Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε

Βλακεία αυτό εχθές πάντως ένα 3ωρο pubg στα [email protected]@930 κανένα θέμα 

Εχτές έβαλα το προφίλ σου στην pulse και έπαιξα κανένα τρίωρο battlefield 4. Θερμοκρασίες κάρτας μέχρι 72 βαθμούς , vrm μέχρι 70 , και μνήμης μέχρι 92. Τα ανεμιστηρια δούλευαν από 40%-60%. Τα fps με όλα ultra σε 1440p ήταν από 120-160.

• Like 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

Εχτές έβαλα το προφίλ σου στην pulse και έπαιξα κανένα τρίωρο battlefield 4. Θερμοκρασίες κάρτας μέχρι 72 βαθμούς , vrm μέχρι 70 , και μνήμης μέχρι 92. Τα ανεμιστηρια δούλευαν από 40%-60%. Τα fps με όλα ultra σε 1440p ήταν από 120-160.

Το Gaming δοκίμασες ή το Silent;

Hot Spot πόσο ήταν γιατί αν ήταν μνήμη 92 αυτό θα έφτασε πολύ παραπάνω.

Επεξ/σία από Inler
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε

9 λεπτά πριν, Inler είπε

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Inler είπε

Το gaming από το νήμα της nitro 5700xt που έχει ανεβάσει έβαλα. Η μνήμη δεν ήταν σταθερά στα 92. Ανεβοκατέβαινε από 82-92. Το ίδιο και τα vrm από 59-72. Και η κάρτα αναλόγως την σκηνή στο παιχνίδι από 60-73

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε

Το gaming από το νήμα της nitro 5700xt που έχει ανεβάσει έβαλα. Η μνήμη δεν ήταν σταθερά στα 92. Ανεβοκατέβαινε από 82-92. Το ίδιο και τα vrm από 59-72. Και η κάρτα αναλόγως την σκηνή στο παιχνίδι από 60-73

Περίμενε να ανοίξω το pc και να ανεβάσω στα γρήγορα αυτό που δούλευα το βράδυ είναι αρκετά καλύτερο 

Gaming 2000@[email protected]

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LIGHT1NG είπε

Περίμενε να ανοίξω το pc και να ανεβάσω στα γρήγορα αυτό που δούλευα το βράδυ είναι αρκετά καλύτερο 

Να σαι καλά. Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα γυρίσω από δουλειά. Τα φανς δούλευαν μέχρι 60%.  Αυτό που έπαιζες χτες τι λέει ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Skrez1982 είπε

Να σαι καλά. Θα το δοκιμάσω το βράδυ που θα γυρίσω από δουλειά. Τα φανς δούλευαν μέχρι 60%.  Αυτό που έπαιζες χτες τι λέει ?

Αυτό εχθές στο pubg τα φαν πήγαν μαξ 52 αν θυμάμαι καλά αλλά έχει ανεβασμένο το memory στα 930 το ρεύμα είναι λίγο χαμηλότερο από το gaming και το boost ελαφρός χαμηλότερο αλλά κρατάει τα ρολόγια ψηλά σχεδόν όλη την διάρκεια αν πέσει σε σκηνή που δεν θέλει πολύ δύναμη έπεφτε και η θερμοκρασία ποιο γρήγορα 

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένα μικρό update για την pulse xt από εμένα:

Από όταν έκανα uninstall afterburner ήμουν με 0 προβλήματα σε αρκετές ώρες gaming.. προχτές όμως καθώς έπαιζα AC Odyssey μαύρη οθόνη και ρεσταρτ το pc μόνο του... σοκαρίστηκα λίγο διότι δεν είναι ότι είχα πειράξει το παραμικρό γενικά ( Wattman κτλ) ..δεν ξέρω αν έπαιξε τον ρόλο του ότι εκείνη την ημέρα έβαλα καπ 60fps μέσα στο game . τεσπά μετά το restart το έκανα πάλι uncapped και έχω κάμποσες ώρες χωρίς προβλήματα...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω..να ανησυχήσω?? Φταίει το hardware? Φταίει το software..ποιος ξέρει.. ελπίζω να μην ξαναχω θέμα γιατί είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος με την κάρτα γενικά και δεν έχω καμία όρεξη για φορμάτ, αλλαγές τροφοδοτικών και άλλους πειραματισμούς μέχρι να βρω τι φταίει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά το battlefield 4 είναι πιο βαρύ παιχνίδι. Χτες έπαιζα σε σκηνές με ομίχλες καπνούς καταιγίδες και ίσως ζοριστηκε περισσότερο 

6 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Καλησπέρα παιδιά, ένα μικρό update για την pulse xt από εμένα:

Από όταν έκανα uninstall afterburner ήμουν με 0 προβλήματα σε αρκετές ώρες gaming.. προχτές όμως καθώς έπαιζα AC Odyssey μαύρη οθόνη και ρεσταρτ το pc μόνο του... σοκαρίστηκα λίγο διότι δεν είναι ότι είχα πειράξει το παραμικρό γενικά ( Wattman κτλ) ..δεν ξέρω αν έπαιξε τον ρόλο του ότι εκείνη την ημέρα έβαλα καπ 60fps μέσα στο game . τεσπά μετά το restart το έκανα πάλι uncapped και έχω κάμποσες ώρες χωρίς προβλήματα...

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω..να ανησυχήσω?? Φταίει το hardware? Φταίει το software..ποιος ξέρει.. ελπίζω να μην ξαναχω θέμα γιατί είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένος με την κάρτα γενικά και δεν έχω καμία όρεξη για φορμάτ, αλλαγές τροφοδοτικών και άλλους πειραματισμούς μέχρι να βρω τι φταίει

Μια φορά στο έκανε μόνο ? Πόσες ώρες έπαιζες ? Αν ναι μην δίνεις βάση  είναι μάλλον λόξυγκας.

Επεξ/σία από Skrez1982
Δημοσ.

Σε διάστημα τουλάχιστον 10 ημερών από όταν εβσησα afterburner ναι μια..πριν από αυτό το είχε πάθει 3 φορές μέσα σε 2 μέρες.χαχαχα και εγώ αυτό σκέφτηκα.. περιμένω να δω πως θα πάει τις επόμενες μέρες τώρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...