Προς το περιεχόμενο

[Blu-Ray Disc Player] Sony UBP-X800 4K Ultra HD 234 euro @amazon.co.uk [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αυτα τωρα που κολανε; Νομιζω εντελως ασχετα και ακυρα ως σχολια.  Τα δυο εννοω. Quote και απαντηση. Ο ενας υποννοει την πειρατεια και ο δευτερος ακομα πιο out. 

εγώ είμαι out?Αυτό που εννοώ είναι οτι δεν βλέπω το λόγο να έχει κάποιος 4k blue ray player οταν οι περισσοτεροι δεν εχουμε καν τις τηλεορασεις να το υποστηριξουμε.Συν το οτι οι τιμες των καλων 4κ τηλεορασεων ειναι στο ταβανι.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, jerry banana είπε

εγώ είμαι out?Αυτό που εννοώ είναι οτι δεν βλέπω το λόγο να έχει κάποιος 4k blue ray player οταν οι περισσοτεροι δεν εχουμε καν τις τηλεορασεις να το υποστηριξουμε.

E εσυ βεβαια. 

Ειναι σαν να ανοιγει τοπικ με προσφορα ελαστικων για παπακι και να πεταχτεις να κανεις σχολιο "οι περισσοτεροι δεν εχουμε παπακι". Το τοπικ ομως ειναι για οποιους ενδιαφερονται για το εκαστοτε προιον και δεν μας ενδιαφερει ποσοι ενδιαφερονται, αν δηλαδη ειναι το 99% ή το 50% ή το 30%. Τα σχετικα σχολια ειναι αυτα που αξιολογουν την προσφορα, οχι αυτα που αναφερουν το μη ενδιαφερον ή την μη ιδιοκτησια αλλου προιοντος συμβατου με την οποια προσφορα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

E εσυ βεβαια. 

Ειναι σαν να ανοιγει τοπικ με προσφορα ελαστικων για παπακι και να πεταχτεις να κανεις σχολιο "οι περισσοτεροι δεν εχουμε παπακι". Το τοπικ ομως ειναι για οποιους ενδιαφερονται για το εκαστοτε προιον και δεν μας ενδιαφερει ποσοι ενδιαφερονται, αν δηλαδη ειναι το 99% ή το 50% ή το 30%. Τα σχετικα σχολια ειναι αυτα που αξιολογουν την προσφορα, οχι αυτα που αναφερουν το μη ενδιαφερον ή την μη ιδιοκτησια αλλου προιοντος συμβατου με την οποια προσφορα.

Αρε ματριξ εντάξει. 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε

Η προσφορά τελείωσε. 

Βαζουμε [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο οταν τελειωνει αντι σχολιου. Δεν θα δουν ολοι το σχολιο, ενω τον τιτλο θα τον δουν και δεν θα φανε χρονο και κλικ στο σαιτ του μαγαζιου. Το προσθετω εγω...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Dolby Atmos υποστηρίζεται από το xbox, η αναπαραγωγη δίσκων με   dts:x αναμένεται σύντομα μέσω update και στα Windows και στο Xbox. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.

Έχω και XBOX One X, έχω PS4 Pro, έχω και το συγκεκριμένο player και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για netflix, ταινίες (εξαιρετικό media player) και youtube στην τηλεόραση.

Η ποιότητα ήχου και εικόνας εξαιρετική και έχω ξεχάσει εδώ και καιρό το WD media player που χρησιμοποιούσα παλαιότερα.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dolph είπε

και έχω ξεχάσει εδώ και καιρό το WD media player που χρησιμοποιούσα παλαιότερα.

Αυτο το εχουμε ξεχασει ολοι εδω και 10 χρονια που πηραμε κατι ακομα και τοτε καλυτερο απο το χαλι του. :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...