karapro Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Έχω το λάπτοπ Dell Inspiron 3520 χωρίς μπαταρία και μου βγήκε καταλάθος η πρίζα,όταν πήγα να το ξανανοίξω μου έβγαζε το σήμα των Windows γράφοντας από κάτω Προετοιμασία αυτόματης επιδιόρθωσης.Με επανεκκινήσεις δεν λύθηκε τίποτα.Στο diagnostics μου έβγαλε ότι έχω θέμα στον σκληρό δίσκο.Όμως έβαλα τον σκληρό σαν εξωτερικό σε άλλο λάπτοπ και τον διάβαζε μια χαρά.Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Νομίζω απαιτείται η επιδιόρθωση των εκκινησιμων αρχείων του σκληρού. Αυτό μπορεί να γίνει αν έχει κάποιος το μέσο της εγκατάστασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Που το βρίσκω το μέσο της εγκατάστασης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CsIns Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Εγώ λέω να πας να αλλάξεις τον δίσκο. Όταν βαράει smart η υγεία του δίσκου είναι στο 0%. Και να σου φαίνεται ότι δουλεύει τέλεια, κάποια στιγμή θα γραφτεί ένα αρχείο σε προβληματική περιοχή (γιατί με 0% θα έχουν τελειώσει και οι εφεδρικοί) και θα παγώσουν τα πάντα όταν θα προσπαθεί να το διαβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karapro Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Οκ αυτό θα κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosx13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Παντως αν ενας hdd χρησιμοποιηθει απλα ως αποθηκη κι οχι ο βασικος με το συστημα δεν εχει αναγκη. Εγω εχω εναν 500 gb που εβγαζε εδω κ 3 χρονια οτι χρειαζεται αμεση αντικατασταση με 1600 ''reallocated sector count'' ολα τα smart test να δειχνουν μεγαλο προβλημα κλπ. Περασα τα windows σε ssd και με μια θηκη candy εβαλα αυτον στη θεση του dvd σαν δευτερο. Με ενα προγραμμα βρηκα που εχει τα bad blocks και τα απομονωσα (unalloocated) μικραινοντας κατα 150 gb το δισκο κ μια χαρα αποθηκευω εδω και 3 χρονια σαβουρα που μαζευεται στο λαπτοπ και που δε με νοιαζει καποια στιγμη τα φτυσει και να χαθουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα