Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Το silent είναι τελείως ήσυχο με χαμηλές θερμοκρασίες και κρατάει τα ρολόγια ψηλά πολύ ώρα το 2ο είναι performance λίγο παραπάνω τα φαν από το silent αλλά ανεβαίνει ελαφρό η θερμοκρασία δηλαδή πάει ως το 68 αλλά πέφτει με την μια στο 64 γιατί πάει το φαν στο 55 σχεδόν αλλά στο lubg η διαφορά είναι σχεδόν 10-15fps

Κατσε, αυτο που εχεις ονομασει gaming 2000@930@1.104 ποιο ειναι? Γιατι παλι εχω υψηλες θερμοκρασιες, αλλα και το msi ab δειχνει περισσοτερο fan %

Screenshot (100).png

Επεξ/σία από overpower
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το amd link το εχει δοκιμασει κανεις? Μπορω πχ να παιξω καποιο παιχνιδι στο tablet τρεχοντας το στον υπολογιστη και κανοντας το streaming χωρις απωλειες στην εικονα? 50αρα συνδεση.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, overpower είπε

Κατσε, αυτο που εχεις ονομασει gaming 2000@930@1.104 ποιο ειναι? Γιατι παλι εχω υψηλες θερμοκρασιες, αλλα και το msi ab δειχνει περισσοτερο fan %

Screenshot (100).png

Μήπως έχει πρόβλημα το airflow του κουτιού, για άνοιξε το καπάκι μία

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Ο επεξεργαστής δουλεύει στο 76% ?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Ο επεξεργαστής δουλεύει στο 76% ?

Ε τερματιζει η καρτα. Αφου παιζω 1440/144, λογικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, overpower είπε

2600

Τι τρέχεις την ώρα που έχεις βγάλει το screenshot και έχει 76% usage το cpu ? εγώ με 2600x σε παιχνίδια δεν έχω δει ποτέ πάνω από 40%

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Τι τρέχεις την ώρα που έχεις βγάλει το screenshot και έχει 76% usage το cpu ? εγώ με 2600x σε παιχνίδια δεν έχω δει ποτέ πάνω από 40%

battlefield v

48 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Δεν εχει θεμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Υπάρχουν πλέον games που έχουν καλό usage σε 6πύρηνους. Εκτός του bf5 να προσθέσω και τα Assassins Creed (Origins+Odyssey), Watch Dogs, Kingdom Come Deliverance, Monster hunter world κ.α.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Θα ανεβάσω τα προφίλ αναλυτικά σε λίγο που θα είμαι πίσω σπίτι 

Εισαι ωραιοςςς!!! Ριξε προφιλ να γουσταρουμε!!!!

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papajohnnnn είπε

Εισαι ωραιοςςς!!! Ριξε προφιλ να γουσταρουμε!!!!

Ρίξε θερμοκρασίες , ανέβασε ρολόγια θες να πεις 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, malakudi είπε

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό που πετυχαίνεις βάζοντας το BIOS από 5700XT σε 5700, μπορεί να επιτευχθεί με κάποιο hack στο driver ή σε registry settings; Αν έχω καταλάβει καλά, το BIOS θέτει κάποια όρια για max clock και max power, που το software δε μπορεί να ξεπεράσει, παρ' όλο που το hardware είναι capable να φτάσει εκεί, σωστά;

Ποια 5700 non-reference να επιλέξει κάποιος που να είναι σίγουρο 100% ότι θα μπορεί να κάνει το BIOS crossflash σε XT;

υπαρχει το morepowertool, ουσιαστικα κατεβαζεις το προγραμμα και ενα bios απο ΧΤ, κανεις load το bios και σου βγαζει τους αριθμους, κανεις save και τελειωσες. Καλουτσικο, αλλα καθε φορα που κανεις καποιο update πρεπει να κανεις ολη τη διαδικασια, συν οτι εχω την αισθηση πως ηταν πιο σταθερο με το flash.

εγω τα δοκιμασα αυτα σε 5700 pulse και τωρα εχω κανει flash το bios της 5700ΧΤ pulse. εχει και dual bios οποτε αμα γινει η στραβη δεν κλαις τη καρτα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...