναβαθμιση γινεται μεσω bios και εδω αναλυτικα πως θα το κανεις βημα βημα. Μολις το κανεις βλεπουμε παρακατω εφοσον συνεχιστουν τα προβληματα.

Screenshot_1.png

• Like 3
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Με τους καινούργιους drivers όλο black screens... freeze κλπ.... τελευταία φορά amd.... ποτέ ξανά... intel και nvidia και ας πληρώνω 3 φορές πάνω... ούτε ενα game LoL δεν μπορώ χωρίς πρόβλημα... έχω κάνει υπομονή δυο μήνες σχεδόν... έχω δοκιμάσω λογικά τα πάντα... πήρα asus rog strix 5700xt  υποτίθεται για καλύτερη κάρτα και δεν παίζει ούτε LoL... βλέπω πόσο κόσμο προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή για να μην έχει προβλήματα... τι πράγματα είναι αυτά; Αγοράζεις κάρτα και πρέπει να είσαι επιστήμονας για να παίξεις... ήμαρτον δηλαδή...

καλησπέρα βγάλε ότι asus προγράμματα έχεις βάλει έχουν θέματα

εχω asus stix vega 64 και με τους νέους οδηγούς παίζουν όλα τέλια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα πρεπει να περασεις το τελευταιο bios απο εδω

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-dl-bios

Εχεις αρκετα παλιο bios και τα τελευταια διορθωνουν και θεματα με το pcie. Η αναβαθμιση γινεται μεσω bios και εδω αναλυτικα πως θα το κανεις βημα βημα. Μολις το κανεις βλεπουμε παρακατω εφοσον συνεχιστουν τα προβληματα.

Screenshot_1.png

Σε ευχαριστώ πολύ θα ξεκινήσω την προσπάθεια μου τώρα ....

23 λεπτά πριν, exclood είπε

Το μόνο προγραμμα που έχω είναι για να ρυθμίζω το rgb της κάρτας...

23 λεπτά πριν, exclood είπε

Βασικά θα το προσπαθήσω αύριο θα έρθει και ένα φιλαράκι που γνωρίζει καλύτερα μην τα κάνω μαντάρα... φοβάμαι λίγο ότι αφορά το bios...

Screenshot_4.png

Επεξ/σία από Mosdi
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Βασικά θα το προσπαθήσω αύριο θα έρθει και ένα φιλαράκι που γνωρίζει καλύτερα μην τα κάνω μαντάρα... φοβάμαι λίγο ότι αφορά το bios...

Screenshot_4.png

Αν έχεις aftermarket ψύκτρα πες του να σου κάνει και λίγο overclock τον επεξεργαστή και τις ραμ θα βοηθήσει να έχει λιγότερο bottleneck. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mosdi είπε

Screenshot_4.png

Το bios που εχεις ειναι απο το 2017. Κανε αμεσα αυριο το update στο F50a που ειναι το τελευταιο.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αν έχεις aftermarket ψύκτρα πες του να σου κάνει και λίγο overclock τον επεξεργαστή και τις ραμ θα βοηθήσει να έχει λιγότερο bottleneck. 

7B3897CA-72BF-4D7A-83E1-4E94CC277F8A.png

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Mosdi είπε

7B3897CA-72BF-4D7A-83E1-4E94CC277F8A.png

Εντάξει σε παίρνει να το κάνεις τον επεξεργαστή all core άμα κάτσει σε oc all core 4ghz ή 4.1 με ρεύμα max 1.30v-1.32v θα είσαι κομπλέ θα το τεστάρετε κιόλας εκεί με τον φίλο σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...