Billkap95 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Οπως ανεφερα σε αλλο θεμα ειμαι σε διαδικασια να φτιαξω new build απο το foxstore. Μετα απο επικοινωνια με τεχνικο του καταστηματος μου ειπε πως η MOBO που ειχα επιλέξει (Asrock-B450M-Pro4) δεν ειναι απολυτα συμβατη με το συστημα μου. Η αντιπροταση του ηταν η Asus Prime B450M-A. Εγω μετα απο ψαξιμο βρηκα και την MSI B450M Bazooka V2. Ποια απο τις δυο πιστευετε πως ειναι καλυτερη επιλογη; Asus Prime B450M-A https://www.skroutz.gr/s/15497992/Asus-Prime-B450M-A.html MSI B450M Bazooka V2 https://www.skroutz.gr/s/16961801/MSI-B450M-Bazooka-V2.html Η συνθεση μου ειναι η παρακατω
radiohead Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μπούρδες σου ειπε, η θα επιμείνεις στην asrock η θα πας στην msi. Αν θυμάμαι καλά είχες ρωτήσει για οικονομικό gaming σύστημα η κάνω λαθος; Αν ισχύει ο 2600 έχει μεγαλύτερο st οποτε προτίμησε τον σε σχέση με τον 1700. 2
Billkap95 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, radiohead είπε Μπούρδες σου ειπε, η θα επιμείνεις στην asrock η θα πας στην msi. Αν θυμάμαι καλά είχες ρωτήσει για οικονομικό gaming σύστημα η κάνω λαθος; Αν ισχύει ο 2600 έχει μεγαλύτερο st οποτε προτίμησε τον σε σχέση με τον 1700. σωστα θυμασαι φιλε. Δε μου διευκρινισε ποια ειναι η ασυμβατοτητα. Απ ο,τι ειδα απλα δεν υπαρχουν στα χαρακτηριστικα τα 3000ΜΗΖ ως συμβατη ταχυτητα μνημης. Καλυτερη είναι η MSI ή η ASrock?
radiohead Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Οποια και να παρεις από τις δυο καλυμμένος θα είσαι οποτε κάνε εσυ την επιλογή 3
leros2004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και γιατί δεν το έγραψες στο ίδιο θέμα και άνοιξες άλλο ? Μετά γκρινιάζετεται που σας λέμε τρολ Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από leros2004
Billkap95 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, leros2004 είπε Και γιατί δεν το έγραψες στο ίδιο θέμα και άνοιξες άλλο ? Μετά γκρινιάζετεται που σας λέμε τρολ 1000 συγγνωμη δεν το εκανα για τρολιά Για καποιο λογο ο τεχνικος εχει λυσσαξει να μου πουλησει την Asus μητρικη. Στο μειλ για την MSI μου απαντησε το εξης Η Msi ειναι εξισου καλή επιλογη αλλα δεν την εχουμε δοκιμάσει ως προς την συμβατοτητα με τις μνημες που εχετε επιλεξει οποτε σας προτεινουμε την Asus Που εχει δοκιμαστει και ειναι απολυτα λειτουργικη και αποδοτικη με το συγκεκριμενο Configuration Αν επιλέξετε την MSI και τεθουν θεματα συμβατοτητας δεν θα υπαρχει η δυνατοτητα αντικατάστασης.
radiohead Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Πες του οτι λέει αρλούμπες και επίλεξε ή την asrock ή την msi 1
Billkap95 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, radiohead είπε Πες του οτι λέει αρλούμπες και επίλεξε ή την asrock ή την msi Αυτο θα κανω. Η ΑS Rock ηταν η επιλογη μου. Αν βρω τις GSkill στο site της AS Rock τοτε θα βαλω αυτη Τελικα οντως δεν ειναι στη λιστα με τις υποστηριζομενες μνημες Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από Billkap95
nicksoti Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Ωπα μισό λεπτό. ΑΝ οι Gskill δεν είναι στην λίστα συμβατότητας της MSI και της Asrock ΚΑΙ επιπλέον όντως δεν έχει δοκιμάσει το κατάστημα το ίδιο τους συγκεκριμένους συνδιασμούς, καλά δεν κάνει και δεν εγγυάται τη λειτουργία; Το αντίστροφο ερώτημα βέβαια είναι σε ποιάς μητρικής το compatibility list είναι οι συγκεκριμένες G.SKILL ώστε το κατάστημα τις πουλά και να εγγυάται. Τέλος πάντων, το κοινώς παραδεκτό πλέον είναι πως τον κυρίαρχο λόγο παίζει το agesa version του bios και όχι η εταιρία της μητρικής. Από την οικονομικότερη των 45 ευρώ έως και την ακριβότερη των 300.
radiohead Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, Billkap95 είπε Αυτο θα κανω. Η ΑS Rock ηταν η επιλογη μου. Αν βρω τις GSkill στο site της AS Rock τοτε θα βαλω αυτη Τελικα οντως δεν ειναι στη λιστα με τις υποστηριζομενες μνημες Πάρε πουλάκι μου αυτά που σου λέω και θα βάλουμε και στοίχημα ένα σουβλάκι οτι θα καταφέρεις να τρέξουν στα 3200.
Billkap95 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, nicksoti είπε Ωπα μισό λεπτό. ΑΝ οι Gskill δεν είναι στην λίστα συμβατότητας της MSI και της AsrockβΚΑΙ επιπλέον όντως δεν έχει δοκιμάσει το κατάστημα το ίδιο τους συγκεκριμένους συνδιασμούς, καλά δεν κάνει και δεν εγγυάται τη λειτουργία; Το αντίστροφο ερώτημα βέβαια είναι σε ποιάς μητρικής το compatibility list είναι οι συγκεκριμένες G.SKILL ώστε το κατάστημα τις πουλά και να εγγυάται. Τέλος πάντων, το κοινώς παραδεκτό πλέον είναι πως τον κυρίαρχο λόγο παίζει το agesa version του bios και όχι η εταιρία της μητρικής. Από την οικονομικότερη των 45 ευρώ έως και την ακριβότερη των 300. Στo site της msi δε βρισκω που εχει τις συμβατοτητες Στο site της Asrock εχει γενικα πολλες Gskill απλα δε βρισκω τις συγκεκριμενες
nicksoti Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Και σε Gigabyte που έχω τη μνήμη σου λειτουργεί άψογα, κι ας μην την έχει στη λίστα. Αλλού είναι το θέμα. Αν ο έμπορος για δικούς του λόγους δείχνει απρόθυμος να σου πουλήσει τον συνδιασμό που έχεις επιλέξει και στο δηλώνει και γραπτώς, ή κάτι ξέρει και έχει δίκιο, ή δεν τον συμφέρει τόσο η πώληση, ή έχει με τον συγκεκριμένο προμηθευτή πρόβλημα στη συνεργασία και αυτό ίσως σε επηρεάσει αν χτύπα ξύλο χρειαστείς RMA στο μέλλον. Οπότε ή εμπιστεύεσαι το μαγαζί και αγοράζεις αυτό που σου προτείνει, η δεν το εμπιστεύεσαι και αγοράζεις από αλλού. 3
TopCLR Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, Billkap95 είπε Στo site της msi δε βρισκω που εχει τις συμβατοτητες MSI B450M Bazooka V2. Έχει λίστες συμβατότητας μνήμης ανάλογα την γενιά του επεξεργαστή (Summit Ridge, Raven Ridge, Pinnacle Ridge) με "κουμπιά" πάνω από την λίστα.
panoskatos Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μακάρι όλα τα μαγαζιά να ενημερωναν τους πελάτες ότι τίθεται θέμα συμβατότητας. Αν μη τι άλλο οι άνθρωποι φαίνεται ότι ασχολούνται και δεν εμπορεύονται μόνο. Το κατάστημα σε ενημέρωσε και μπράβο του, από εκεί και πέρα εσύ παίρνεις την ευθύνη της απόφασης σου, κάτι που έχει κάνει πολύς κόσμος όσο αφορά τις μνήμες που δεν αναγράφονται σε λίστα. Αυτός όμως που εγγυάται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα δεν θα έπρεπε να λέει ότι θα σε κεράσει ένα σουβλάκι (κουβαρντάς) αλλά ολόκληρη την μητρική.
radiohead Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, panoskatos είπε Μακάρι όλα τα μαγαζιά να ενημερωναν τους πελάτες ότι τίθεται θέμα συμβατότητας. Αν μη τι άλλο οι άνθρωποι φαίνεται ότι ασχολούνται και δεν εμπορεύονται μόνο. Το κατάστημα σε ενημέρωσε και μπράβο του, από εκεί και πέρα εσύ παίρνεις την ευθύνη της απόφασης σου, κάτι που έχει κάνει πολύς κόσμος όσο αφορά τις μνήμες που δεν αναγράφονται σε λίστα. Αυτός όμως που εγγυάται ότι δεν θα έχεις πρόβλημα δεν θα έπρεπε να λέει ότι θα σε κεράσει ένα σουβλάκι (κουβαρντάς) αλλά ολόκληρη την μητρική. Μακάρι όλα τα μαγαζιά να πουλάνε ότι γουστάρουν και να πασάρουν μια μητρική που ενδεχομένως μπορεί και να τους ξέμεινε (σπίρτο μου εσύ) ; Επειδή θα τρέξουν κανονικά οι μνήμες δεν θέλω να σε γδαρω ένα σουβλάκι θα κερασεις μοναχα. Να σε απειλεί μαγαζί ότι δεν θα δεχτεί πίσω προϊόν σηκώνει και συνήγορο του καταναλωτή. Άντε γιατι το παρακουρασατε. 15 ώρες πριν, Billkap95 είπε Στo site της msi δε βρισκω που εχει τις συμβατοτητες Στο site της Asrock εχει γενικα πολλες Gskill απλα δε βρισκω τις συγκεκριμενες Ποιον επεξεργαστή θα βάλεις τελικά 1700 η 2600; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα