Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aruil είπε

Ναι δεν το γλιτώνεις αυτό. Η απάντηση της ESET είναι ότι καλά κάνει και χτυπάει και είναι πρόβλημα της AMD. Βάλε whitelist *systemrequirementslab.com* αν θέλεις να γλιτώσεις από τα μυνήματα.

Εκτός κ μπορεί να το κλείσει απο  autoruns

https://filehippo.com/download_autoruns/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Inler είπε

3 ακόμα απορίες

Το RIS πόσο το βάζετε 80%;

Το Radeon Boost αν το ενεργοποιήσω και το βάλω 83.3% είναι σαν να το έχω off με default εικόνα ή την βελτιώνει;

Εγώ που έβαζα FPS limiter 141 τώρα θα βάλω και min και max 141;

Στο 90% το έχω βάλει είναι στην προτίμηση του καθενός πόση οξύτητα του αρέσει. 

Στο 83.3% δεν είναι default πάλι θα ρίξει την ανάλυση σε σκηνές με γρήγορο movement απλά όχι πολύ. Σε 1080p δεν θα το κατέβαζα κάτω από εκεί. Σε 1440p μια σκάλα πιο κάτω και σε 4k στο 50%.

Για τα fps ναι 141 στο min και max. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.

Το RIS δουλεύει λιγο διαφορετικα δεν δινει οξύτητα σε όλη την εικόνα αλλά σε επιφάνειες που χρειάζονται. Το καλύτερο είναι on the fly ενεργοποίηση και παίξιμο με τον slider να βρει ο καθένας το ιδανικό για αυτόν. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το RIS δουλεύει λιγο διαφορετικα δεν δινει οξύτητα σε όλη την εικόνα αλλά σε επιφάνειες που χρειάζονται. Το καλύτερο είναι on the fly ενεργοποίηση και παίξιμο με τον slider να βρει ο καθένας το ιδανικό για αυτόν. 

Εγώ έκανα αυτό που λες και στα περισσότερα games δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα να σου πω την αλήθεια. Καποιες επιφάνειες και κυρίως ότι είναι μακριά το pixeliazei άσχημα, ενώ πχ για το πως βλέπεις πχ τον χαρακτήρα σου δεν είναι άσχημο .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, silenoz66 είπε

Εγώ έκανα αυτό που λες και στα περισσότερα games δεν μου άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα να σου πω την αλήθεια. Καποιες επιφάνειες και κυρίως ότι είναι μακριά το pixeliazei άσχημα, ενώ πχ για το πως βλέπεις πχ τον χαρακτήρα σου δεν είναι άσχημο .

Περιεργο αυτο με το πιξελιασμα που αναφερεις. Μπορεις να βγαλεις καποια screens να το δουμε? Σε 3 παιχνιδια που το ενεργοποιησα κανει αρκετη διαφορα στα textures. Ειδικα στο rage 2.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Περιεργο αυτο με το πιξελιασμα που αναφερεις. Μπορεις να βγαλεις καποια screens να το δουμε? Σε 3 παιχνιδια που το ενεργοποιησα κανει αρκετη διαφορα στα textures. Ειδικα στο rage 2.

Ναι θα βγάλω αν είναι αργότερα, στο AC Odyssey ηταν αντιαισθητικό να σου πω την αλήθεια. Τώρα ειμαι υπο σκέψεις να κάνω φορματ γιατι μόλις ξανα έφαγα pc reset όσο έπαιζα star wars....
Nα δω πότε θα τελείωσει το μαρτύριο αλήθεια...

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

220 ευρω δεν την λες και φθηνη ετσι? μιλαω για την 8gb εκδοση,κατι αναμεσα στην ρχ580 και ρχ590 ειναι στην ιδια τιμη μετα απο τρια ολοκληρα χρονια, μια χαρα συνεχιζουν το αρμεγμα (amd , nvidia)

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

220 ευρω δεν την λες και φθηνη ετσι? μιλαω για την 8gb εκδοση,κατι αναμεσα στην ρχ580 και ρχ590 ειναι στην ιδια τιμη μετα απο τρια ολοκληρα χρονια, μια χαρα συνεχιζουν το αρμεγμα (amd , nvidia)

Το μόνο θετικό τους είναι η πολύ χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με 580/590. Από κει και πέρα, η 580 είχε κάνει lauch 18/4/2017 στα 229$/199$ (8 και 4GB) ενώ τώρα 2 και 2/3 χρόνια μετά είμαστε στα 199$/169$. 30 $ μείωση, ένα 3,5% πάνω σε απόδοση και 80 με 90W λιγότερη κατανάλωση. Όταν στα τρία χρόνια περιμένεις τουλάχιστο 40% πάνω σε απόδοση στα ίδια χρήματα, σίγουρα το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως αυτά τα restart τα παθαίνω λόγο τροφοδοτικού?

Corsair CX600 5ετιας , δεν είναι καθόλου modular.
Αυτες οι ενδείξεις  στην εικόνα απο το event viewer είναι τπτ ανησυχητικό?

eventviewer.PNG

Δημοσ.

Στο δίλημμα μεταξύ RX 5500 4GB και GTX 1650 Super 4GB τι κάνουμε; Παίρνω την πιο φθηνή; Εκτός από τα Games υπάρχουν κάποια άλλα avantage για vmware, linux mint κτλ υπέρ κάποιας;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Μήπως αυτά τα restart τα παθαίνω λόγο τροφοδοτικού?

Corsair CX600 5ετιας , δεν είναι καθόλου modular.
Αυτες οι ενδείξεις  στην εικόνα απο το event viewer είναι τπτ ανησυχητικό?

eventviewer.PNG

Για το kernel power 41

https://support.microsoft.com/en-us/help/2028504/windows-kernel-event-id-41-error-the-system-has-rebooted-without-clean

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...