Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/9/2019 στις 8:16 ΜΜ, BeyondThisLife είπε

Καλησπέρα παιδιά πρόκειται να φτιάξω μια σύνθεση της τάξεως του χιλιαρικου και έχω καταλήξει στην 5700xt.Ωστοσο δεν ξέρω ποια υλοποίηση πρέπει να επιλέξω.Προσωπικα κοιτάω της msi evoke oc και την saphire pulse.Γενικα τι παίζει με θερμοκρασίες και αποδόσεις?Προτείνετε κάποια άλλη υλοποιηση?Ευχαριστώ.

Οποια βρεις φθηνοτερη ή/και με μεγαλυτερη εγγυηση!

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Για να μην ανοιγω θεμα θα ρωτησω εδω.

Εχω το συστημα της υπογραφης κ θελω μολις ερθουν για τα καλα οι custom υλοποιησεις στην Ελλαδα να τσιμπησω την RX5700.Δεν θελω σε xt γιατι νομιζω η απλη ειναι αρκετη για 1080p 144+ fps

Εκει που προβληματιζομαι ειναι οτι σε καποια benchmark (παντα με τον ιδιο cpu) βλεπω σε 1080p η 5700 να μην πιανει usage 100% κ να εχει οσα fps πιανω εγω τωρα με την 570. Παραδειγμα το pubg που ειναι το main game μου αυτη τη περιοδο.Τρωει δηλαδη μπουκαλι σε 1080p?

Να πω οτι θελω να επενδυσω τωρα και για μεγαλα παιχνιδια που ερχονται οπως cyberpunk κτλ.

Παντα σε 1080p αναλυση με 100+ fps σε medium-high ειναι ο στοχος μου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, lostresam είπε

Καλησπερα παιδια.

Εχω το συστημα της υπογραφης κ θελω μολις ερθουν για τα καλα οι custom υλοποιησεις στην Ελλαδα να τσιμπησω την RX5700.Δεν θελω σε xt γιατι νομιζω η απλη ειναι αρκετη για 1080p 144+ fps

Εκει που προβληματιζομαι ειναι οτι σε καποια benchmark (παντα με τον ιδιο cpu) βλεπω σε 1080p η 5700 να μην πιανει usage 100% κ να εχει οσα fps πιανω εγω τωρα με την 570. Παραδειγμα το pubg που ειναι το main game μου αυτη τη περιοδο.Τρωει δηλαδη μπουκαλι σε 1080p?

Να πω οτι θελω να επενδυσω τωρα και για μεγαλα παιχνιδια που ερχονται οπως cyberpunk κτλ.

Αυτό είναι το πιο πιθανό, ναι. Ίσως κερδίσεις λίγο παραπάνω usage/fps σφίγγοντας τα timings και subtimings της ram σου.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, lostresam είπε

Καλησπερα παιδια.

Αν πιανει τα 144 η 5700, σε πειραζει αν ταυτοχρονα τρωει και μπουκαλα? Kαι ναι το PUBG ειναι αρκετα CPU bound οποτε πιθανον να πιανεις τα ιδια και με τις 2 καρτες, ειδικα αν παιζεις με ολα low. 

Για cyberpunk και γενικα λοιπα AAA games τα ξεχνας τα 100+. Εδω τοσα δεν βγαζω εγω με το συστημα της υπογραφης σε games 3ετιας και 4ετιας, θες να τα βγαζεις σε ακυκλοφορητα? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά στα ΑΑΑ δεν χρειάζονται τόσα πολλά fps έτσι και αλλιώς. Εκεί πας όσο σε παίρνει eye candy..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ryzenlake είπε

Αν πιανει τα 144 η 5700, σε πειραζει αν ταυτοχρονα τρωει και μπουκαλα? Kαι ναι το PUBG ειναι αρκετα CPU bound οποτε πιθανον να πιανεις τα ιδια και με τις 2 καρτες, ειδικα αν παιζεις με ολα low. 

Για cyberpunk και γενικα λοιπα AAA games τα ξεχνας τα 100+. Εδω τοσα δεν βγαζω εγω με το συστημα της υπογραφης σε games 3ετιας και 4ετιας, θες να τα βγαζεις σε ακυκλοφορητα? 

Κ με τη 570 πιανω 144 στο pubg με μεσο ορο τα 120 ολα σε Low με aa και textures στα high. Aπλα ειχα στο μυαλο μου οτι με τη 5700 κ ολα Ultra να τα βαλω θα επιανα τα 144 (που δε θα το εκανα ειδικα στο pub απλα να ειχα αυτο το περιθωριο)

Ειμαι φουλ ευχαριστημενος και με τη 570 προς το παρον αλλα νομιζω οτι με τις νεες ααα κυκλοφοριες ισως πεφτω κατω απο τα 60fps. 

Με οc στον cpu θα εβλεπα παραπανω usage με την 5700?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lostresam είπε

Κ με τη 570 πιανω 144 στο pubg με μεσο ορο τα 120 ολα σε Low με aa και textures στα high. Aπλα ειχα στο μυαλο μου οτι με τη 5700 κ ολα Ultra να τα βαλω θα επιανα τα 144 (που δε θα το εκανα ειδικα στο pub απλα να ειχα αυτο το περιθωριο)

Ειμαι φουλ ευχαριστημενος και με τη 570 προς το παρον αλλα νομιζω οτι με τις νεες ααα κυκλοφοριες ισως πεφτω κατω απο τα 60fps. 

Με οc στον cpu θα εβλεπα παραπανω usage με την 5700?

Εξαρταται από το game πάντα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις το cpu σου είναι υπεραρκετό για την 5700 εφόσον παίζεις και σε high / ultra settings

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, daynight είπε

msi mech

3/8 pad με σωστη τοποθετηση/μεγεθος

Τα ιδια και με την χρυση.Και η gaming x μαλλον μια απ τα ιδια θα ναι.Ειναι σοβαρα πραγματα τωρα αυτα?Δεν καταλαβαινω την msi.Για ποιον λογο δεν τις σχεδιαζει/κατασκευαζει οπως θα πρεπει.Τι ακριβως επιδιωκει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος κάθεται να σχεδιάζει καινούργια ψήκτρα τώρα; Και βάζουν την ίδια με των NVIDIA. Βέβαια το γιατί δεν βάζουν λίγο μεγαλύτερο pad να καλύπτει όλο το τσιπάκι της μνήμης δεν το καταλαβαίνω πραγματικά..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Mεχρι στιγμης η καλυτερη επιλογη νομιζω ειναι της Sapphire. Και πολυ κοντα στο msrp και πολυ καλη στη ψυξη με οχι τρελες διαφορες απο τη Red Devil.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Νομίζω καλύτερη είναι η red devil.

Αλλα και πιο ακριβη.

Εχει κ τις πιο απλες η Powercolor που τις ονομαζει red dragon, αλλα δε τις εχω δει πουθενα σε review ακομα

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι για AMD καλύτερα να πας σε σχετικά ακριβή, ιδανικά σε nitro+, γιατί στις φθηνότερες κάνουν τσαπατσουλιές..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...