VIRUSD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Να κάνω μια ερώτηση αν σε ένα παιχνίδι η χρήση της cpu είναι 100% και της gpu 80% έχουμε μπουκάλι??
Mosdi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με τους καινούργιους drivers όλο black screens... freeze κλπ.... τελευταία φορά amd.... ποτέ ξανά... intel και nvidia και ας πληρώνω 3 φορές πάνω... ούτε ενα game LoL δεν μπορώ χωρίς πρόβλημα... έχω κάνει υπομονή δυο μήνες σχεδόν... έχω δοκιμάσει λογικά τα πάντα... πήρα asus rog strix 5700xt υποτίθεται για καλύτερη κάρτα και δεν παίζει ούτε LoL... βλέπω πόσο κόσμο προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή για να μην έχει προβλήματα... τι πράγματα είναι αυτά; Αγοράζεις κάρτα και πρέπει να είσαι επιστήμονας για να παίξεις... ήμαρτον δηλαδή... Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi 2 1
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, VIRUSD είπε Να κάνω μια ερώτηση αν σε ένα παιχνίδι η χρήση της cpu είναι 100% και της gpu 80% έχουμε μπουκάλι?? Εχεις μπουκαλι στην CPU ναι και καθετε η καρτα. 18 λεπτά πριν, Mosdi είπε Με τους καινούργιους drivers όλο black screens... freeze κλπ.... τελευταία φορά amd.... ποτέ ξανά... intel και ας πληρώνω 3 φορές πάνω... ούτε ενα game LoL δεν μπορώ χωρίς πρόβλημα... έχω κάνει υπομονή δυο μήνες σχεδόν... έχω δοκιμάσω λογικά τα πάντα... πήρα asus rog strix 5700xt υποτίθεται για καλύτερη κάρτα και δεν παίζει ούτε LoL... βλέπω πόσο κόσμο προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή για να μην έχει προβλήματα... τι πράγματα είναι αυτά; Αγοράζεις κάρτα και πρέπει να είσαι επιστήμονας για να παίξεις... ήμαρτον δηλαδή... Τι σχεση εχει η intel? Η intel μεχρι στιγμης βγαζει μονο cpu. Μονο nvidia θες να γραψεις. Επισης για το lol https://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/ask-the-community/kR7YExgE-radeon-5700-xt-issue-with-league 1 1
Mosdi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Arkin είπε Εχεις μπουκαλι στην CPU ναι και καθετε η καρτα. Τι σχεση εχει η intel? Η intel μεχρι στιγμης βγαζει μονο cpu. Μονο nvidia θες να γραψεις. Επισης για το lol https://boards.na.leagueoflegends.com/en/c/ask-the-community/kR7YExgE-radeon-5700-xt-issue-with-league Το διόρθωσα... οκ είμαι λίγο συγχυμένος... δεν έχω τέτοιου είδους προβλήμα... έχω black screens... freeze... παίζουν λίγο τα γραφικά στην οθόνη... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Mosdi είπε Το διόρθωσα... οκ είμαι λίγο συγχυμένος... Καποιο θεμα υπαρχει με πιθανοτερο να μην εκατσε καλα ο driver η να φταιει τροφοδοτικο μητρικη σε pci 4 κτλ. Το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειτε?
Mosdi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Καποιο θεμα υπαρχει με πιθανοτερο να μην εκατσε καλα ο driver η να φταιει τροφοδοτικο μητρικη σε pci 4 κτλ. Το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειτε? Ryzen 5 1600x , samsung 960 evo, ab 350m Gaming 3 gigabyte με τους προηγούμενος drivers δεν είχα σχεδόν κανένα θέμα... σπάνια... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Mosdi είπε Ryzen 5 1600x , samsung 960 evo, ab 350m Gaming 3 gigabyte Αναλυση οθονης? Εχεις 2 καλωδια τραβηγμενα απο το τροφοδοτικο? Τελευταιο bios μητρικης? Freesync οθονη?
Mosdi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Αναλυση οθονης? Εχεις 2 καλωδια τραβηγμενα απο το τροφοδοτικο? Τελευταιο bios μητρικης? Freesync οθονη? Δυο οθόνες 1080... bios δεν έχω πειράξει γιατί δεν ξέρω και πως γίνεται... μια φορά πριν κανα δυο μήνες ένας φίλος μου είχε περάσει τους τελευταίους τότε... ναι Freesync οθόνη... AOC G2460PF (η βασική)... 2x8 ram 2666mhz Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Θα πρεπει να περασεις το τελευταιο bios απο εδω https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-dl-bios Εχεις αρκετα παλιο bios και τα τελευταια διορθωνουν και θεματα με το pcie. Η αναβαθμιση γινεται μεσω bios και εδω αναλυτικα πως θα το κανεις βημα βημα. Μολις το κανεις βλεπουμε παρακατω εφοσον συνεχιστουν τα προβληματα. 3
exclood Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, Mosdi είπε Με τους καινούργιους drivers όλο black screens... freeze κλπ.... τελευταία φορά amd.... ποτέ ξανά... intel και nvidia και ας πληρώνω 3 φορές πάνω... ούτε ενα game LoL δεν μπορώ χωρίς πρόβλημα... έχω κάνει υπομονή δυο μήνες σχεδόν... έχω δοκιμάσω λογικά τα πάντα... πήρα asus rog strix 5700xt υποτίθεται για καλύτερη κάρτα και δεν παίζει ούτε LoL... βλέπω πόσο κόσμο προσπαθεί να βρει μια χρυσή τομή για να μην έχει προβλήματα... τι πράγματα είναι αυτά; Αγοράζεις κάρτα και πρέπει να είσαι επιστήμονας για να παίξεις... ήμαρτον δηλαδή... καλησπέρα βγάλε ότι asus προγράμματα έχεις βάλει έχουν θέματα εχω asus stix vega 64 και με τους νέους οδηγούς παίζουν όλα τέλια
Mosdi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα πρεπει να περασεις το τελευταιο bios απο εδω https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AB350M-Gaming-3-rev-1x/support#support-dl-bios Εχεις αρκετα παλιο bios και τα τελευταια διορθωνουν και θεματα με το pcie. Η αναβαθμιση γινεται μεσω bios και εδω αναλυτικα πως θα το κανεις βημα βημα. Μολις το κανεις βλεπουμε παρακατω εφοσον συνεχιστουν τα προβληματα. Σε ευχαριστώ πολύ θα ξεκινήσω την προσπάθεια μου τώρα .... 23 λεπτά πριν, exclood είπε καλησπέρα βγάλε ότι asus προγράμματα έχεις βάλει έχουν θέματα εχω asus stix vega 64 και με τους νέους οδηγούς παίζουν όλα τέλια Το μόνο προγραμμα που έχω είναι για να ρυθμίζω το rgb της κάρτας... 23 λεπτά πριν, exclood είπε καλησπέρα βγάλε ότι asus προγράμματα έχεις βάλει έχουν θέματα εχω asus stix vega 64 και με τους νέους οδηγούς παίζουν όλα τέλια Βασικά θα το προσπαθήσω αύριο θα έρθει και ένα φιλαράκι που γνωρίζει καλύτερα μην τα κάνω μαντάρα... φοβάμαι λίγο ότι αφορά το bios... Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2019 από Mosdi
LIGHT1NG Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 36 λεπτά πριν, Mosdi είπε Σε ευχαριστώ πολύ θα ξεκινήσω την προσπάθεια μου τώρα .... Το μόνο προγραμμα που έχω είναι για να ρυθμίζω το rgb της κάρτας... Βασικά θα το προσπαθήσω αύριο θα έρθει και ένα φιλαράκι που γνωρίζει καλύτερα μην τα κάνω μαντάρα... φοβάμαι λίγο ότι αφορά το bios... Αν έχεις aftermarket ψύκτρα πες του να σου κάνει και λίγο overclock τον επεξεργαστή και τις ραμ θα βοηθήσει να έχει λιγότερο bottleneck.
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 41 λεπτά πριν, Mosdi είπε Σε ευχαριστώ πολύ θα ξεκινήσω την προσπάθεια μου τώρα .... Το μόνο προγραμμα που έχω είναι για να ρυθμίζω το rgb της κάρτας... Βασικά θα το προσπαθήσω αύριο θα έρθει και ένα φιλαράκι που γνωρίζει καλύτερα μην τα κάνω μαντάρα... φοβάμαι λίγο ότι αφορά το bios... Το bios που εχεις ειναι απο το 2017. Κανε αμεσα αυριο το update στο F50a που ειναι το τελευταιο. 1
Mosdi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Αν έχεις aftermarket ψύκτρα πες του να σου κάνει και λίγο overclock τον επεξεργαστή και τις ραμ θα βοηθήσει να έχει λιγότερο bottleneck.
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Mosdi είπε Εντάξει σε παίρνει να το κάνεις τον επεξεργαστή all core άμα κάτσει σε oc all core 4ghz ή 4.1 με ρεύμα max 1.30v-1.32v θα είσαι κομπλέ θα το τεστάρετε κιόλας εκεί με τον φίλο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα