Aruil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, kostas7837aek said: Με την 5700ΧΤ στην αρχή είχα θέμα με κάτι μαύρες οθόνες αλλά μετά λύθηκε.. Φοβάμαι μην τους βάλω και επιστρέψει πάλι αυτό αν και η AMD λέει ότι το έφτιαξε αυτό με αυτούς τους drivers. Με τους προηγούμενους δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μαύρες οθόνες, αλλά είχα ακούσει ότι υπήρχε. Σήμερα με τους καινούριους (που το έχουν βάλει σαν fixed) είχα την πρώτη μαύρη μου οθόνη(ες για την ακρίβεια, και οι δύο έσβησαν). Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από Aruil
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Το RIS στο pubg δεν δουλεύει δημιουργεί θέμα με τα Pixel κανένας άλλος με το ίδιο?
kalliosmanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 συγνωμη ρε παιδια αλλα κατι περιεργο παιχτηκε με τους καινουργιος drivers.. με το που τους περναω παω να τρεξω το song of horror και μου βγαζει error κατα την εκινηση the-ue4songofhorrorgame.. η καπως ετσι ενω πριν ετρεχε κανονικα. ξανακανω clean install ddu κτλ τιποτα, περναω τους 19,12,1 και τρεχει κανονικα το παιχνιδι..δεν χαλασε ο κοσμος κραταω τους παλιους αλλα μου κανει εντυπωση. χαλασανε το support για unreal engine. 5700xt nitro+ παρεπιπτοντως
Inler Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 3 ακόμα απορίες Το RIS πόσο το βάζετε 80%; Το Radeon Boost αν το ενεργοποιήσω και το βάλω 83.3% είναι σαν να το έχω off με default εικόνα ή την βελτιώνει; Εγώ που έβαζα FPS limiter 141 τώρα θα βάλω και min και max 141;
tanasen01 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Τραγική τιμολόγηση για τις 5500ΧΤ https://videocardz.com/newz/amd-radeon-rx-5500-xt-to-launch-at-169-usd-4gb-and-199-usd-8gb αλλά πιστεύω θα μείνουν προσωρινά εκεί μέχρι να ξεστοκάρουν τις polaris.
overpower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Btw εγω δεν μπορω να αλλαξω στα global settings το tessellation mode και το enhanced sync σε off
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 7 hours ago, Aruil said: Με τους προηγούμενους δεν είχα ποτέ πρόβλημα με μαύρες οθόνες, αλλά είχα ακούσει ότι υπήρχε. Σήμερα με τους καινούριους (που το έχουν βάλει σαν fixed) είχα την πρώτη μαύρη μου οθόνη(ες για την ακρίβεια, και οι δύο έσβησαν). Η κατάρα επέστρεψε... 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 με τον 2020, το nod32 χτυπάει συνέχεια οτι πάει να συνδεθεί στο systemrequirementslab/ping και βγάζει καμιά 15αρια μηνύματα.
silenoz66 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Eμένα μου απάντησε η Sapphire μου είπαν φορματ και να περάσω στα πάντα τους τελευταίους drivers, το μόνο που δεν έχω Up to date ειναι το bios είμαι ακόμη με 1.0.0.3 abba γιατί η τομαχοκ μόνο beta έχει το 1.0.0.4. Τεσπά θα δοκιμάσω τώρα stability οπως είμαι και αν ξανασυμβεί θα πάμε αναγκαστικά φορμάτ
Aruil Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 9 minutes ago, Xristaras12 said: με τον 2020, το nod32 χτυπάει συνέχεια οτι πάει να συνδεθεί στο systemrequirementslab/ping και βγάζει καμιά 15αρια μηνύματα. Ναι δεν το γλιτώνεις αυτό. Η απάντηση της ESET είναι ότι καλά κάνει και χτυπάει και είναι πρόβλημα της AMD. Βάλε whitelist *systemrequirementslab.com* αν θέλεις να γλιτώσεις από τα μυνήματα. 1
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, overpower είπε Btw εγω δεν μπορω να αλλαξω στα global settings το tessellation mode και το enhanced sync σε off Γίνεται έχει βελάκια που ανοίγουν τα advanced settings
overpower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Γίνεται έχει βελάκια που ανοίγουν τα advanced settings Οχι απλα λεω οτι δεν μπορω να αλλαξω τα συγκεκριμενα settings. Επιλεγω στο tessellation το override και δεν το κραταει και το επιστρεφει στο amd optimized. Εν τελει το εβαλα μεσα απο το bf5 στο off, but still. Επισης μου ενεργοποιει το surface format optimization. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από overpower
panoskatos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Radeon Settings 2020 έχουν προστεθεί κάποια εξτρά χρήσιμα πραγματάκια αλλά ο γενικός σχεδιασμός του δεν μου αρέσει καθόλου. Καταρχάς πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη, κατά δεύτερον είναι δυσχρηστο με τόσες πολλές καρτέλες και συντομεύσεις. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο φανταζε ένα τέτοιο πρόγραμμα για να κάνεις ρύθμιση στα γραφικά. Εγώ προτιμώ το προηγούμενο user interface. Για να μην πω ότι μου άρεσε ακόμα το πιο παλιό της ati. Ζηλεύω το κλασικό της nvidia που έχει μείνει τόσα χρόνια ίδιο! Λιτό και απέριττο. Οι drivers είναι εντάξει πάντως και δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από panoskatos
LIGHT1NG Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, panoskatos είπε Στο Radeon Settings 2020 έχουν προστεθεί κάποια εξτρά χρήσιμα πραγματάκια αλλά ο γενικός σχεδιασμός του δεν μου αρέσει καθόλου. Καταρχάς πιάνει σχεδόν όλη την οθόνη, κατά δεύτερον είναι δυσχρηστο με τόσες πολλές καρτέλες και συντομεύσεις. Δεν χρειάζεται να είναι τόσο φανταζε ένα τέτοιο πρόγραμμα για να κάνεις ρύθμιση στα γραφικά. Εγώ προτιμώ το προηγούμενο user interface. Για να μην πω ότι μου άρεσε ακόμα το πιο παλιό της ati. Ζηλεύω το κλασικό της nvidia που έχει μείνει τόσα χρόνια ίδιο! Λιτό και απέριττο. Οι drivers είναι εντάξει πάντως και δεν έχω δει κάτι αρνητικό. Το καινούργιο από την radeon είναι ότι έκανε συγχώνευση όλα σε 1 πχ η nvidia έχει nvidia panel+nvidia geforce experience που αρκετές φορές buggari επίσης για oc στην nvidia θέλεις το msi afterburner, αν παίξεις με το interface λίγο να δεις θα το συνηθίσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα