Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 5 λεπτά πριν, adtakhs είπε Πλασματικό είναι. Και το δικό σου σύστημα που το έχεις με Nvidia κάρτα, μετράει λες και φοράς Intel ενσωματωμένη.... Αφού είναι disabled το iGPU.
adtakhs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αφού είναι disabled το iGPU. Όταν αγόρασες τον επεξεργαστή μπήκε σαν πώληση, είτε τον κράτησες στο κουτί του, είτε τον έβαλες στο σύστημα, είτε τον έκανες μπρελόκ. Με τον ίδιο τρόπο μέτρησε και η κάρτα του στις πωλήσεις. Το γράφημα δείχνει πωλήσεις, όχι χρήση σε συστήματα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από adtakhs 6
ilos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Γιατί η Nvidia είναι όλες 2080TI ή είναι 1030/1050? Το αξιοπρόσεκτο στο παραπάνω είναι πως η AMD χωρίς Hiend κάρτα, την περίοδο που οι κονσόλες είναι σε ύφεση λόγω επικείμενης αλλαγής, παίρνει κεφάλι στο μερίδιο αγοράς. Αυτό αν μη τι άλλο είναι δείγμα σωστής στρατηγικής . Μετράν και τα apu/mobile μέσα στις πωλήσεις που η nv δεν έχει παρουσία, δεν είναι μόνο τα discrete. Σε discrete εν μέσω mining κιόλας σε κάποια φάση οι Πασχάληδες πούλαγαν 10 προς 1 σε σχέση με Βέγγους/polaris. Για αυτό και τους έμεινε τρελό inventory με τα γνωστά επακόλουθα (delay στα turing + καπέλο στο launch και προσφορές με bundles στα pascal). Όπως και να έχει τα turing δε πούλησαν καλά το πρώτο 6μηνο. Τώρα με τα bundles και τις super κάτι κουνιέται αλλά έχουν σφοδρό ανταγωνισμό από τις navi και κλασικά τα polaris που είναι χώμα σε τιμή και δεν έχουν ανταγωνισμό από τα πετσοκομμένα + overpriced low entry turing. Επίσης πωλήσεις <> κέρδος. H nv έχει πολύ μεγαλύτερα margin ειδικά στις high end. Η amd μόνο στις navi έχει extra λίπος. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από ilos
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, scorpion8283 είπε Ηταν το πρωτο τεστακι σύντομο... Οι μνήμες πάνε 92- 93 σε συνεχόμενο gaming, αλλά απο οτι είδα και στο silent της pulse τοσο πανε. Πυρήνας δε, δεν ξεπερνάει 71 C και τα Fans φτάνουν 80%. Με aircodition ανοιχτο στους 26 (more or less) φτάνει μέχρι 67 - 68 C (Αυτά σε SottR σε...2.5Κ με VSR που γονατίζει στα 50-60 fps) θα βάλω τις επόμενες μέρες και τα ρολόγια της pulse (νομίζω παει 50 -60 hz λιγότερα) με αντίστοιχα λιγότερο ρευμα και θα σας πω. Ετσι κ αλλιώς ουτε 1% δεν είναι σε επιδόσεις. ΥΓ: Καλο το VSR σε ultrawide, δεν το περίμενα! Επιπλέον freesync και vsync ταυτόχρονα, είτε ΤΡΕΛΟ TEARING, είτε ρίχνει τα frames στο μισο. Tested σε Tomb Rider και Witcher Κλεισε vsync και ασε μονο το freesync βαζοντας cap στο riva tuner 3fps κατω απο το max της οθονης σου. Τερμα και το tearing με το cap και το double/triple buffering μιας και θα αναλαμβανει ρολο στον συγχρονισμο το freesync.Τουμπανες ειναι οι θερμοκρασιες σου. Το hot spot λογικο να ειναι παντα παραπανω η nvidia δεν τα γραφει αυτα. Στα 435 που την πηρες εκανες την καλυτερη επιλογη να την χαρεις.
mpokwsths Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Πόσες από αυτές είναι οι Navi και όχι οι πλεμπο-560/570; Καμία Navi Q2 2019 Έχει μέσα τα XBox και PS4 με AMD αλλά έχει και τα Nintendo Switch με Nvidia Tegra, το οποίο πουλάει ανά τετράμηνο το ίδιο με το PS4. https://venturebeat.com/2019/07/30/switch-sales-hit-36-87-million-on-pace-with-playstation-4/ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από mpokwsths
scorpion8283 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Arkin είπε Κλεισε vsync και ασε μονο το freesync βαζοντας cap στο riva tuner 3fps κατω απο το max της οθονης σου. Τερμα και το tearing με το cap και το double/triple buffering μιας και θα αναλαμβανει ρολο στον συγχρονισμο το freesync.Τουμπανες ειναι οι θερμοκρασιες σου. Το hot spot λογικο να ειναι παντα παραπανω η nvidia δεν τα γραφει αυτα. Στα 435 που την πηρες εκανες την καλυτερη επιλογη να την χαρεις. 423 € 😋(νομίζω εκμεταλλέυτηκα την αρνητική δημοσιότητα της Evoke OC την κατάλληλη στιγμη...) Σε ευχαριστώ πολύ, το έβαλα ηδη το cap (74) απο Radeon Settings, και είναι ακριβώς όπως το λες, ολα super... Είναι θέμα γενικότερα με ολες τις Navi αυτο απο οτι διάβασα, διότι...Drivers. Παρεπιπτόντως, η κάρτα δεν καλύπτει στο μήκος όλο το PCB της mainboard (ATX) KAI επιτέλους εχω εύκολη πρόσβαση στα μ@@@δως βαλμένα SATA Ports Και ειλικρινά, μου φάνηκε τελικά απο κοντά πολύ ομορφη και διαφορετική...ειδικά δίπλα στην αγαπημένη μου Trixx (που φαινονταν σαν παιδικό παιχνίδι) Και οχι δεν καμια σχέση ουτε με τον Γιαννάκη τον Φλωρινιώτη ούτε με εδώ: Κρίμα που δεν θα την ξαναδώ μέχρι το επόμενο φυσημα - καθάρισμα του PC... 😍 Για να σοβαρευτούμε, Overall, θα έλεγα οτι είμαι απο πολύ ικανοποιημένος εως και ενθουσιασμένος (και αλλάζω GPUs απο το 1997, έτσι για να το παίξω λέουρας). Αυτά τα λίγα, πρέπει να φύγω γιατι με φωνάζουν o Γεράλδιος ο Ασπρόλυκος και ο Artyom ο Cyka Blyat για να τους βοηθήσω (και μόλις τώρα η γυναίκα μου για ντυθούμε για ένα γαμο 😫) 2
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, scorpion8283 είπε 423 € 😋(νομίζω εκμεταλλέυτηκα την αρνητική δημοσιότητα της Evoke OC την κατάλληλη στιγμη...) Σε ευχαριστώ πολύ, το έβαλα ηδη το cap (74) απο Radeon Settings, και είναι ακριβώς όπως το λες, ολα super... Είναι θέμα γενικότερα με ολες τις Navi αυτο απο οτι διάβασα, διότι...Drivers. Παρεπιπτόντως, η κάρτα δεν καλύπτει στο μήκος όλο το PCB της mainboard (ATX) KAI επιτέλους εχω εύκολη πρόσβαση στα μ@@@δως βαλμένα SATA Ports Και ειλικρινά, μου φάνηκε τελικά απο κοντά πολύ ομορφη και διαφορετική...ειδικά δίπλα στην αγαπημένη μου Trixx (που φαινονταν σαν παιδικό παιχνίδι) Και οχι δεν καμια σχέση ουτε με τον Γιαννάκη τον Φλωρινιώτη ούτε με εδώ: Κρίμα που δεν θα την ξαναδώ μέχρι το επόμενο φυσημα - καθάρισμα του PC... 😍 Για να σοβαρευτούμε, Overall, θα έλεγα οτι είμαι απο πολύ ικανοποιημένος εως και ενθουσιασμένος (και αλλάζω GPUs απο το 1997, έτσι για να το παίξω λέουρας). Αυτά τα λίγα, πρέπει να φύγω γιατι με φωνάζουν o Γεράλδιος ο Ασπρόλυκος και ο Artyom ο Cyka Blyat για να τους βοηθήσω (και μόλις τώρα η γυναίκα μου για ντυθούμε για ένα γαμο 😫) Χαίρομαι φίλε μου να την ευχαριστηθείς. Τουμπανη τιμή και επιδόσεις και με το freesync θα σε πάει χρόνια το smoothness. 2
patsakos. D Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Arkin είπε Ρε αρκιν εσύ με τον άλλον τον στροουμαν δεν λέγατε ότι η 2060s με οβερκλοκ είναι καλύτερη από 5700χτ??? Στο βίντεο πάντως που ποσταρες η 2070ς στα 1900-2000 χζ είναι στα ίδια με την 5700χτ Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από patsakos. D
Arkin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, patsakos. D είπε Ρε αρκιν εσύ με τον άλλον τον στροουμαν δεν λέγατε ότι η 2060s με οβερκλοκ είναι καλύτερη από 5700χτ??? Στο βίντεο πάντως που ποσταρες η 2070ς στα 1900-2000 χζ είναι στα ίδια με την 5700χτ Εκτος τα 2-3 amd optimized παιχνιδια στα υπολοιπα ποσο μπροστα ειναι η 2070super? Επισης αν βρεις 2060super OC στα 2100 με 5700xt στα 1950 βαλε το βιντεο. Μονο ενα εχω βρει απο wccftech και το εβαλα. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Arkin
Aten-Ra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, ilos είπε Μετράν και τα apu/mobile μέσα στις πωλήσεις που η nv δεν έχει παρουσία, δεν είναι μόνο τα discrete. Σε discrete εν μέσω mining κιόλας σε κάποια φάση οι Πασχάληδες πούλαγαν 10 προς 1 σε σχέση με Βέγγους/polaris. Για αυτό και τους έμεινε τρελό inventory με τα γνωστά επακόλουθα (delay στα turing + καπέλο στο launch και προσφορές με bundles στα pascal). Όπως και να έχει τα turing δε πούλησαν καλά το πρώτο 6μηνο. Τώρα με τα bundles και τις super κάτι κουνιέται αλλά έχουν σφοδρό ανταγωνισμό από τις navi και κλασικά τα polaris που είναι χώμα σε τιμή και δεν έχουν ανταγωνισμό από τα πετσοκομμένα + overpriced low entry turing. Επίσης πωλήσεις <> κέρδος. H nv έχει πολύ μεγαλύτερα margin ειδικά στις high end. Η amd μόνο στις navi έχει extra λίπος. Desktop Discrete and integrated https://www.jonpeddie.com/store/add-in-board-report Αναφορά σε κείμενο Quarter-to-quarter graphics board shipments decreased (16.6%) and decreased (39.7%) year-to-year.
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 ASRock's RX 5700 XT Taichi is ready to offer an abundance of display options https://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/asrock_s_rx_5700_xt_taichi_is_ready_to_offer_an_abundance_of_display_options/1
Skrez1982 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Arkin είπε ASRock's RX 5700 XT Taichi is ready to offer an abundance of display options https://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/asrock_s_rx_5700_xt_taichi_is_ready_to_offer_an_abundance_of_display_options/1 Πάντως εδώ η assrock παίζει στα ίδια με την red devil https://youtu.be/LghMXFkkMEw Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2019 από Skrez1982
akoinonitos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, Arkin είπε ASRock's RX 5700 XT Taichi is ready to offer an abundance of display options https://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/asrock_s_rx_5700_xt_taichi_is_ready_to_offer_an_abundance_of_display_options/1 Aυτη η asrock πρέπει να φτιάξει λίγο το design της... Σαν κινεζική απομίμηση είναι 😛 2
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Aυτη η asrock πρέπει να φτιάξει λίγο το design της... Σαν κινεζική απομίμηση είναι 😛 Θα ταιριάξει με τις taichi μητρικές. Δεν δείχνει σοβαρή όμως ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα