sotsak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα-απορία:Έχω δύο pc σε δίκτυο.Το ένα μπαίνει internet κατευθείαν απο μοντεμ και το αλλο τραβάει μέσω του δικτύου.Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να ελέγχω το bandwith της σύδεσης και αν ναι πως.Δηλαδή έχω σύνδεση 256 και θέλω να δίνω απο 128 στα δύο pc.Ξέρω οτι γίνεται με linux, αλλά για ένα μικρό home network με windows xp δεν έχω ακούσει κατι. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Arxagellos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Ginetai bazontas ena programmataki opos to Net limiter sto pc pou exei thn sundesh me to internet.
sotsak Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Arxagellos thanks αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν με διευκολύνει γιατί ελέγχεις τα προγράμματα πόση σύνδεση να τρώνε αλλά δεν καλύπτει τον σκοπό μου.Αν έχεις ακούσει για κανένα άλλο ή οποιοσάλλος ξέρει θα ήταν καλοδεχούμενο
billpeppas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2004 Υπάρχει και το QoS ( Quality Of Service ) που είναι ενσωματωμένο στα Windows.
jeankoyg Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2004 Bandwidth Controller http://www.bandwidthcontroller.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.