Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Δεν ξέρω τι φταίει αλλά σκέφτομαι ήδη να πάρω ενα τροφοδοτικό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Το θεμα ειναι να φταιει οντως το τροφοδοτικο και οχι κατι αλλο. 600αρι ειναι κομπλε αλλα 5ετιας ισως να τα εχει τα φαει ψωμια του αν δουλευει αρκετα και σε μεγαλα loads.

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το θεμα ειναι να φταιει οντως το τροφοδοτικο και οχι κατι αλλο. 600αρι ειναι κομπλε αλλα 5ετιας ισως να τα εχει τα φαει ψωμια του αν δουλευει αρκετα και σε μεγαλα loads.

Δούλεψε 24/7 για 3 χρόνια σίγουρα :D 
Λοιπόν αποφάσησα τι ενέργειες θα κάνω.

1)Memtest απόψε το βράδυ να δούμε αν θα πάρουμε κανένα error
2)Αν δν βρει error το μεμτεστ πάμε σε update BIOS > agessa 1.0.0.4 (beta προς το παρόν για την τομαχοκ)(είμαι με abba τώρα)
3)Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάμε σε φορμάτ

4)Αν δεν γίνει καλά με τπτ απο τα παρπάνω νεο τροφοδοτικό

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Δούλεψε 24/7 για 3 χρόνια σίγουρα :D 
Λοιπόν αποφάσησα τι ενέργειες θα κάνω.

1)Memtest απόψε το βράδυ να δούμε αν θα πάρουμε κανένα error
2)Αν δν βρει error το μεμτεστ πάμε σε update BIOS > agessa 1.0.0.4 (beta προς το παρόν για την τομαχοκ)(είμαι με abba τώρα)
3)Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάμε σε φορμάτ

4)Αν δεν γίνει καλά με τπτ απο τα παρπάνω νεο τροφοδοτικό

Αν οι ram ειναι stock πηγαινε κατευθειαν στο 2. Bios καλυτερα το τελευταιο να περασεις. Format τελευταια λυση ειδικα αν εχεις πολλα πραγματα μεσα. Τροφοδοτικο στο τελος εκτος αν εχεις να δοκιμασεις κανενα αλλο να δεις αν αλλαξει κατι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, malakudi είπε

Το μόνο θετικό τους είναι η πολύ χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με 580/590. Από κει και πέρα, η 580 είχε κάνει lauch 18/4/2017 στα 229$/199$ (8 και 4GB) ενώ τώρα 2 και 2/3 χρόνια μετά είμαστε στα 199$/169$. 30 $ μείωση, ένα 3,5% πάνω σε απόδοση και 80 με 90W λιγότερη κατανάλωση. Όταν στα τρία χρόνια περιμένεις τουλάχιστο 40% πάνω σε απόδοση στα ίδια χρήματα, σίγουρα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

1 ώρα πριν, nikos5800 είπε

220 ευρω δεν την λες και φθηνη ετσι? μιλαω για την 8gb εκδοση,κατι αναμεσα στην ρχ580 και ρχ590 ειναι στην ιδια τιμη μετα απο τρια ολοκληρα χρονια, μια χαρα συνεχιζουν το αρμεγμα (amd , nvidia)

Τεχνικά το NAVΙ 14 είναι απελπισία, όπως έγραψα σε άλλο forum αν έκαναν  port το Polaris 30 (RX590) στα 7nm θα είχαν μικρότερο chip, ποιο γρήγορο και φτηνότερο από το NAVI  14.

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν οι ram ειναι stock πηγαινε κατευθειαν στο 2. Bios καλυτερα το τελευταιο να περασεις. Format τελευταια λυση ειδικα αν εχεις πολλα πραγματα μεσα. Τροφοδοτικο στο τελος εκτος αν εχεις να δοκιμασεις κανενα αλλο να δεις αν αλλαξει κατι.

Ram είναι με XMP
Ναι το τελευταίο μόνο που η MSI λεει ότι ειναι beta για αυτό δεν το έχω περάσει τόσο καιρό. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, silenoz66 είπε

Ναι θα βγάλω αν είναι αργότερα, στο AC Odyssey ηταν αντιαισθητικό να σου πω την αλήθεια. Τώρα ειμαι υπο σκέψεις να κάνω φορματ γιατι μόλις ξανα έφαγα pc reset όσο έπαιζα star wars....
Nα δω πότε θα τελείωσει το μαρτύριο αλήθεια...

Εφαγα και εγω 2,ενα χθες ,ενα προχθες ενω επαιζα.Απλα μαυρισαν τα παντα και επανεκκινηση.Δε ξερω τι και πως...

Δημοσ.

Με μία πρώτη ματιά σε Guru3D/Techpowerup φαίνεται η Nitro να είναι ελαφρώς καλύτερη σε θόρυβο/θερμοκρασίες από MSI-Gigabyte σε 5500XT

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Dantε είπε

Εφαγα και εγω 2,ενα χθες ,ενα προχθες ενω επαιζα.Απλα μαυρισαν τα παντα και επανεκκινηση.Δε ξερω τι και πως...

Kαλά πάμε :D Aρα ακριβώς το ίδο με εμένα...λες και πεφτει στιγμαία το ρεύμα ρε παιδί μου και ανοίγει πάλι μετά το pc έτσι?
Αν έπαθες το ίδιο με εμένα μάλλον δν είναι hardware problem.. Τσέκαρε και εσύ event viewer αν έχεις το ίδιο critical error 41

Επεξ/σία από silenoz66
Δημοσ.
Μόλις τώρα, silenoz66 είπε

Kαλά πάμε :D Aρα ακριβώς το ίδο με εμένα...λες και πεφτει στιγμαία το ρεύμα ρε παιδί μου και ανοίγει πάλι μετά το pc έτσι?
Αν έπαθες το ίδιο με εμένα μάλλον δν είναι hardware problem.. Τσέκαρε και εσύ even viewer αν έχεις το ίδιο critical error 41

Το 41 ειναι ναι.

Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται τη πρωτη φορα το παθα πριν βαλω τους 12.2.Δηλαδη με τους 9.1 που ειχα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dantε είπε

Το 41 ειναι ναι.

Το θεμα ειναι οτι μου φαινεται τη πρωτη φορα το παθα πριν βαλω τους 12.2.Δηλαδη με τους 9.1 που ειχα.

Ναι και εγώ το είχα και με τους παλιούς drivers και με τους νεους τώρα..Δεν ξέρω τι φταίει τι να πω..

Δημοσ.

Αν κλεινει τελειως ο υπολογιστης και ξανα ανοιγει μονος του τοτε ισως να μην εχουν κουμπωσει τιποτα καλωδια σωστα και δεν κανουν καλη επαφη. Ειχα παρομοιο θεμα πριν καιρο 1-2 μερες τελικα ανοιξα το κουτι τα πατησα ολα καλα και εξαφανιστηκε το προβλημα. Αν μιλαμε για μαυρισμα οθονης και μετα απλα restart τοτε η gpu/drivers η τροφοδοτικο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αν κλεινει τελειως ο υπολογιστης και ξανα ανοιγει μονος του τοτε ισως να μην εχουν κουμπωσει τιποτα καλωδια σωστα και δεν κανουν καλη επαφη. Ειχα παρομοιο θεμα πριν καιρο 1-2 μερες τελικα ανοιξα το κουτι τα πατησα ολα καλα και εξαφανιστηκε το προβλημα. Αν μιλαμε για μαυρισμα οθονης και μετα απλα restart τοτε η gpu/drivers η τροφοδοτικο.

Θα το δοκιμάσω και αυτό, η επόμενη μου κίνηση λοιπόν αφού κατέβουν τα windows.

Δημοσ.

Το να μην εχουν κατσει καλα καλωδια η να σκασει τροφοδοτικο ταυτοχρονα σε 2 ασχετα μεταξυ τους pc,ε ειναι λιγο απιθανο...

Προς το παρον υποψιαστηκα το oc στο cpu αν και εδω και 1-2 μηνες δεν ειχα θεμα.Θα το παρακολουθησω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Το RIS στο pubg δεν δουλεύει δημιουργεί θέμα με τα Pixel κανένας άλλος με το ίδιο? 

Με vega 64 και το RIS στο default δεν έχω θέμα.
To αρνητικό με το Boost μόνο που παρατήρησα, είναι το θόλωμα του όσο κουνάς το ποντίκι  ενώ είσαι στο lobby. Και είναι αλήθεια περνάω αρκετό καιρό στο lobby μέχρι να πεθάνουν όλοι :P

5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το να μην εχουν κατσει καλα καλωδια η να σκασει τροφοδοτικο ταυτοχρονα σε 2 ασχετα μεταξυ τους pc,ε ειναι λιγο απιθανο...

Προς το παρον υποψιαστηκα το oc στο cpu αν και εδω και 1-2 μηνες δεν ειχα θεμα.Θα το παρακολουθησω.

Ξεκίνα με όλα default, πως θα απορρίπτεις υπόπτους όταν όλα είναι πειραγμένα?  

Δημοσ.

Το boost δεν θα ηταν σωστοτερο να βλεπει ποτε ειναι βαρια η σκηνη και πανε να πεσουν τα fps ωστε να ριχνει την αναλυση? Με αυτο που εκαναν τωρα πες ειμαστε σε μια περιοχη με χιονια που συνηθως δεν εχουν απαιτησεις. Για πιο λογο στις γρηγορες κινησεις να μας ριχνει την αναλυση? Ειναι λιγο φλου σε καθε γρηγορο movement να ριχνει την αναλυση ενω μπορει να μην χρειαζεται εφοσον εχουμε αρκετα FPS. Σιγουρα παντως σε γρηγορες κινησεις δεν παρατηρουμε διαφορες με ενα 20-30% χαμηλοτερη αναλυση ενω σε πιο static εικονες φαινεται καθε ψεγαδι. Ειναι πρωτοποριακο feature αλλα ισως ηθελα λιγο διαφορετικη προσεγγιση. 

Για τα θεματα του PC στην κυριολεξια μπορει να φταιει οτιδηποτε απο τροδοφοτικο μεχρι conflict απο καποιο προγραμμα η driver. Ειναι τοσες πολλες οι παραμετροι που ξεκιναμε με τα βασικα ωστε να αποκλειουμε πραγματα που δεν φταινε μπας και βρεθει η ακρη. Οσοι εχετε θεματα δοκιμαστε και προηγουμενους drivers η καθαρο install με ddu σε safe mode.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...