tanasen01 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 45 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Πανέμορφο design στην μικρή https://videocardz.com/newz/sapphire-radeon-rx-5500-xt-nitro-special-edition-spotted Όντως πανέμορφη αλλά αυτό το 259USD είναι κάπως...
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Ρε παιδιά εχω φάει τον κόσμο να ψάχνω κ δεν βρίσκω άκρη. Ο 19.12.2 είναι μόνο για WIN10. Δεν θα τους βγάλει για Win7? Υπάρχει ανακοίνωση της ΑMD για παύση υποστήριξης των Win7?
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, logica1 είπε Ρε παιδιά εχω φάει τον κόσμο να ψάχνω κ δεν βρίσκω άκρη. Ο 19.12.2 είναι μόνο για WIN10. Δεν θα τους βγάλει για Win7? Υπάρχει ανακοίνωση της ΑMD για παύση υποστήριξης των Win7? Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 requires Windows 7 Service Pack 1 to be installed. Δοκιμασε να βαλεις την εκδοση windows 10 λογικα δεν θα εχεις θεμα. 1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Αφαίρεσαν τη δυνατότητα να ορίζουμε max/min states?
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Αφαίρεσαν τη δυνατότητα να ορίζουμε max/min states? Για αυτο λες?
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μάλλον. Σε εμένα είναι διαφορετικό γιατί έχω rx 580. Σε αφήνει να επιλέξεις max/min state? Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από sir ImPeCaBlE
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Εξαιρετικοι οι νεοι drivers. Με antilag/ris/freesync επαιξα λιγο breakpoint μου φανηκε ενα κλικ πιο smooth απο πριν. Θελει λιγη εξοικείωση το νεο panel αλλα ειναι αρκετα μαζεμενο και τακτοποιημενο. Η δυνατοτητα να φερνεις on the fly το control panel βοηθαει απιστευτα. Και στο tuning της καρτας και στη δυνατοτητα να δεις διαφορες με ris on/off antilag on/off chill κτλ. Επισης στα Hotkeys επιτελους εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε ενα κουμπι ενω πριν ηθελε τουλαχιστον 2. Πχ για screenshots ειχα ctrl+z τωρα εχω μονο ενα κουμπι. Αυριο θα ασχοληθω περαιτερω αλλα ειμαστε σε πολυ καλο δρομο. Παρα πολυ smooth το breakpoint και το ris κανει πολυ καλη δουλεια(dx11) που προσθεσαν. 2 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Μάλλον. Σε εμένα είναι διαφορετικό γιατί έχω rx 580. Σε αφήνει να επιλέξεις max/min state? Ναι κανονικα εχει 3 τελειες που οριζεις οπως θελεις. Πχ τωρα ορισα 1volt min και 1.11 max. Οπως και συχνοτητα αντιστοιχα. 1
logica1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Arkin είπε Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 requires Windows 7 Service Pack 1 to be installed. Δοκιμασε να βαλεις την εκδοση windows 10 λογικα δεν θα εχεις θεμα. τον κατεβασα αλλα τελευταια στιγμη πατησα cancel. κολλαω να τον κανω Install. Μαλλον θα περιμενω νεοτερα απο αυριο. γιατι και στα operating systems γραφει μονο για win 10. Mου κανει τρομερη εντυπωση που δεν βρισκω posts με αποριες ουτε στο reddit. ουτε πουθενα! λες και προκειται για κανα μικροπραγμα... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από logica1
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Ναι κανονικα εχει 3 τελειες που οριζεις οπως θελεις. Πχ τωρα ορισα 1volt min και 1.11 max. Οπως και συχνοτητα αντιστοιχα. Δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Τέσπα, η συνέχεια στο drivers thread.
enable_your_mind Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Μια χαρα με τους νεους drivers...Θα δω και σε παιχνιδια αν θα δω καμια διαφορα.. 5
Arkin Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, sir ImPeCaBlE είπε Δεν είμαι σίγουρος ότι μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Τέσπα, η συνέχεια στο drivers thread. Ίσως πάντως ότι είχε το wattman υπάρχει και εδώ κανονικά. 1 λεπτό πριν, enable_your_mind είπε Μια χαρα με τους νεους drivers...Θα δω και σε παιχνιδια αν θα δω καμια διαφορα.. Αρκετά μεγάλη άνοδο.
overpower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Προσφατα πηρα και εγω απο την προσφορα του πλαισιου την 5700 xt pulse. Γενικα ολα οκ με την καρτα εκτος απο 2-3 θεματακια. Αρχικα νομιζω οτι πιανω υπερβολικα μεγαλες θερμοκρασιες και δεν ξερω τον λογο. Δεν ξερω αν παιζει κατι με τις ενδειξεις μιας και αν βαλω το χερι μου κοντα στο κουτι, δεν φαινεται να βγαζει τοσο ζεστο αερα εβγαζε η rx480 που ειχα. Επισης τα fanακια δουλευουν υπερβολικα δυνατα (και ισως λογικο αν νομιζει οτι η καρτα ψηνεται). Μερικες φορες δουλευουν στο 80% Τελος, 2 φορες εχει συμβει αυτο αλλα μετα απο πολλες ωρες χρησης του pc (ανοιχτο απο το πρωι) ετυχε να χασει σημα η οθονη και τα fans να δουλευουν στο 100%. Την 1η φορα μετα απο λιγο εκλεισε το pc, την 2η (πριν απο λιγο) απλα εκανα restart.
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, overpower είπε Προσφατα πηρα και εγω απο την προσφορα του πλαισιου την 5700 xt pulse. Γενικα ολα οκ με την καρτα εκτος απο 2-3 θεματακια. Αρχικα νομιζω οτι πιανω υπερβολικα μεγαλες θερμοκρασιες και δεν ξερω τον λογο. Δεν ξερω αν παιζει κατι με τις ενδειξεις μιας και αν βαλω το χερι μου κοντα στο κουτι, δεν φαινεται να βγαζει τοσο ζεστο αερα εβγαζε η rx480 που ειχα. Επισης τα fanακια δουλευουν υπερβολικα δυνατα (και ισως λογικο αν νομιζει οτι η καρτα ψηνεται). Μερικες φορες δουλευουν στο 80% Τελος, 2 φορες εχει συμβει αυτο αλλα μετα απο πολλες ωρες χρησης του pc (ανοιχτο απο το πρωι) ετυχε να χασει σημα η οθονη και τα fans να δουλευουν στο 100%. Την 1η φορα μετα απο λιγο εκλεισε το pc, την 2η (πριν απο λιγο) απλα εκανα restart. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά το afterburner κράτα το μόνο για monitoring μην πειράζεις τίποτα εκεί, βάλε το τελευταίο update και αν πας μερικά ποστ πίσω θα βρεις μερικά έτοιμα προφίλ για την κάρτα από εμένα και τον @Arkin απλά θα μπεις στο radeon settings και πατάς load profile και είσαι έτοιμος 👌 2
Inler Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το fps limiter που είναι γιατί δεν το έβρισκα χθες; Τα αποθηκευμένα profile για τις ΧΤ δουλεύουν κανονικά ή θέλουν εκ νέου παραμετροποίηση; Επίσης η vram είναι πλέον 1750/875mhz για 920-930mhz πόσο πρέπει να ορίσουμε; 1840-1860mhz σωστά; Ωραίο το καινούργιο interface αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε από την αρχή. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από Inler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα