Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είπα στην άρχει οτι πλησιάζει την 2080  το να έχουν 10 fps διάφορα ιδικά όταν παίζεις δεν φαίνεται,ορίστε και με την 2080S σε 1440p

η επιδόσεις είναι σχεδόν ίδιες πχ BFV 2080s 117 - 5700xt(oc) 120,odyssey 2080s 77 - 5700xt (oc) 67,far cry new down 2080s 112 - 5700xt 104

τώρα μην μου πείτε ότι θα καταλάβεις διάφορα στο game μεταξύ 117 με 120 ή 77 με 67 και η 5700χτ μπορεί να είναι oc αλλά παίζει σχεδόν στα ίδια με την 2080S

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Απλά ξεφτιλίκια, από όλους τους (ASUS, MSI, Giga) "μεγάλους".

Μην αναφέρω ξανά τα πολλαπλά παραδείγματα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Είτε εκδούλευση, είτε γραμμάτια που ξεπληρώνουν (κάποιοι-κάποιοι με τη βούλα, κιόλας), είτε "νόμιμες άρα και ηθικές" (για να μην ξεχνάμε και τη δεξά του πράγματος) συμφωνίες και πρακτικές.

Θα τους πάρει χαμπάρι ο κόσμος, ελπίζω.

Δεν έχεις άδικο, ίδια συστήματα ψύξης χρησιμοποιούν σε nvidia και Amd υλοποιήσεις.

Και τα απαράδεκτα προβλήματα των Gigabyte αλλά και το θέμα με την ψυξη στις  Asus vega 64 με τούμπανο σύστημα ψύξης επειδή είχαν και καλα ξεχάσει να βάλουν τα σωστά thermal Pads και το οποίο τελικά λύθηκε πολύ εύκολα από χρήστες που τα αντικατεστησαν είναι τουλάχιστον περίεργα. 

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Δεν έχεις άδικο, ίδια συστήματα ψύξης χρησιμοποιούν σε nvidia και Amd υλοποιήσεις.

Και τα απαράδεκτα προβλήματα των Gigabyte αλλά και το θέμα με την ψυξη στις  Asus vega 64 με τούμπανο σύστημα ψύξης επειδή είχαν και καλα ξεχάσει να βάλουν τα σωστά thermal Pads και το οποίο τελικά λύθηκε πολύ εύκολα από χρήστες που τα αντικατεστησαν είναι τουλάχιστον περίεργα. 

Προσωπικά σε AMD δεν πλησιάζω ξανά Gigabyte. Μόνο Sapphire, Msi, XFX

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

Αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα...ίδια συστήματα ψύξης, σε διαφορετικό μέγεθος/θέση πυρήνα κλπ (βλ. 290Χ από Asus).

Συνήθως δεν υπάρχει καθόλου επισταμένη μελέτη των ιδιαιτεροτήτων της κάθε κάρτας+υλοποίησης, κι απλά πάνε στη λογική "one size fits all (greens)".

Δημοσ.

Αρχικές τιμές για 5700 Strix στα 500€ και 5700 XT Strix 570€ οπότε θεωρείται αρκετά ακριβή σε σχέση με Sapphire τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Εγώ ελπίζω και σε Powercolor XFX

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inler είπε

Αρχικές τιμές για 5700 Strix στα 500€ και 5700 XT Strix 570€ οπότε θεωρείται αρκετά ακριβή σε σχέση με Sapphire τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ε ναι σε αυτές τις τιμές πας σε 2070  super που λέει ο λόγος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Inler είπε

Με αυτές τις τιμές καλύτερα να πάρεις αυτή

https://www.skroutz.gr/s/19395970/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-21293-01-40G.html

και ένα waterblock

https://www.ekwb.com/shop/ek-vector-radeon-rx-5700-xt-rgb-nickel-plexi

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε

HW nexus review. 

2070super στα 550 η 5700xt custom στα 450-500 απο Ελλαδα?

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε

Με αυτές τις τιμές καλύτερα να πάρεις αυτή

https://www.skroutz.gr/s/19395970/Sapphire-Radeon-RX-5700-XT-8GB-21293-01-40G.html

και ένα waterblock

https://www.ekwb.com/shop/ek-vector-radeon-rx-5700-xt-rgb-nickel-plexi

Καλά αν αφήσουμε στην άκρη το ψεύτικο πρώτο κατάστημα  η τιμή παει στα 455+οπότε καλύτερα Pulse

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

2070super στα 550 η 5700xt custom στα 450-500 απο Ελλαδα?

Στα ίδια χρήματα πας στην super κατά τη γνώμη μου αν και είμαι αντίθετος με τις πρακτικές της nvidia και τα κόστη άνω των 400 ευρω. Είναι καλύτερη κάρτα έστω και για λίγο. 

Το όπλο της Amd είναι η τιμή και όταν παίξει στα ίδια λεφτά με την nvidia δυστυχως ειναι χαμένη. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...