Πέτρος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι μνήμες τόσο ψηλά, δεν πάνε...θα έχουν χαιρετήσει προ πολλού το πιθανότερο. VRM, κάπου 110+ είναι rated συνήθως, αν δεν κάνω λάθος (κρίνοντας από μητρικές, τουλάχιστον). Στις Hawaii που είχαν φτιαχτεί με ανοχές για 94 βαθμούς στον πυρήνα, VRM<100 ήταν λόγος "ανησυχίας". Όταν λέμε "μνήμη" εννοούμε τη vram, να εξηγουμαστε. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Πέτρος
Skrez1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Θα πάω σπίτι αργότερα να βάλω το sottr και με το afterburner θα σας πω ακριβείς θερμοκρασίες σε όλα.
jimpsar Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, bilythekid είπε Ναι ρε φίλε, τώρα που είναι στο ψάξιμο ας δώσει λίγες στροφές να δει τι γίνεται, εγώ με τη νίτρο βλέπω λίγο κάτω από 80 junction στις 2000 στροφές. Βαλτες auto. Εγω τοσο δεν ειμαι ουτε στις 3000 Με τη reference.
akoinonitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Skrez1982 είπε Ryzen 2600 x. Πιστεύεις ότι μπορεί να οφείλεται εκεί ? Η φάση είναι τελείως random. Μπορεί να παίζω δύο τρεις ώρες χωρίς θέμα και μετά να σκάει κρασαρισμα ανά 30 λεπτά. Και άλλες φορές να κρασαρει στο μισάωρο To game boost που σου είπαν πιο πριν το απενεργοποιήσες τλκ? 1
Skrez1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε To game boost που σου είπαν πιο πριν το απενεργοποιήσες τλκ? Δουλεύω ακόμα δεν έχω πάει σπίτι. Θα γίνει και αυτο
akoinonitos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Δουλεύω ακόμα δεν έχω πάει σπίτι. Θα γίνει και αυτο Το game boost είναι υπεύθυνο κατά 90% σε τέτοια θέματα σε όσους το χρησιμοποιούν, είναι κακό feature της msi τπτ αλλο 2
enable_your_mind Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Skrez1982 είπε Ναι junction temps. Σε τι ρεύματα πρέπει να τρέχουν οι μνήμες (gskill ripjaws 3200 cl16)? Έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω το xmp και πάλι μου έκανε τα ίδια. Δοκιμασε να κανεις ενα clearMos στη μητρικη αστα ολα auto και απεγκατεστησε οτι εχει σχεση με cpu boost software και δοκιμασε ετσι και πες μας αποτελεσματα... Εγω ειμαι με αυτες τις ρυθμισεις στην sapphire NItro μου και παιζει σουπερ.. 3
bilythekid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Δοκιμασε να κανεις ενα clearMos στη μητρικη αστα ολα auto και απεγκατεστησε οτι εχει σχεση με cpu boost software και δοκιμασε ετσι και πες μας αποτελεσματα... Εγω ειμαι με αυτες τις ρυθμισεις στην sapphire NItro μου και παιζει σουπερ.. Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό; στην εικόνα;
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, bilythekid είπε Ποιο πρόγραμμα είναι αυτό; στην εικόνα; Κατα 99% πρεπει να ειναι το afterburner αλλα με αλλο skin. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Το afterburner είναι. Πάνω αριστερά γράφει MSI και λίγο παρακάτω έχει το χαρακτηριστικό logo με το μαχητικό..
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Νεοι drivers μονο για DX12 Fortnite support https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-19-11-3 1
Skrez1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Παίζω μιάμιση ώρα τώρα χωρίς καμία μαύρη οθόνη. Απενεργοποιησα το game boost. Αυτά είναι τα στοιχεία από το msi afterburner 7
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Skrez1982 είπε Παίζω μιάμιση ώρα τώρα χωρίς καμία μαύρη οθόνη. Απενεργοποιησα το game boost. Αυτά είναι τα στοιχεία από το msi afterburner Κοιτα να δεις που μπορει να στο εκανε το θεμα το game boost. Μακαρι δηλαδη να ειναι αυτο και να ηρεμισεις γιατι αρκετα παιδευτηκες. Δουλεψε την 10+ ωρες τις επομενες μερες και αν δεν εχεις κανενα crash τοτε κατα 99.9% εφταιγε αυτο. 1
Skrez1982 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Κοιτα να δεις που μπορει να στο εκανε το θεμα το game boost. Μακαρι δηλαδη να ειναι αυτο και να ηρεμισεις γιατι αρκετα παιδευτηκες. Δουλεψε την 10+ ωρες τις επομενες μερες και αν δεν εχεις κανενα crash τοτε κατα 99.9% εφταιγε αυτο. Μακάρι φίλε Αρκιν. Τα στοιχεία από το afterburner πως σας φαίνονται ? Ευτυχώς μόλις τερμάτισα και το Sottr. Τι παιχνιδαρα ρε φίλε. Σειρά έχει το witcher 3. 1
Arkin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Μακάρι φίλε Αρκιν. Τα στοιχεία από το afterburner πως σας φαίνονται ? Ευτυχώς μόλις τερμάτισα και το Sottr. Τι παιχνιδαρα ρε φίλε. Σειρά έχει το witcher 3. Μια χαρα ειναι η junction εφοσον παιζεις με stock voltage και οι μνημη στα νουμερα που εχει αναφερει το techpower. Τα vrms παγωμενα. Παιξε και τα 7 DLC που εχουν βγει αν τελειωσες μονο το main παιχνιδι. Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από Arkin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα