Dinos1973 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε Δεν υπάρχει ούτε 1 που να έχουν περάσει 10 χρόνια και να μην έχει καεί. Ούτε 1 όμως! Πλέον δεν έχω το Bravo εγώ βέβαια. ειναι οι κλιματολογικες συνθηκες της Ελλαδας, και η μη υπαρξει κλειστων χωρων σταθμευσεις, το ιδιο θεμα υπαρχει και με τον αεροσακο του συνοδηγου που φουσκωνει το ταμπλο!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 minute ago, Dinos1973 said: ειναι οι κλιματολογικες συνθηκες της Ελλαδας, και η μη υπαρξει κλειστων χωρων σταθμευσεις, το ιδιο θεμα υπαρχει και με τον αεροσακο του συνοδηγου που φουσκωνει το ταμπλο!!! Έλα τώρα, στην Ιταλία παραγόταν το Bravo, τι κλιματολογικές συνθήκες έχουν εκεί; Αστοχία σχεδιαστική που την έγραψαν στα @@ τους γιατί εμφανιζόταν εκτός εγγύησης ήταν.
Dinos1973 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 24 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έλα τώρα, στην Ιταλία παραγόταν το Bravo, τι κλιματολογικές συνθήκες έχουν εκεί; Αστοχία σχεδιαστική που την έγραψαν στα @@ τους γιατί εμφανιζόταν εκτός εγγύησης ήταν. Μονο η Νοτια Ιταλια εχει τις ιδιες (σχεδον) κλιματολογικες συνθηκες με την Ελλαδα!!! δυστυχως παραταμε τα οχηματα μας με απιστευτα 40αρια καθε καλοκαιρι, και μετα περιμενουμε να αντεξουν!!! 1
chsam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Στις 3/3/2021 στις 10:34 ΠΜ, Killbill125 είπε Καλημέρα φίλε μήπως θυμάσαι το site νομίζω ένα που είχα δει από το amazon όντως δεν υπάρχει πια ... Είδα σε ελληνικά καταστήματα όμως δεν έχουν τις ίδιες διαστάσεις https://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-badge-logo-front-rear-emblem-silicon-sticker-label-repair-kit-Size-Small/174544298033?hash=item28a3a6a031:g:kiYAAOSwdaxeZ7Yf 1 1
Killbill125 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, chsam είπε https://www.ebay.co.uk/itm/Fiat-badge-logo-front-rear-emblem-silicon-sticker-label-repair-kit-Size-Small/174544298033?hash=item28a3a6a031:g:kiYAAOSwdaxeZ7Yf Σε ευχαριστώ φίλε λες να κάνει και για πίσω;;
chsam Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Killbill125 είπε Σε ευχαριστώ φίλε λες να κάνει και για πίσω;; Αν κρίνω από το bravo μου, και αφού παίρνουν τα ίδια σήματα, πιστεύω ναι αφού είναι τα ίδια μπρος πίσω. Επίσης αν δεις γράφει front rear η περιγραφή. Εγώ απλά αγόρασα αυτοκόλλητο carbon fiber, κάλυψα τις επιφάνειες αφού έβγαλα τα υπολλείματα από τα παλιά σήματα και κολλάω ότι θέλω από πάνω. Π.χ. τώρα αυτό https://www.ebay.co.uk/itm/3D-Metal-Skull-Bone-Auto-Car-Sticker-Decor-For-Auto-Emblem-Badge-Silver-Decal/392632701086 Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2021 από chsam
Dantε Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Παντως επειδη στο Μιτο μου ειχαν ξεβαψει και μενα,με ενα κατσαβιδι τα εβγαλα(ειχε λιγη ταλαιπωρια) και ειχα παραγγειλει απο ebay με 9 ευρω ενα ζευγαρι απο Βουλγαρια και τα εβαλα. Ειναι σα λεπτο αλουμινιο με αυτοκολλητο. Φανταζομαι το ιδιο θα ειναι και στα Φιατ,οποτε δε θα χρειαζεται να βγαλεις ολο το εμβλημα μπροστα και να μπλεκεις με ξυλωμα.
Killbill125 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, Dantε είπε Παντως επειδη στο Μιτο μου ειχαν ξεβαψει και μενα,με ενα κατσαβιδι τα εβγαλα(ειχε λιγη ταλαιπωρια) και ειχα παραγγειλει απο ebay με 9 ευρω ενα ζευγαρι απο Βουλγαρια και τα εβαλα. Ειναι σα λεπτο αλουμινιο με αυτοκολλητο. Φανταζομαι το ιδιο θα ειναι και στα Φιατ,οποτε δε θα χρειαζεται να βγαλεις ολο το εμβλημα μπροστα και να μπλεκεις με ξυλωμα. Καλημέρα θυμάσαι μήπως γιατί ψάχνω στο ebay και δε παιζει τίποτα!!!
Dantε Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Στις 6/3/2021 στις 8:18 ΠΜ, Killbill125 είπε Καλημέρα θυμάσαι μήπως γιατί ψάχνω στο ebay και δε παιζει τίποτα!!! Για Fiat σηματα η Alfa Romeo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα