Stamer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Οι Viι πατάει πάνω στον πυρήνα vega 20 και οι vega 56/64 στο vega 10. Πρακτικά η vii είναι ένας τέρμα πουσαρισμενος Vega πυρήνας. Οι 5700xt 5700 πατάνε στον πυρήνα navi 10. Το navi 20 θα έρθει αργότερα. Όσες πληροφορίες μου έδωσες ήταν αρκετές.. τώρα απλά μου καις έξτρα τον εγκέφαλο 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Η vii σε productivity αφήνει αιώνες πίσω την 2080ti. 16gb hbm2 κοστίζουν 250 ευρώ μόνο η κατασκευή τους. Το ότι την προώθησε η Lisa ως gaming κάρτα στην παρουσίαση ήταν λάθος. Μιλώντας τελείως προσωπικά, με αφήνει παγερά αδιάφορο καθώς δεν χρησιμοποιώ gpu για productivity Τελικά παντού τα ίδια... (όπως με τα κινητά κ.λ.π.). Ακόμα και πραγματικός ανταγωνισμός να υπάρχει μεταξύ εταιρειών, όλες οι εταιρείες έχουν στα top προϊόντα τους και υψηλές και παρόμοιες τιμές. Τόλμησα πάλι και έκανα ρομαντικές σκέψεις μήπως τυχόν και πιέσει η amd σιγά σιγά (με 5800-5900) πολύ ψηλά την nvidia (την 2080 και την ti δηλαδή) και υπάρξει καμια πίεση προς πτώση τιμών για την κάθε εταιρεία. Αλλά δεν υπάρχει σωτηρία μάλλον σχετικά μ'αυτό. Μόνο σε mid range καταλήγω οτι θα υπάρχουν vfm καταστάσεις. Βέβαια κάποιος μπορεί να κάνει debate οτι vfm και high end δεν πάνε μαζί.
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Όσες πληροφορίες μου έδωσες ήταν αρκετές.. τώρα απλά μου καις έξτρα τον εγκέφαλο Μιλώντας τελείως προσωπικά, με αφήνει παγερά αδιάφορο καθώς δεν χρησιμοποιώ gpu για productivity Τελικά παντού τα ίδια... (όπως με τα κινητά κ.λ.π.). Ακόμα και πραγματικός ανταγωνισμός να υπάρχει μεταξύ εταιρειών, όλες οι εταιρείες έχουν στα top προϊόντα τους και υψηλές και παρόμοιες τιμές. Τόλμησα πάλι και έκανα ρομαντικές σκέψεις μήπως τυχόν και πιέσει η amd σιγά σιγά (με 5800-5900) πολύ ψηλά την nvidia (την 2080 και την ti δηλαδή) και υπάρξει καμια πίεση προς πτώση τιμών για την κάθε εταιρεία. Αλλά δεν υπάρχει σωτηρία μάλλον σχετικά μ'αυτό. Μόνο σε mid range καταλήγω οτι θα υπάρχουν vfm καταστάσεις. Βέβαια κάποιος μπορεί να κάνει debate οτι vfm και high end δεν πάνε μαζί. Ένα πράγμα να ξέρεις. Όσο ανεβαίνουμε σε τιμές τόσο πέφτει το vfm. Ωραια γραφήματα πάνω σε αυτό έχει ο Steve. Η 2080ti είναι το απόλυτο σήμερα. To performance ratio όμως ως προς την τιμή είναι το χειρότερο. Αυτό ισχύει παντού. Το απόλυτο vfm είναι η 570 σήμερα δίνει τα περισσότερα fps αναλογικά με την τιμή της. Ο καθένας έχει ένα cap στο ποσο που θέλει να κινηθεί. Για άλλον είναι τα 200 για άλλον 500 για άλλον 1500. Περίμενε Custom 5700 μέχρι τα 350 ευρώ και πας η εκεί η σε 2060super αν θες rtx.
Stamer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Ένα πράγμα να ξέρεις. Όσο ανεβαίνουμε σε τιμές τόσο πέφτει το vfm. Ωραια γραφήματα πάνω σε αυτό έχει ο Steve. Η 2080ti είναι το απόλυτο σήμερα. To performance ratio όμως ως προς την τιμή είναι το χειρότερο. Αυτό ισχύει παντού. Το απόλυτο vfm είναι η 570 σήμερα δίνει τα περισσότερα fps αναλογικά με την τιμή της. Ο καθένας έχει ένα cap στο ποσο που θέλει να κινηθεί. Για άλλον είναι τα 200 για άλλον 500 για άλλον 1500. Περίμενε Custom 5700 μέχρι τα 350 ευρώ και πας η εκεί η σε 2060super αν θες rtx. Καμία σχέση ρε συ, να ενημερωθώ προσπαθώ γιατί βλέπω αρκετό hype τελευταία (και να τρέφω ελπίδες οτι στο μέλλον θα αγοράζω φθηνότερα το high end). Με ti είμαι.
Ryzenlake Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Τι να επωφεληθεις, εδώ δεν μπορεί να χτυπήσει επιδόσεις 2080ti χωρίς καν το RT, ποιος ανταγωνισμός. Και σκέψου τι κέρδος θα είχε αν βαραγε κάνα 1000αρικο μια τέτοια κάρτα. Αλλά μάπα, με το ζόρι παίζει σε 1080ti...ampere και άγιος ο θεος
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Ryzenlake είπε Τι να επωφεληθεις, εδώ δεν μπορεί να χτυπήσει επιδόσεις 2080ti χωρίς καν το RT, ποιος ανταγωνισμός. Και σκέψου τι κέρδος θα είχε αν βαραγε κάνα 1000αρικο μια τέτοια κάρτα. Αλλά μάπα, με το ζόρι παίζει σε 1080ti...ampere και άγιος ο θεος Μην τα λες έτσι χύμα τα αυτονόητα, θα σε πουν πρασινοφρουρό. 1
Ryzenlake Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Μην τα λες έτσι χύμα τα αυτονόητα, θα σε πουν πρασινοφρουρό. Νταξει 2 μέρες πριν με είπαν amdφρουρο. Δεξιό μη με πούμε 😜 Εδώ στο midrange που υποτίθεται κάνει focus η amd πάλι μεντολες. Αν δεν μπορείς να ξεφτυλισεις τώρα την Nvidia που ένα μέρος του κόστους πάει σε RT ενώ εσένα όχι τότε κλειστό το μαγαζί. Το Navi έπρεπε θεωρητικά να τους πάρει τα scalp, όχι να παλεύει σε επιδόσεις με κάρτες με RT. Δώσε 30% πάνω επιδόσεις αντί για RT στο ίδιο κόστος και το συζητάμε. Και αυτό άσχετος του αν είναι καλό ή όχι το RT, γιατί πιάνει χώρο και χρήμα στο τσιπακι Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από Ryzenlake 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Arkin είπε Κάποια στιγμή πρέπει να το πιάσω τώρα που το ανέφερες. Πέρα από την πλάκα αυτοί που παίζουν pubg η fortnite και βάζουν ultra low με κάρτες 1060 570 για να έχουν 140fps απορώ πως δεν βγάζουν τα μάτια τους. Το 90% του steam τέτοιοι είναι. Αυτό ακριβώς. Λες και αν έχουν 100 ή 80 fps δεν θα μπορούν να παίξουν ή αν χάνουν θα φταίνε τα "λίγα" fps και όχι η κουλαμάρα τους
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτό ακριβώς. Λες και αν έχουν 100 ή 80 fps δεν θα μπορούν να παίξουν ή αν χάνουν θα φταίνε τα "λίγα" fps και όχι η κουλαμάρα τους Πριν 15 χρόνια που παίζαμε με την παρέα counterstrike σε lan iceworld Italy συνήθως ούτε καν ξέραμε πόσα fps έχουμε. Απολαμβάναμε τα headshot τα πειράγματα μετά το παιχνίδι. Κάπου χάθηκε όλο αυτό με τα χρόνια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 @Arkin Έτσι είναι. Και εγώ όταν πήρα την 2060 δοκίμασα να παίξω lol, counter, και γενικά τέτοιου είδους παιχνίδια με πολλά fps αλλά το ίδιο αποτέλεσμα είχα, μέτριος προς κουλός
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε @Arkin Έτσι είναι. Και εγώ όταν πήρα την 2060 δοκίμασα να παίξω lol, counter, και γενικά τέτοιου είδους παιχνίδια με πολλά fps αλλά το ίδιο αποτέλεσμα είχα, μέτριος προς κουλός Το hardware ποτέ δεν θα φτιάξει το skill του παίχτη. Αν ο άλλος είναι κουλός και 10k PC να πάρει πάλι θα τον τρώει από τον έμπειρο και ικανό παίκτη με 560 και PC του 500αρικου. Πάντα. 1
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Συνεχιστε να γραφετε μερικες σελιδες ασχετα με το θεμα πραγματα,καλα το πατε. 1
Arkin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Stamer είπε Καμία σχέση ρε συ, να ενημερωθώ προσπαθώ γιατί βλέπω αρκετό hype τελευταία (και να τρέφω ελπίδες οτι στο μέλλον θα αγοράζω φθηνότερα το high end). Με ti είμαι. To hype είναι υπαρκτό και έχει γερές βάσεις να ανέβει και άλλο. Και στους ryzen και στις navi. Το high end παντα θα είναι ακριβό. Ανέκαθεν ηταν. Μην ψάχνεις το vfm σε αυτό.
Πέτρος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Το Antilag το δοκίμασε κανένας; Εγώ, αλλά δεν μπορώ να σου πω το παραμικρό. Μόνο στο BFV, το οποίο είναι ότι χειρότερο για να δοκιμάσεις γενικά οτιδήποτε. Ανάλογα το server, αισθάνομαι 1click πιο γρήγορος, 1 click πιο αργός, ότι όλοι οι άλλοι κλέβουν κλπ. Το έχω on μόνιμα, αφού κακό δεν κάνει. Αν πιστέψω το γράφημά του την ώρα που παίζω, είναι σα να τρέχω με 20-25% παραπάνω fps το παιγνίδι. 1
7nisiotis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Καλά στο StutterFieldDeadField 5 δεν αξίζει είναι broken as f"ck το παιχνίδι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα