LIGHT1NG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Inler είπε Το fps limiter που είναι γιατί δεν το έβρισκα χθες; Τα αποθηκευμένα profile για τις ΧΤ δουλεύουν κανονικά ή θέλουν εκ νέου παραμετροποίηση; Ωραίο το καινούργιο interface αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε από την αρχή. Δουλεύουν απλά το vram tuning έγινε διπλάσιο δηλαδή 875>1750 Οπότε με ανάλογο vram που είχες το ρυθμίζεις μόνο αυτό δεν διαβάζει από τα προφίλ
noFEARgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το παραπάνω γράφημα είναι με τον προ 2 μηνών driver και όχι με τον launch 4
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο 4Κ τι διαφορά να δει ίσως να έγινε improvement να μην κάνει drop επίσης το radeon boost πρέπει να είναι μια βλακεία και μισή αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα για να φέρω γνώμη.
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις το πέρασα και εγώ, βέβαια είμαι με το βέγγο, αλλά όντως έχουν κάνει καλή δουλειά. α) Δείχνει σωστά τη vram β) +5fps στο PUBG με τις ίδιες ρυθμίσεις σε κάρτα και παιχνίδι. γ) Το Radeon Boost κάνει πολύ καλή δουλειά στο PUBG.
Inler Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο Radeon Boost βάζετε δηλαδή το min resolution 50% με σκοπό την αύξηση απόδοσης και την ελάχιστη μείωση στην ποιότητα της εικόνας; Επίσης δεν βρήκα πως αφαιρούνται επιλογές από το overlay. Και στο fan profile μετακινώντας το γράφημα δεν δείχνει το ποσοστό % σε κάθε σημείο εκτός αν κάνω λάθος. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Inler
Xristaras12 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 ερώτηση αν και ακόμα δεν έχω βάλει τον νεο driver παίζω RDR2 και πάντα θα τύχει μαύρη οθόνη σε άκυρη στιγμή, μπορεί να είναι στα πρώτα 10 λεπτά του παιχνιδιού, μπορεί να είναι μετά απο 3 ώρες. Με την 1060 δεν είχα αντίστοιχο πρόβλημα, φαντάζομαι δεν είναι πρόβλημα τροφοδοτικού μιας και δεν τραβάει πάνω απο 310 βατ ολο το σύστημα απο την πρίζα (μετρημένο με βατόμετρο) Για να μπει ο new driver να τον βάλω με DDU η κανονικά απο πάνω;
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Το μόνο που κάνει το boost είναι να κατεβάζει την ανάλυση όσο κουνάς το ποντίκι. Τελείως ηλίθια υλοποίηση. Το δοκίμασα στο gta5 και δεν έχει κανένα νόημα. Μέσα σε αμάξι, να τρέχεις με 1000 και ουσιαστικά να μη βλέπεις τίποτα πέρα από το όχημα, αν δε κουνήσεις το ποντίκι η ανάλυση θα είναι στο 100%. Αν είσαι στάσιμος αλλά κουνήσεις λίγο γρήγορα το ποντίκι βλέπεις jaggies παντού.
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Inler είπε Στο Radeon Boost βάζετε δηλαδή το min resolution 50% με σκοπό την αύξηση απόδοσης και την ελάχιστη μείωση στην ποιότητα της εικόνας; Επίσης δεν βρήκα πως αφαιρούνται επιλογές από το overlay. Ναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Προσοχή γιατί δεν υποστηριζεται ακόμα απο όλα τα παιχνίδια, είναι πολύ λίγα για την ώρα.. Για να αφαιρέσεις απο το overlay, πας στη καρτέλα Performance και σε κάθε ένδειξη έχει ένα ματάκι (πανω δεξιά σε καθε τετράγωνο). 2 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Το μόνο που κάνει το boost είναι να κατεβάζει την ανάλυση όσο κουνάς το ποντίκι. Τελείως ηλίθια υλοποίηση. Το δοκίμασα στο gta5 και δεν έχει κανένα νόημα. Μέσα σε αμάξι, να τρέχεις με 1000 και ουσιαστικά να μη βλέπεις τίποτα πέρα από το όχημα, αν δε κουνήσεις το ποντίκι η ανάλυση θα είναι στο 100%. Αν είσαι στάσιμος αλλά κουνήσεις λίγο γρήγορα το ποντίκι βλέπεις jaggies παντού. Βάλτο παραπάνω απο 50% τότε... 1
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Inler είπε Στο Radeon Boost βάζετε δηλαδή το min resolution 50% με σκοπό την αύξηση απόδοσης και την ελάχιστη μείωση στην ποιότητα της εικόνας; Επίσης δεν βρήκα πως αφαιρούνται επιλογές από το overlay. Και στο fan profile μετακινώντας το γράφημα δεν δείχνει το ποσοστό % σε κάθε σημείο εκτός αν κάνω λάθος. Έχει βελάκι που λέει fine tuning 13 λεπτά πριν, leros2004 είπε Μόλις το πέρασα και εγώ, βέβαια είμαι με το βέγγο, αλλά όντως έχουν κάνει καλή δουλειά. α) Δείχνει σωστά τη vram β) +5fps στο PUBG με τις ίδιες ρυθμίσεις σε κάρτα και παιχνίδι. γ) Το Radeon Boost κάνει πολύ καλή δουλειά στο PUBG. Με το radeon boost χάνεις τίποτα από εφέ στο pubg? Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω να παίξω
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, leros2004 είπε Ναι ακριβώς όπως τα γράφεις. Προσοχή γιατί δεν υποστηριζεται ακόμα απο όλα τα παιχνίδια, είναι πολύ λίγα για την ώρα.. Για να αφαιρέσεις απο το overlay, πας στη καρτέλα Performance και σε κάθε ένδειξη έχει ένα ματάκι (πανω δεξιά σε καθε τετράγωνο). Βάλτο παραπάνω απο 50% τότε... Όλα τα δοκίμασα. Κατέληξα στο disabled . 1
leros2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Με το radeon boost χάνεις τίποτα από εφέ στο pubg? Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω να παίξω Δεν παρατήρησα κάτι, και εγω μόνο ενα παιχνίδι έπαιξα Είναι αλήθεια ότι ειχα το νου μου στα fps
noFEARgr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καποιοι περιμενατε μαγικο performance να ερθει απο το τιποτα.Σαν ιδεα το radeon boost ειναι πολυ καλο , ουσιαστικα σε πολυ γρηγορες κινησεις που δεν προσεχεις τα γραφικα ριχνει την αναλυση για να ειναι πιο smooth η κινηση. Σε παιχνιδια στιλ overwatch και bordelands ειναι πολυ χρησιμο. Απλα δεν ειναι λεει για 1080p γιατι η αναλυση πεφτει πολυ μετα. Σε 4k ειναι χρησιμο μιας και ουσιαστικα στα παραπανω παιχνιδια δεν εχεις αντιληπτη διαφορα στην ποιοτητα αλλα η κινηση γινεται ακομα πιο ομαλη. Σιγουρα πολυ καλυτερη λυση απο σαχλαμαρες τύπου dlss που θολώνουν την εικονα μονιμα. Απλα δεν ειναι χρησημο για ολα τα παιχνιδια προφανως . Κυριως το βλεπω να χρησιμοποιείται σε first person shooters και esports. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από noFEARgr 2
Nerazzurri Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Πανέμορφο design στην μικρή https://videocardz.com/newz/sapphire-radeon-rx-5500-xt-nitro-special-edition-spotted Η απλή 5500 είναι αυτή η υπάρχει 5500 & 5500 xt δύο διαφορετικές;
vabiris Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, vabiris είπε Παιδιά πήρα την sapphire Rx 5700 pulse εδώ κ καμιά 10 άρια μέρες πήγαινε καλά. Από χτες μου κάνει πρόβλημα στον ήχο, τον παραμορφώνει σαν ηχώ με διακοπές όμως. Εμπειρία κάνεις? Δεν το είχε απο την αρχή όμως, αυτό με προβληματίζει. Δοκίμασα καλώδια hdmi τα ίδια. Με ακουστικά μέσω Xbox controller δεν το κάνει . Μετά από format πάλι τα ίδια... Και με τους νέους drivers κάνει τα ίδια, είναι δυνατόν να τα έπαιξε το audio μέσω hdmi? Έβαλα την παλιά μου Rx 460 και δεν έκανε το πρόβλημα. Πάει επιστροφή? Στο αρχείο ήχου ανεβοκατεβαζω την μπάρα ήχου και ακούγεται η παραμόρφωση από τα ηχεία... Dec 11, 10.58.mp3 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από vabiris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα