sotiris123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Arkin είπε Έχεις temporal injection on? Κλειστο αν το έχεις γιατί θολώνει τα πάντα. Το παιχνίδι είναι πολύ βαρύ ναι αλλά τα γραφικά του είναι ότι πιο ρεαλιστικό υπάρχει όπως ήταν και του wildlands. Από ρυθμίσεις θα σε στείλω αύριο αναλυτικά πως τις έχω. Το όλα ultra το ξεχνάς. Με τις ρυθμίσεις που έχω σε 1440p θα είσαι στα 50 55 με temporal injection off. Στα 65 75 παίζω μόνιμα σε 2560x1080. Με τις ρυθμίσεις από hardware unboxed θα πας στα 70+ αλλά χάνεις πολύ λεπτομέρεια που κάνει το παιχνίδι στα ίδια με το wildlands. Αν είσαι οκ με temporal στο on θα πάρεις 20fps ακόμα. Είναι σαν το checkboard των κονσολών. Άθλιο δηλαδή. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν με τρέλανε. Μου φαίνεται αρκετά σκοτεινό και δεν θα έλεγα ότι έχει καθαρότητα το παιχνίδι. Θα δοκιμάσω αυτό που λες και θα με βοηθούσε να μου στείλεις τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά.
kkatzos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Στις 6/12/2019 στις 12:23 ΠΜ, panoskatos είπε Ναι και αυτο είναι πολύ περίεγο ! Εχω ξενερώσει απίστευτα .. Δυστυχώς αυτο το κωλοπαίχνιδο παίζω αυτον τον καιρό και γι αυτο τον λόγο υποτίθεται πήρα την κάρτα . Μου φαινεται θα την πουλήσω ξανά !!! Ελπίζω μόνο να παίζεις σε DX12 και Fullscreen. Το DX11 στο BF V είναι αίσχος
sotiris123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν 2η φορά που έχω μπλε οθόνη σήμερα και πάλι στο media player clasic. Ανεβάζω φωτογραφία με το κωδικό τραβηγμένη από κινητό αν δεν φαίνεται καλά πείτε μου να τον γράψω το κωδικό χειροκίνητα.
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Λοιπόν 2η φορά που έχω μπλε οθόνη σήμερα και πάλι στο media player clasic. Ανεβάζω φωτογραφία με το κωδικό τραβηγμένη από κινητό αν δεν φαίνεται καλά πείτε μου να τον γράψω το κωδικό χειροκίνητα. Γράφεις λίγο το σύστημα σου? Και ποια drivers έχεις? Μια καλή πάντως λύση είναι. Κατεβάζεις το ddu https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html Search bar > msconfig και βάζεις ασφαλή λειτουργία στο επόμενο boot Κάνεις επανεκκίνηση θα σε πάει στο safe mode μετά απεγκατάσταση όλα τα video drivers με το ddu πατάς πάλι msconfig βγάζεις την ασφαλή λειτουργία που επέλεξες πριν και μετά κατεβάζεις τα τελευταία drivers για την amd gpu από εδώ https://www.amd.com/en/support Γράψε κιόλας το σύστημα σου όπως είπα λίγο ποιο πριν
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Μπορείς να δοκιμάσεις και με άλλον player πάντως..
sotiris123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Έτσι κάνω απεγκατάσταση των παλιών και βάζω τους νέους. Με ddu. 6700κ επεξεργαστής B150m μητρική aegis 16gb ram pulse 5700 κάρτα γραφικών tx-550m τροφοδοτικό windows 10 με το τελευταιο update και driver τους τελευταίους που έχουν βγει 2/12 αν δεν κάνω λάθος.
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Ίσως είναι θέμα bottleneck γενικά η μητρική για αυτόν τον επεξεργαστή και την γραφικών μου φαίνεται πολύ αδύναμη +ότι τον επεξεργαστή δεν τον αξιοποιεί καθόλου σε παιχνίδια πως ανταποκρίνεται? Σε ένα άλλο ποστ σε άλλο forum διάβασα ότι μπορεί να ευθύνεται από το βάρος από την κάρτα στην σύνδεση με την μητρική το γνωστό bending (όλα είναι πιθανά)
Dantε Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, sotiris123 είπε Λοιπόν 2η φορά που έχω μπλε οθόνη σήμερα και πάλι στο media player clasic. Ανεβάζω φωτογραφία με το κωδικό τραβηγμένη από κινητό αν δεν φαίνεται καλά πείτε μου να τον γράψω το κωδικό χειροκίνητα. Γραψε το συστημα σου. Σε μενα αυτο το συγκεκριμενο θεμα λυθηκε με αλλαγη βιος.
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, Dantε είπε Γραψε το συστημα σου. Σε μενα αυτο το συγκεκριμενο θεμα λυθηκε με αλλαγη βιος. Το έγραψε παραπάνω αλλά b150m είναι κάπως..
silenoz66 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι, εμείς που αγοράσαμε 5700 (Xt or not) απο πλαίσιο, περιμένουμε e-mail με κωδικό για τα παιχνίδια? Η κλασσικά να αρχίσουμε κανά πρήξημο μπας και τα στείλουν μια ώρα αρχίτερα?
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι, εμείς που αγοράσαμε 5700 (Xt or not) απο πλαίσιο, περιμένουμε e-mail με κωδικό για τα παιχνίδια? Η κλασσικά να αρχίσουμε κανά πρήξημο μπας και τα στείλουν μια ώρα αρχίτερα? Τα κλασσικά, στην Ελλαδα είμαστε 😂
sotiris123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Το τελευταίο bios εχω της μητρικής. Και την κάρτα την έχω συνδέσει στην pci 3 x16 οχι στην χ4. Αυτός ο κωδικός είναι λόγω κάρτας γραφικών; Γιατί τότε και εμφανίστηκε το πρόβλημα. Με αλλαγή της 470 σε 5700.
LIGHT1NG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, sotiris123 είπε Το τελευταίο bios εχω της μητρικής. Και την κάρτα την έχω συνδέσει στην pci 3 x16 οχι στην χ4. Αυτός ο κωδικός είναι λόγω κάρτας γραφικών; Γιατί τότε και εμφανίστηκε το πρόβλημα. Με αλλαγή της 470 σε 5700. Σε παιχνίδια αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα?
sotiris123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Σε παιχνίδια όχι. Ούτε καθημερινά σε ταινίες. Απλά έτυχε 2 φορές που έβλεπα και πέταξε μπλε οθόνη.
Arkin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, sotiris123 είπε Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή που ξεκίνησε το παιχνίδι δεν με τρέλανε. Μου φαίνεται αρκετά σκοτεινό και δεν θα έλεγα ότι έχει καθαρότητα το παιχνίδι. Θα δοκιμάσω αυτό που λες και θα με βοηθούσε να μου στείλεις τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω ιδέα από αυτά. Λοιπον θα βαλεις τις παρακατω ρυθμισεις. Ειναι οι καλυτερες που μπορεις να βαλεις χωρις να πεσεις πολυ σε γραφικα και να κρατησεις και σωστο framerate με temporal injetion στο off. H εικονα ειναι κρυσταλλο. Και ενα benchmark με τις παραπανω ρυθμισεις σε 2560x1080. Υπολογισε 30% λιγοτερα FPS σε 2560x1440 αναλυση που παιζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα