Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ γρηγορο το νεο UI χωρις σκαλωματα οπως το προηγουμενο(ειδικα στο relive). Ακομα και με fast boot κραταει κανονικα τις προηγουμενες ρυθμισεις στο tuning οπως και το μεγεθος του παραθυρου της εφαρμογης. Μπραβο στην AMD.

Και διαφορες στο benchmark του Ghost Recon Breakpoint ιδιο profile ιδιες ρυθμισεις στο παιχνιδι.

19.12.1 drivers

2019-12-07-19-02.png&key=fd5a53a627010ad

19.12.2 drivers

2019-12-11-17-20.png

• Like 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πφφφ, μάγκες απογοήτευση.. είμα σε ένα σημείο στο star wars όπου παίζεις με τον μικρό cal και τρώω restartspc έτσι στα μπάμ .ξαναμπαίνω πάλι μετα το restart και στο προηγούμενο room ξαναγίνεται το ίδιο..... (όπως έχει ξανασυμβεί τυχαία στο Ac odyssey) προχτες.. πάω να στείλω amd, sapphire κτλ ενα email να δω τι θα μου πούνε..αν και τα γνωστά υποθέτω...κανε format ,κάνε εκείνο κάνε το αλλο..να δω με το αστρονομικό ιντερνετ των 4mbps που πιάνω πότε θα τα καταβάσω όλα αυτά που θέλω

Δημοσ.

Επαιξα σημερα  με τις ρυθμισεις και με afterburner και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με το afterburner ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις σε ταση gpu και ram  παιρνω πολυ καλυτερα αποτελεσματα στα benchmark και games...Δεν ξερω αν το δοκιμασε κανεις η οχι αλλα ειδικα το power limit  παιζει μια χαρα με το afterburne ενω μονο απο το Radeon Software μου ριχνει πολυ τα ρολογια..

Για παραδειγμα το προφιλ που εχω τωρα (20% power limit , ram 1880 , gpu clock 2080 ) που μου δινει μεγιστη θερμοκρασια 70-72 βαθμους με Sapphire Nitro εδωσε με afterburner σε TimeSpy 10010 ενω ακριβως ιδιες ρυθμισεις με Radeon Software εδινε 9200 κατι ... Πολυ περιεργο μπορω να πω...

1010.jpg

• Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Επαιξα σημερα  με τις ρυθμισεις και με afterburner και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι με το afterburner ακριβως με τις ιδιες ρυθμισεις σε ταση gpu και ram  παιρνω πολυ καλυτερα αποτελεσματα στα benchmark και games...Δεν ξερω αν το δοκιμασε κανεις η οχι αλλα ειδικα το power limit  παιζει μια χαρα με το afterburne ενω μονο απο το Radeon Software μου ριχνει πολυ τα ρολογια..

Για παραδειγμα το προφιλ που εχω τωρα (20% power limit , ram 1880 , gpu clock 2080 ) που μου δινει μεγιστη θερμοκρασια 70-72 βαθμους με Sapphire Nitro εδωσε με afterburner σε TimeSpy 10010 ενω ακριβως ιδιες ρυθμισεις με Radeon Software εδινε 9200 κατι ... Πολυ περιεργο μπορω να πω...

1010.jpg

Δοκίμασε furmark 1080p επίσης τι ρεύμα έδινες? 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Δοκίμασε furmark 1080p επίσης τι ρεύμα έδινες? 

Δοκιμασα διαφορα προφιλ και ρυθμισεις σε ολα μου εκανε το ιδιο ...και στα παιχνιδια ειδα καλυτερη αποδοση...Τωρα ειμαι με 1160 ρευμα και τοσο ειχα δωσει και στο radeon software.. Εκανα τουλαχιστον 6-7 διαφορετικα προφιλ μετις ιδιες ρυθμισεις και στα 2 και παντα ειχα το ιδιο αποτελεσμα..

Αν θελει ας το τσεκαρει και κανεις αλλος εκτος αν  ειναι κατι που απλα συμβαινει στο συστημα μου...

Δημοσ.

Περασα και εγω τους 12.2.

Οντως ευχαριστη αλλαγη το interface ,πιο εξορθολογισμενα καταταγμενες οι ρυθμισεις.

Δε τρωει οντως σκαλωματα οπως πριν.

Ομως δε βλεπω να διορθωσαν πραγματα.

Πρωτη επανεκκινηση μαυρη οθονη στη dell.Επανεκκινηση και εστρωσε.

Το bug με το τερμα memory clock ακομα εκει.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Πφφφ, μάγκες απογοήτευση.. είμα σε ένα σημείο στο star wars όπου παίζεις με τον μικρό cal και τρώω restartspc έτσι στα μπάμ .ξαναμπαίνω πάλι μετα το restart και στο προηγούμενο room ξαναγίνεται το ίδιο..... (όπως έχει ξανασυμβεί τυχαία στο Ac odyssey) προχτες.. πάω να στείλω amd, sapphire κτλ ενα email να δω τι θα μου πούνε..αν και τα γνωστά υποθέτω...κανε format ,κάνε εκείνο κάνε το αλλο..να δω με το αστρονομικό ιντερνετ των 4mbps που πιάνω πότε θα τα καταβάσω όλα αυτά που θέλω

Γράψε μας λίγο

-αναλυτικά pc parts

-αν υπάρχει overclock σε καρτα, ραμ ή επεξεργαστή

-έκδοση windows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Γράψε μας λίγο

-αναλυτικά pc parts

-αν υπάρχει overclock σε καρτα, ραμ ή επεξεργαστή

-έκδοση windows

Νόμιζα έχω υπογραφή sorry!

CPU: Ryzen 5 3600, MOBO: B450 Tomahawk , PSU: Corsair CX600 (5ετίας) , RAM: G.skill Ripjaws 3200 cl16
Windows 10 1909 version
Βios settings ολα στοκ εκτος: XMP + Cool n Quiet.
Overclock πουθενά (εκτος xmp)

Μόλις έβαλα την 5700XT την πέρασα με DDU safe mode τους προηγούμενους drivers και μόλις έκανα το ίδιο ξανά για τους χθεσινοβραδινους(πριν που έφαγα τα restart τους νεους drivers δεν τους είχα περάσει με DDU)
Να σημειωθεί ότι επίσης μόλις πέρασα και το πακετακι το τελευταίο της  2015-2019 C++ (x64) γιατί το βρήκα σαν βήμα που πρέπει να γίνει σε περίπτωση που έχει κάποιος θέμα με την καρτα.

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο ότι προχτες που το έπαθε στο AC είχα βάλει FPS limit 60, μετά το έβγαλα απο τότε δεν ξανασυνάντησα θέμα.
Kαι οσον αφορά το Star Wars το παίζω πάντα με FPS limit 60. Τώρα όσον αφορά το σημείο που κρασαρε 2 φορες σερί(δεν το λες και τυχαίο) μόλις το πέρασα παρακάτω χωρίς κανένα θέμα.
Απο την μια είμαι fuck it.. δεν ειναι ότι γίνεται και συχνά απο την άλλη ξενερώνω...Ειλικρινά ελπίζω να μην είναι θέμα hardware τπτ άλλο..Ανοιξα και ticket sapphire να δω τι θα μου πούνε..
ΑΝ οποισδήποτε μπορεί να με βοηθήσει κάπως θα το εκτιμούσα! 
Ευχαριστώ

Επεξ/σία από silenoz66
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Το +50% PL έχεις δει ότι βοηθάει στο καλύτερο κράτημα των ρολογιών;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inler είπε

Το +50% PL έχεις δει ότι βοηθάει στο καλύτερο κράτημα των ρολογιών;

Ναι και χωρίς να ανεβάζει θερμοκρασία 2ωρο pubg τώρα 220fps ultra εκτός από μερικα που δεν βοηθάνε με το προφιλ 2000 μαξ θερμοκρασία 63

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχει τύχει με 63 πυρήνα να δω 85 Hot Spot δεν είναι πολύ; Επίσης με 40% το fan ξαφνικά βαράει κάτι τινάγματα σε 2300-2500rpm

Timespy από 9100 πήγα 9923 Graphics Score

Επεξ/σία από Inler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...