Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vabiris είπε

Και με τους νέους drivers κάνει τα ίδια, είναι δυνατόν να τα έπαιξε το audio μέσω hdmi? Έβαλα την παλιά μου Rx 460 και δεν έκανε το πρόβλημα. Πάει επιστροφή?

Ποια οθόνη έχεις? Γιατί αν έβγαλε ήχο η οθόνη και την έχεις συνδεμένη με hdmi/dp λογικό να έβγαλε ήχο 

Δοκίμασε άλλη θύρα κιόλας 

• Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτό που πετυχαίνεις βάζοντας το BIOS από 5700XT σε 5700, μπορεί να επιτευχθεί με κάποιο hack στο driver ή σε registry settings; Αν έχω καταλάβει καλά, το BIOS θέτει κάποια όρια για max clock και max power, που το software δε μπορεί να ξεπεράσει, παρ' όλο που το hardware είναι capable να φτάσει εκεί, σωστά;

Ποια 5700 non-reference να επιλέξει κάποιος που να είναι σίγουρο 100% ότι θα μπορεί να κάνει το BIOS crossflash σε XT;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

35-40€ είναι πλέον η διαφορά 5700 -> XT (Pulse), αμα μπορείς ανέβα σε κάποια XT. Η Software μέθοδο ήταν με κάποιο registry patch στο powerplay, σε driver update θέλει remove και ξανά install. Η πιο safe 5700 μοιάζει να 'ναι η pulse, άμα έχει και dual-bios στο ένα περνάς απο την XT.

Επεξ/σία από 50EuroUser
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Inler είπε

Το fps limiter που είναι γιατί δεν το έβρισκα χθες;

Τα αποθηκευμένα profile για τις ΧΤ δουλεύουν κανονικά ή θέλουν εκ νέου παραμετροποίηση;

Επίσης η vram είναι πλέον 1750/875mhz για 920-930mhz πόσο πρέπει να ορίσουμε; 1840-1860mhz σωστά;

Ωραίο το καινούργιο interface αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε από την αρχή.

To frtc το αφαίρεσαν άφησαν το chill που είναι αρκετά καλύτερο και δεν προσθέτει το input lag του πρώτου. Τα profile δουλεύουν όλα κανονικά κάνεις losd και έτοιμος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο overlay επίσης δεν φαίνονται καθαρά τα νούμερα σαν αν μπερδεύονται

Το Chill το είδα ναι έχει ελάχιστο/μέγιστο αλλά δεν συνδυάζεται με το Antilag.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Inler είπε

Βάλε RTTS αν θες, καλύτερη δουλειά έκανε από το FRTC ούτως ή άλλως. Το antilag ψιλοάχρηστο είναι εκτός και αν μιλάμε για online competitive gaming, εκεί δεν ξέρω τι παίζει. Το Chill έχω μια περιέργεια αν το φτιάξανε με τους νέους drivers, διότι με τους παλιούς ήταν αρκετά buggy...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Ποια οθόνη έχεις? Γιατί αν έβγαλε ήχο η οθόνη και την έχεις συνδεμένη με hdmi/dp λογικό να έβγαλε ήχο 

Δοκίμασε άλλη θύρα κιόλας 

Τηλεόραση samsung 46'' είναι @ 1920*1080. Δοκίμασα άλλα καλώδια hdmi , έβαλα κ την παλιά μου κάρτα Rx 460 και μια Nvidia, άλλαξα κ θύρες στην τηλεόραση (hdmi input) μόνο με την Rx 5700 κάνει το πρόβλημα.

Επεξ/σία από vabiris
Δημοσ.
6 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά το afterburner κράτα το μόνο για monitoring μην πειράζεις τίποτα εκεί, βάλε το τελευταίο update και αν πας μερικά ποστ πίσω θα βρεις μερικά έτοιμα προφίλ για την κάρτα από εμένα και τον @Arkin απλά θα μπεις στο radeon settings και πατάς load profile και είσαι έτοιμος 👌

Ωραια κανω clean install με ddu τους σημερινους και το δοκιμαζω. Απλα ειχα διαβασει οτι raden settings sucks και καλυτερα msi ab/trixx κτλ...

• Confused 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Inler είπε

Έχεις ελληνικά? Με ελληνικα όντως το overlay δεν τα δείχνει καλά. Βάλε αγγλικά και θα είσαι κομπλέ. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, overpower είπε

Ωραια κανω clean install με ddu τους σημερινους και το δοκιμαζω. Απλα ειχα διαβασει οτι raden settings sucks και καλυτερα msi ab/trixx κτλ...

Στα παλιά drivers είχανε θέματα γιατί εκείνα διάβαζα και εγώ και με κρατούσε να μην πάρω την 5700ΧΤ αλλά άλλο 369 άλλο 500 minimum για 2070 super και χωρίς άμεση διαθεσιμότητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Στα παλιά drivers είχανε θέματα γιατί εκείνα διάβαζα και εγώ και με κρατούσε να μην πάρω την 5700ΧΤ αλλά άλλο 369 άλλο 500 minimum για 2070 super και χωρίς άμεση διαθεσιμότητα 

Το δικο σου profile σε σχεση με το στοκ τι διαφορες εχουν?

Επισης @Arkin αν μπορεις ξανα ανεβασε το προφιλ σου μιας και το φορουμ δεν δινει δυνατοτητα αναζητησης των ποστ σου μεσα στο νημα

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, overpower είπε

Επισης @Arkin αν μπορεις ξανα ανεβασε το προφιλ σου μιας και το φορουμ δεν δινει δυνατοτητα αναζητησης των ποστ σου μεσα στο νημα

Βεβαίως 

https://gofile.io/?c=8LkYKz

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, overpower είπε

Το silent είναι τελείως ήσυχο με χαμηλές θερμοκρασίες και κρατάει τα ρολόγια ψηλά πολύ ώρα το 2ο είναι performance λίγο παραπάνω τα φαν από το silent αλλά ανεβαίνει ελαφρό η θερμοκρασία δηλαδή πάει ως το 68 αλλά πέφτει με την μια στο 64 γιατί πάει το φαν στο 55 σχεδόν αλλά στο lubg η διαφορά είναι σχεδόν 10-15fps

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Με ίδια τάση η ΧΤ πάει 9022/150 τι θερμοκρασίες είχες? 

Την φτάσαμε την xt και οσοι την έχετε να τη μετονομασετε σε super 😂

Screenshot_2019-12-11-13-32-47-124_com_miui.gallery.jpg.413bdeec2b0f34000f6f9ff2143b9222.jpg

Επεξ/σία από radiohead
  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...