Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Και όμως το uv είναι μαγικό. Όσοι θέλουν efficiency, κάνουν undervolt. Βρίσκεις τη χρυσή τομή επιδόσεων-θερμοκρασιών και μεταμορφώνεις την κάρτα. Εντάξει σίγουρα, απλά αυτό που εννοούσα είναι αν είναι πρακτικά απαραίτητο το uv όπως στις vega.
billeiros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Και όμως το uv είναι μαγικό. Όσοι θέλουν efficiency, κάνουν undervolt. Βρίσκεις τη χρυσή τομή επιδόσεων-θερμοκρασιών και μεταμορφώνεις την κάρτα. Το επιβεβαιώνω κι εγω.Με έφτιαξες πολύ με τα μαγικά settings σου για την ti.κλειδωμενος πυρηνας στα 1900 με φοβερά temps και επιδόσεις... 26 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εντάξει σίγουρα, απλά αυτό που εννοούσα είναι αν είναι πρακτικά απαραίτητο το uv όπως στις vega. Βασικά πατάς το auto uv και σου δείχνει αμέσως τα mv στα οποία κλειδώνει.μαλιστα χωρίς να χάνει καθόλου επιδόσεις.τουναντιον.κερδιζει κιολας.η δικιά μου πχ στοκ δουλεύει στα 1027mv (το οποίο είναι χαμηλό ήδη)και με το auto uv(υπόθεση κυριολεκτικά 5 δευτερολέπτων) κλείδωσε στα 976.ε μετά σε 10 λεπτακια το σταθεροποίησα στα 960 και μαξαρισα τη μνήμη της από τα 875 στα 930 και τελείωσα...τόσο απλά.με λίγα λόγια τέλος με τα τρελλα overvoltage των vega...οι κάρτες είναι τρελλα optimized και καλά πουσαρισμενες από το εργοστασιο από απόψεως ρολογιών τα οποία μάλιστα τα κρατάνε και δεν έχουν τα τρελλα σκαμπανεβάσματα που είχαν οι vega/radeon vii.κανανε πολύ καλή δουλειά στην amd.και τέρμα που βαλα τα φαν δεν είδα διαφορά σημαντική στα ρολόγια.δεν θροτλαρει η κάρτα από τις θερμοκρασίες. Κυριολεκτικά plug n play Πάντως όχι δεν είναι απαραίτητο το uv.ειναι εντελώς προαιρετικό.εμενα μου αρέσει να κάνω optimize στο hardware μου και να βρίσκω την Χρυσή τομή επιδόσεων/θερμοκρασιών/ταχύτητας φαν Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από billeiros 9
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Το θετικό με αυτό είναι ότι επειδή τα clocks μένουν σταθερά, έχεις καλύτερα frametimes στα παιχνίδια και άρα πιο ομαλό gameplay. Αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί με ρυθμίσεις, βαριέμαι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού είναι τόσο απλή η διαδικασία το κάνεις άνετα, ακόμη και κάποιος που δεν είναι τόσο μυημένος σε αυτά όπως εμείς εδώ στο forum. Σαν το OC Scanner για τις NVIDIA, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις.. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
billeiros Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Αφού είναι τόσο απλή η διαδικασία το κάνεις άνετα, ακόμη και κάποιος που δεν είναι τόσο μυημένος σε αυτά όπως εμείς εδώ στο forum. Σαν το OC Scanner για τις NVIDIA, δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνεις.. Το oc scanner αργεί.αυτο γίνεται στιγμιαία πλεον
Nemo1776 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Sapphire RX 5700 XT Pulse - Unboxing κτήνος !!!
alexgr21 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Nemo1776 είπε Sapphire RX 5700 XT Pulse - Unboxing κτήνος !!! Δωσε nitro+ στον λαο ρε sapphire 5
DEADLAZARUS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, billeiros είπε Το επιβεβαιώνω κι εγω.Με έφτιαξες πολύ με τα μαγικά settings σου για την ti.κλειδωμενος πυρηνας στα 1900 με φοβερά temps και επιδόσεις... Βασικά πατάς το auto uv και σου δείχνει αμέσως τα mv στα οποία κλειδώνει.μαλιστα χωρίς να χάνει καθόλου επιδόσεις.τουναντιον.κερδιζει κιολας.η δικιά μου πχ στοκ δουλεύει στα 1027mv (το οποίο είναι χαμηλό ήδη)και με το auto uv(υπόθεση κυριολεκτικά 5 δευτερολέπτων) κλείδωσε στα 976.ε μετά σε 10 λεπτακια το σταθεροποίησα στα 960 και μαξαρισα τη μνήμη της από τα 875 στα 930 και τελείωσα...τόσο απλά.με λίγα λόγια τέλος με τα τρελλα overvoltage των vega...οι κάρτες είναι τρελλα optimized και καλά πουσαρισμενες από το εργοστασιο από απόψεως ρολογιών τα οποία μάλιστα τα κρατάνε και δεν έχουν τα τρελλα σκαμπανεβάσματα που είχαν οι vega/radeon vii.κανανε πολύ καλή δουλειά στην amd.και τέρμα που βαλα τα φαν δεν είδα διαφορά σημαντική στα ρολόγια.δεν θροτλαρει η κάρτα από τις θερμοκρασίες. Κυριολεκτικά plug n play Πάντως όχι δεν είναι απαραίτητο το uv.ειναι εντελώς προαιρετικό.εμενα μου αρέσει να κάνω optimize στο hardware μου και να βρίσκω την Χρυσή τομή επιδόσεων/θερμοκρασιών/ταχύτητας φαν Τον χειμώνα πας για κλείδωμα στα 2000-2050 mhz. Το έχουμε. 2
ilos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Προσωπικά, επειδή ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν είμαι αριστερός ή δεξιός (είμαι σε δίλημμα), κάθομαι με το ανεμιστηράκι μου και είμαι άρχοντας. Όταν λέω ανεμιστηράκι, εννοώ τα μικρά, τα χειρός. Κάνω αέρα στα απαυτά μου🤣.... Κοψοχέρης λούμπεν είσαι και δε το έχεις καταλάβει ακόμα.😎 Αν ήσουν γνήσιος δεξιός θα μάζευες κανένα πακι από τον δρόμο με κάνα 20ρικό να τον είχες όλη μέρα με τη βεντάλια. 1
evagelou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, Nemo1776 είπε Sapphire RX 5700 XT Pulse - Unboxing κτήνος !!! Μια Toxic να βγαζεεε παλι ! 2
7nisiotis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) hexus.net/tech/reviews/graphics/133400-sapphire-radeon-rx-5700-xt-pulse/?page=2 https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-5700-xt-pulse/32.html Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από 7nisiotis
Inler Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Edit....Τώρα είδα και το Techpowerup που πρόσθεσε το review της Pulse και φαίνεται καλύτερη από τη Strix σε θερμοκρασίες/θόρυβο. Στο Tomshardware αναφέρουν για 1500-1600rpm και θερμοκρασία 72 βαθμούς που είναι εξαιρετικά https://www.gamersnexus.net/hwreviews/3498-sapphire-rx-5700-xt-pulse-review https://www.tomshardware.com/reviews/sapphire-pulse-radeon-rx-5700-xt-amd-navi-review,6276-5.html Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Inler
nicksoti Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 για το compute κανα νέο υπάρχει; Αναβάθμισαν τίποτα ή ακόμα τρέχει σαν polaris (αν τρέχει);
Fulgore Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Σοβαρα τωρα?ΑΛλη μια γενια που η Asus βγαζει οτι να ναι υλοποιησεις σε Amd μερια? Τι στο καλο,επιτηδες το κανει?
Aten-Ra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σοβαρα τωρα?ΑΛλη μια γενια που η Asus βγαζει οτι να ναι υλοποιησεις σε Amd μερια? Τι στο καλο,επιτηδες το κανει? Απλά απευθύνετε σε άλλο αγοραστικό κοινό (Extreme OverClockers), η ASUS έχει καλύτερο PCB (VRM κλπ) + ότι έχει ανεβασμένο ρεύμα σε σχέση με την Sapphire. Επίσης σε default έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις από την Sapphire. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από Aten-Ra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα