Inler Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά αναφέρομαι γιατί την πήραν αρκετοί τη Nitro Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Inler
geo4sar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Inler είπε Γενικά αναφέρομαι γιατί την πήραν αρκετοί τη Nitro Εχω γράψει πιο πάνω κάποια setting που έκανα uv και underclock και τις εντυπώσεις μου. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από geo4sar
Skrez1982 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα νέο νήμα , όπου να έχει θέμα τις ρυθμίσεις σε navi κάρτες ? Πχ με τι uv , oc κλειδώνει η κάρτα και τι αποδόσεις έχει. Επίσης fan curves από το global wattman που βοηθούν να κρατηθεί η κάρτα δροσερή και αθόρυβη όσο γίνεται.
The__Blade Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Επειδή βλέπω πολλά παράπονα, να πω ότι οι στοκ υλοποιήσεις 5700xt που έχω δεν έχουν πραγματικά κανένα issue μέχρι στιγμής. 2
johnmt2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 15/10/2019 στις 11:36 ΜΜ, geo4sar είπε Έχοντας απενεργοποιήσει το freesync και βάζοντας την οθόνη στα 60hz δεν ξανακρασαρε το pc. Msi afteburner και wattman λειτουργούν κανονικά κρατώντας τις ρυθμίσεις. Stock ρυθμίσεις Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου UV (1800Mhz, 961mv) έχω βάλει τα fans στο 25% όταν φτάσει 56C αλλά το msi afterburner δείχνει 35% για κάποιο λόγο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δεν βρισκω τον λογο απο την στιγμη κιολας οταν εχουμε τετοια υλοποιηση (nitro+) της 5700 xt να την κανουμε τοσο μεγαλο uv και να την ριχνουμε τις επιδοσεις της.
geo4sar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, johnmt2 είπε δεν βρισκω τον λογο απο την στιγμη κιολας οταν εχουμε τετοια υλοποιηση (nitro+) της 5700 xt να την κανουμε τοσο μεγαλο uv και να την ριχνουμε τις επιδοσεις της. Είναι ψυχολογικό το θέμα να βλέπω χαμηλές θερμοκρασίες και αθόρυβα fans, αλλά και τα 150w δεν με χαλάνε. Αφού μπορείς να έχεις διαφορετικό προφίλ για κάθε game γιατί να μην πάρεις από την κάρτα αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Στο witcher 3 έχω avg fps 88 που με ικανοποιεί απολυτά, ίσως στο Red dead redemption 2 να την ανεβάσω τόσο όσο χρειάζεται.
scorpion8283 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 22 ώρες πριν, The__Blade είπε Επειδή βλέπω πολλά παράπονα, να πω ότι οι στοκ υλοποιήσεις 5700xt που έχω δεν έχουν πραγματικά κανένα issue μέχρι στιγμής. Εχω οντως πολυ σοβαρο παραπονο... Δ Ε Ν Ε Χ Ω. Χ Ρ Ο Ν Ο. Ν Α Π Α Ι Ξ Ω... (Γ@@ω το σπ*τι μουυυυυυυ που λενε και στα Μεθανα)
Μακιαβέλλι Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Στις 14/10/2019 στις 2:52 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα! Έχουμε θέμα με 5700 xt nitro+, κόβεται ο ήχος που και που σε σύνδεση με HDMI. Πριν την nitro είχαμε ref μοντέλο που γινόταν το ίδιο. Στην ίδια τηλεόραση το laptop δεν έχει κανένα θέμα στον ήχο. Το πρόβλημα παρουσιάζεται κυρίως στο browsing (youtube, dailymotion που δοκίμασα). Αν κοπεί ο ήχος επανέρχεται με ανανέωση συνήθως ωστόσο στην πορεία του βίντεο θα ξανακοπεί πιθανότατα. Δεν browsαρει καθόλου το video. Με τον Microsoft edge φαίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο ο ήχος κόβεται που και που και στα παιχνίδια αλλά επανέρχεται μόνος του και σχετικά άμεσα. Έχουμε αλλάξει καλώδιο και πήραμε ποιοτικό. Uninstall-install drivers ήχου και θυρών. Το έχει συναντήσει κανένας άλλος; Αν όχι και έχει κάποιος την καλοσύνη να την δουλέψει με hdmi και ήχο για λίγο θα βοηθήσει πολύ. Ψάχνωντας λίγο παραπάνω, βρήκα ότι είναι κοινό πρόβλημα και με διάφορα workarounds που βγάζουν νόημα να μη δουλεύουν σε κανέναν. Σήμερα άνοιξα το streetfighter και δεν είχε ήχο καμιά στιγμή, ούτε με restart game, pc τα πάντα. Την ίδια ώρα το youtube έπαιζε με ήχο κανονικά. Συνέδεσα τα ακουστικά μου με bt και ο ήχος αναμενόμενα έπαιζε κανονικά. Στο conan exiles λίγο sound stuttering αλλά μπορείς να ζήσεις με αυτό. Η Amd δεν το έχει αναγνωρίσει καν σαν πρόβλημα και δεν απαντάει στο πρόβλημα ενώ το αντιμετωπίζουν πολλοί... PS: Για τα undervolt που βλέπω στην Nitro+ δεν υπάρχει κανένας λόγος. Είναι μια χαρά από θερμοκρασίες η κάρτα σε στοκ, εκτός αν πέσατε στο χειρότερο chip του κόσμου. Κάντε κάνα oc τουλάχιστον να μαζεύουμε πληροφορίες! Το τελευταίο stability που βρήκα στο OC είναι 1.247v 2200mhz 925mhz 10% pl. Ακόμη ελέγχεται βέβαια. 1
johnmt2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, geo4sar είπε Είναι ψυχολογικό το θέμα να βλέπω χαμηλές θερμοκρασίες και αθόρυβα fans, αλλά και τα 150w δεν με χαλάνε. Αφού μπορείς να έχεις διαφορετικό προφίλ για κάθε game γιατί να μην πάρεις από την κάρτα αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Στο witcher 3 έχω avg fps 88 που με ικανοποιεί απολυτά, ίσως στο Red dead redemption 2 να την ανεβάσω τόσο όσο χρειάζεται. ας επερνες 5700 αν σε πειραζει η καταναλωση 2
VIRUSD Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Έχει κανείς την 5700xt gaming τις gigabyte να μου πει γνώμη
DsLmAnIaC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 54 λεπτά πριν, VIRUSD είπε Έχει κανείς την 5700xt gaming τις gigabyte να μου πει γνώμη
scorpion8283 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, VIRUSD είπε Έχει κανείς την 5700xt gaming τις gigabyte να μου πει γνώμη Αν την βρισκεις στις πιο χαμηλες τιμες, νομιζω ειναι η καλυτερη
Arkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στα 417 η gigabyte 5700xt και στα 459 η nitro από multicopter. 1
Arkin Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, VIRUSD είπε την nitro 600w τροφοδοτικό την σηκώνει?? Kαι 500αρι επωνυμο την σηκωνει ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα