Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Επειδή ξέρω πολύ καλά πως αποδίδει το παιχνίδι (2000 ώρες έχω με το συγκεκριμένο) και την συμπάθεια που έχει στην amd πλατφόρμα, δεν υπάρχει περίπτωση...

Τέτοιες επιδόσεις ισως πιάσεις με 2080ti και intel cpu, που αγαπάει πολύ το Pubg. 

Δες λίγο τι κάνει το Radeon Boost. Νομίζω ανέβασαν σήμερα αναλυτικό βίντεο με το pubg με το Radeon Boost ενεργό στο YouTube. 

Δημοσ.

Και 3200 mhz. 

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Δες λίγο τι κάνει το Radeon Boost. Νομίζω ανέβασαν σήμερα αναλυτικό βίντεο με το pubg με το Radeon Boost ενεργό στο YouTube. 

Το έχω off, θα ανεβάσω αύριο φωτογραφικό υλικό με τα settings στο bios και από τα settings στο game/radeon software. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Tι ακριβώς να δω στο βίντεο? μέχρι πριν λίγο έπαιζα για κάνα  4ώρο με ενεργοποιημένο το Boost και μάλιστα σε qhd  ανάλυση... 

Δημοσ.

Εδώ 3 μέρες δοκιμάσαμε 1000 διαφορετικά προφίλ στην καρτα και ο άλλος μου κάνει σύγκριση με την blower που ούτε η δικιά σου δεν ήταν stable @Arkin στο 930 vram

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Και 3200 mhz. 

Το έχω off, θα ανεβάσω αύριο φωτογραφικό υλικό με τα settings στο bios και από τα settings στο game/radeon software. 

Λογικά θα πέφτεις αρκετά πιο κάτω χωρίς το Boost ενεργό. Τράβηξε ένα βιντεακι 2 3 λεπτά με το relive με το overlay ανοιχτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Λογικά θα πέφτεις αρκετά πιο κάτω χωρίς το Boost ενεργό. Τράβηξε ένα βιντεακι 2 3 λεπτά με το relive με το overlay ανοιχτό. 

To boost το έχω κλειστό, αύριο το απόγευμα τώρα που θα τελειώσω από την δουλειά θα το ανεβάσω το video. 

Πρέπει να κοιμηθούμε κιόλας xd

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Από 1.30 και μετά 

α) Ωραίο το βίντεο αλλά εξελίσσεται σε μη αληθοφανής συνθήκες, όταν την περισσότερη ώρα απλώς τρέχει μόνος του σε όλο το χάρτη, χωρίς fight. Στο έγραψα και πριν δεν χρειάζεται να δω κάποιο βίντεο όταν προσωπικά ο ίδιος παίζω με boost ανοιχτό. Ανέφερα και απο μόνος μου ότι είναι έξυπνο τρικ το boost άλλα μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Επίσης το boost έχει νόημα απο ανάλυση qhd και πάνω, στα 1080 δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ενεργοποιείται  .

β) Ο LIGHT1NG μίλησε για ultra settings, που τελικά δεν είναι και τόσο ultra όπως συμπλήρωσε.

γ) Ο LIGHT1NG μίλησε για 214 average fps, όταν και οι πέτρες ξέρουν τη ποιότητα του pubg, που ο κόσμος να χαλάσει, τη βουτιά σου δεν τη γλιτώνεις. Πράγμα που θα σου χαλάσει το average των fps. Για να φτιάξεις 214fps πρέπει να βαρας 250αρια  μη σου πώ και παραπάνω

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, preditor είπε

καλησπέρα και εμενα μου βγαζει error 1604 καποια βοηθεια ; εχω χρησιμοποιησει το amd cleanup utility δεν εγινε τιποτα .

ddu δοκίμασε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, leros2004 είπε

α) Ωραίο το βίντεο αλλά εξελίσσεται σε μη αληθοφανής συνθήκες, όταν την περισσότερη ώρα απλώς τρέχει μόνος του σε όλο το χάρτη, χωρίς fight. Στο έγραψα και πριν δεν χρειάζεται να δω κάποιο βίντεο όταν προσωπικά ο ίδιος παίζω με boost ανοιχτό. Ανέφερα και απο μόνος μου ότι είναι έξυπνο τρικ το boost άλλα μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Επίσης το boost έχει νόημα απο ανάλυση qhd και πάνω, στα 1080 δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να ενεργοποιείται  .

β) Ο LIGHT1NG μίλησε για ultra settings, που τελικά δεν είναι και τόσο ultra όπως συμπλήρωσε.

γ) Ο LIGHT1NG μίλησε για 214 average fps, όταν και οι πέτρες ξέρουν τη ποιότητα του pubg, που ο κόσμος να χαλάσει, τη βουτιά σου δεν τη γλιτώνεις. Πράγμα που θα σου χαλάσει το average των fps. Για να φτιάξεις 214fps πρέπει να βαρας 250αρια  μη σου πώ και παραπάνω

Ναι με low αρκετές ρυθμίσεις σίγουρα ανεβαίνουν αρκετά τα fps. Το έριξα στο Boost γιατί σίγουρα εμπιστεύομαι τον lighting δεν έχει λόγο να πει ψέμματα για τα fps. Σε 1080p το Boost αξίζει μέχρι 83%. Σε 1440p μέχρι 66% και σε 4k μέχρι 50%. 

12 λεπτά πριν, preditor είπε

καλησπέρα και εμενα μου βγαζει error 1604 καποια βοηθεια ; εχω χρησιμοποιησει το amd cleanup utility δεν εγινε τιποτα .

Σβήσε το φάκελο που ανέφερα πιο πίσω. 

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
3 ώρες πριν, preditor είπε

We do have a support article for this (https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-kb1604) but I will try and guide you through right here.

Let's start with our AMD Cleanup Utility:

If you still see the Error 1604 message, follow these steps:

Once that is done, reboot and install the Radeon Software Adrenalin 2020 Edition package again.

Δημοσ.

Δοκίμασα το radeon boost , αν και πότε δεντα εμπιστεύομαι αυτά τα έξτρα. Σε 1080 ανάλυση. Αυτό που πραγματικά είδα είναι ότι χαλάει την εικόνα. 

Οπότε άκυρο από εμένα. Το πάν δεν είναι τα πολλά fps αλλά η σταθερότητα σε αυτά και η ομαλοτητα στα παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Δοκίμασα το radeon boost , αν και πότε δεντα εμπιστεύομαι αυτά τα έξτρα. Σε 1080 ανάλυση. Αυτό που πραγματικά είδα είναι ότι χαλάει την εικόνα. 

Οπότε άκυρο από εμένα. Το πάν δεν είναι τα πολλά fps αλλά η σταθερότητα σε αυτά και η ομαλοτητα στα παιχνίδια. 

Nα και καποιος που μιλησε σωστα.

Γιατι να ανεβασεις καρε με boost, roost, και οτι αλλο σε οοst  κυκλοφορει. Εφοσον βρειτε την χρυση τομη στις ρυθμισεις μην το σκαλιζετε παραπανω. Δεν προκειτε να δωσει 150 κτδ και αν τα δωσει δεν θα τα καταλαβετε ποτε.!

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, panoskatos είπε

Μέχρι τη ανάλυση έβαλες? 83% είναι το κατώτερο που θα πήγαινα σε native 1080p. Παρακάτω πέφτουμε αρκετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...