7nisiotis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Παραμένουν τα προβλήματα στους .11.3 Known Issues Radeon RX 5700 series graphics products may intermittently experience loss of display or video signal during gameplay. Radeon RX 5700 series graphics products may experience stutter in some games at 1080p and low game settings. Performance Metrics Overlay may cause stutter or screen flashing on some applications. Toggling HDR may cause system instability during gaming when Radeon ReLive is enabled. AMD Radeon VII may experience elevated memory clocks at idle or on desktop. Performance Metrics Overlay may report incorrect VRAM utilization. Invoking Radeon Overlay may cause games to lose focus or become minimized when HDR is enabled within Windows®.
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Παίζω μιάμιση ώρα τώρα χωρίς καμία μαύρη οθόνη. Απενεργοποιησα το game boost. Αυτά είναι τα στοιχεία από το msi afterburner Άρα το gameboost έφταιγε κατά 99.9%.😁 Πάλι καλά που το ανέφερες και στο επισημάναμε.
ASDIC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 https://www.sapphiretech.com/en/consumer/nitro-radeon-rx-5700-xt-se-8g-gddr6 1
Inler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://videocardz.com/press-release/powercolor-launches-rx5700-xt-liquid-devil-clocked-at-2070-mhz-for-599-usd Εγώ πάντως με ένα προφίλ του Arkin στα 1850mhz και το fan 1500rpm η Nitro δεν ξεπερνά σε RDR2 του 58-63 σε core vrm και memory..Hotspot 78-80 βέβαια. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Inler
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Βρε guys γιατί να είστε τόσο conservative σε core temp; Και 70άρι να χτυπήσει εντάξει, αλλά θα έχεις μεγαλύτερο ρολόι. Εκτός αν σε καλύπτει το perf και σε χαμηλότερα ρολόγια οπότε είναι πιο ήσυχη..
ilos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Χειμώνα δεν έχει νόημα να δουλεύουν full τα φανάκια, εκτός αν έχεις κανένα χρέπι κουτί χωρίς airflow ή το έχεις δίπλα στο καλοριφέρ.😁 Ακόμα και με stock φαν curve ~60-65 βαθμούς έχω συνήθως με την 1080 με 75 fps cap στα 1440p κιόλας.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και εγώ με το stock curve μέχρι 65άρι πάει με ρολόγια 2010-2025MHz αναλόγως την θερμοκρασία. Απλά το είπα γιατί το παιδί πιο πάνω ανέφερε ότι έχει το ρολόι στο 1850 με Τ 58-63.. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
scorpion8283 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Inler είπε Πωωωωωωω...μπελάδες μας έβαλες μαστορα... Είχα δεδομένο οτι θα έβαζα Pads στο backplate, αλλα αν το κάνουν μόνοι τους εντός εγγύησης, κρίμα είναι...το θέμα είναι ποσο θα μείνω χωρίς κάρτα...λογικά θα πρέπει να το στείλω εξωτερικό...? 'Εχει κανέις εικόνα για RMA απο MSI ελλάδα???
Inler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Βρε guys γιατί να είστε τόσο conservative σε core temp; Και 70άρι να χτυπήσει εντάξει, αλλά θα έχεις μεγαλύτερο ρολόι. Εκτός αν σε καλύπτει το perf και σε χαμηλότερα ρολόγια οπότε είναι πιο ήσυχη.. Γιατί για συγκεκριμένα παιχνίδια δεν με αφορά αν είμαι -4/5fps..Σε άλλα έχω πιο επιθετικό προφίλ.Αλλά κυρίως για να είναι το PC αθόρυβο.
Dantε Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Performance Metrics Overlay may report incorrect VRAM utilization. Το συγκεκριμενο το εχω επισημανει εδω και κανα 6μηνο, Ακομα υπαρχει... Τρεχα γυρευε.Πραγματικα προγραμματιστες απο τα lidl. Η πλακα ειναι οτι οι 19.3.1 το εδειχναν σωστα. 1
Dantε Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 21 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Παίζω μιάμιση ώρα τώρα χωρίς καμία μαύρη οθόνη. Απενεργοποιησα το game boost. Αυτά είναι τα στοιχεία από το msi afterburner Μπα θεμα drivers ειναι. Εκανα το λαθος και εβαλα τους 11.2 και μου μαυρισαν τα παντα ενω απλα ημουν σε επιφανεια εργασιας. Τους πεταξα και εβαλα τους 9.2 που τουλαχιστον τα βασικα λειτουργουν (συνηθως).
jimpsar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Dantε είπε Μπα θεμα drivers ειναι. Εκανα το λαθος και εβαλα τους 11.2 και μου μαυρισαν τα παντα ενω απλα ημουν σε επιφανεια εργασιας. Τους πεταξα και εβαλα τους 9.2 που τουλαχιστον τα βασικα λειτουργουν (συνηθως). Ε για να το λες εσύ κάτι ξέρεις... Εμείς όμως που δεν έχουμε θέμα τι να κάνουμε ? Μήπως έχουμε άλλους drivers ? Πάρτε ρε παιδιά Nvidia να σωθείτε και μην μας ζαλιζετε. 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Εθεάθη ο ''NVIDIA Killer'' 😂 Γιατί oi Navi δεν είναι ήδη στο mid/ high segment?? Off topic btw το σχόλιο
patsakos. D Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Dantε είπε Μπα θεμα drivers ειναι. Εκανα το λαθος και εβαλα τους 11.2 και μου μαυρισαν τα παντα ενω απλα ημουν σε επιφανεια εργασιας. Τους πεταξα και εβαλα τους 9.2 που τουλαχιστον τα βασικα λειτουργουν (συνηθως). Γράφεις συνέχεια ότι έχεις προβλήματα,γιατί δεν πουλάς την κάρτα σου να πάρεις κάποια άλλη να ηρεμήσει το κεφάλι σου?????? 1
Ryzenlake Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Γράφεις συνέχεια ότι έχεις προβλήματα,γιατί δεν πουλάς την κάρτα σου να πάρεις κάποια άλλη να ηρεμήσει το κεφάλι σου?????? Eιναι λυση τωρα αυτη? Η απλα ενοχλει που εχει προβληματα με AMD? Αμα ειχε προβληματα με nvidia αυτο θα του γραφες? 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα