darklordvader77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καλησπερα σας, μετα απο πολυ καιρο αναζητησης νεας κατοικιας με τη κοπελα στην ευρυτερη περιοχη του αιγαλεου, καταληξαμε σε μερικα σπιτια παραδιπλα, στην Αγια Βαρβαρα. Ειναι ολα κοντα σε κεντρικη λεωφορο, κοντα στο σταθμο του μετρο που θα ανοιξει τον Ιουνιο και σε αριστη κατασταση σε σχεση με τα φοιτητοσπιτα που νοικιαζουν στο αιγαλεω. Ηθελα να ρωτησω οσοι εχουν εμπειρια προσφατη, πως ειναι σα περιοχη για να ζει κανεις; Ειδικοτερα το βραδυ; Ειναι ασφαλης σα περιοχη; (Εχω να πατησω εκει καμια 17 χρονια)
plomaskost Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Ζω Αγία Βαρβάρα 20 χρόνια κοντά εκεί στην Ελευθερία Βενιζέλου. Έχει τσιγγάνους αλλά δε σε ενοχλούν και το βράδυ μηδέν εγκληματικότητα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Είναι πολιτισμένοι τσιγγάνοι εκεί (με μαγαζιά και τέτοια) μέχρι την στιγμή που θ' αποφασίσεις ότι σ' αρέσουν οι τσιγγάνες. Γιατί είσαι μπαλαμός, υπάνθρωπος και θα καταστρέψεις το περισπούδαστο διαμάντι του τσιγγάνικου DNA, οπότε θα σου σπάσουν τα πόδια. Μην ασχολείσαι και θα είσαι ΟΚ.
darklordvader77 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..!! Για τη κοπελια πιο πολυ ρωτησα γιατι θα γυρναει με το μετρο κατα τις 23:00. @Aigeas Χαχαχα στα γεραματα δε θα κανω τετοιους «πειραματισμους».
basilis_k6 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) "του αιγάλεω" ειναι απο τις περιοχες που σε λιγο θα ειναι πιο ασφαλής απο ολη την υπόλοιπη χωρα γιατι στα στεκια των τσιγγανων δεν κοτανε να πανε αλλοι. εγω δεν θα πηγαινα αλλα δεν εχω ακουσει κατι για τους τσιγγανους. δεν κανουν τπτ περιεργο στις δικες του γειτονιες. αν ειναι το σπιτι απο το μετρο αγιας μαρινας μεχρι την εκλησια ειναι πολύ καλα. για πιο περα δεν ξερω. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από basilis_k6
Aggeluska Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μια χαρά περιοχή είναι. Πάω μια φορά τον μήνα γιατί έχω έναν φίλο εκεί. Ήσυχα σχετικά, καθαρά. Μεγάλοι δρόμοι και πεζοδρόμια. Έχω γυρίσει πολλές φορές με τα πόδια αργά το βράδυ μέχρι το μέτρο Αγία Μαρίνα και δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι παράξενο.
@zouve@ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μακριά από Αγία Βαρβάρα οι "τσιγγάνοι" δεν σέβονται κανέναν και τίποτα Αν με αξιώσει ο Θεός να φύγω κάποτε από εδώ δεν πρόκειται να ξανά πατήσω ποτέ το πόδι μου 4
mclein² Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Στις 21/4/2019 στις 8:34 ΜΜ, darklordvader77 είπε Καλησπερα σας, μετα απο πολυ καιρο αναζητησης νεας κατοικιας με τη κοπελα στην ευρυτερη περιοχη του αιγαλεου, καταληξαμε σε μερικα σπιτια παραδιπλα, στην Αγια Βαρβαρα. Ειναι ολα κοντα σε κεντρικη λεωφορο, κοντα στο σταθμο του μετρο που θα ανοιξει τον Ιουνιο και σε αριστη κατασταση σε σχεση με τα φοιτητοσπιτα που νοικιαζουν στο αιγαλεω. Ηθελα να ρωτησω οσοι εχουν εμπειρια προσφατη, πως ειναι σα περιοχη για να ζει κανεις; Ειδικοτερα το βραδυ; Ειναι ασφαλης σα περιοχη; (Εχω να πατησω εκει καμια 17 χρονια) α) το μετρο δε θ' ανοιξει τον Ιουνιο β) το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι τους γειτονες. πολλη φασαρια & πολλες μουσικες...
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μια χαρά είναι. Αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να σου έρθει αδέσποτη σφαίρα, να σε σκοτώσουν, να σε ληστεψουν, να σε βιάσουν, να μην μπορείς να κοιμηθείς και να κυκλοφορήσεις 1
Κostis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, adi32 είπε Μια χαρά είναι. Αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να σου έρθει αδέσποτη σφαίρα, να σε σκοτώσουν, να σε ληστεψουν, να σε βιάσουν, να μην μπορείς να κοιμηθείς και να κυκλοφορήσεις Δεν πέτυχες ούτε τον λήγοντα .
adi32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, Κostis είπε Δεν πέτυχες ούτε τον λήγοντα . Μικρό το κακό. Το χειρότερο είναι να σε πετύχουν οι γιουφτοι 1
papoys1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/4/2019 στις 8:46 ΜΜ, plomaskost είπε Ζω Αγία Βαρβάρα 20 χρόνια κοντά εκεί στην Ελευθερία Βενιζέλου. Έχει τσιγγάνους αλλά δε σε ενοχλούν και το βράδυ μηδέν εγκληματικότητα. Αν έχεις κάτι π.χ. καινούργιο παπί YAMAHA o θεός να σε φυλάει. Για λίγο να το ξεχάσεις ξεκλείδωτο στο δρόμο έκανε φτερά.Έχουμε και εμείς εδώ στο Γέρακα μια γειτονιά η οποία μεγαλώνει γεωμετρικά χρόνο με το χρόνο επικίνδυνα.Άφηνε για λίγο το παπί στο δρόμο ο γιός μου ήρθε η γύφτος έσπασε την κλειδαριά τιμονιού και το έσπρωχνε μάλλον για κάπου που είχαν φορτηγάκι να το φορτώσουν.Ευτυχώς στα 20-30 μέτρα τον είδε γειτονάκι που γνώρισε το παπί του έβαλε τις φωνές το παράτησε και με τροχάδην εξαφανίστηκε. Άλλα 2-3 γυρνάνε με κλεμένα καρότσια s/m και αν τυχόν αφήσει κάποιος στην αυλή τίποτε σιδερένιο έκανε φτερά.Αυτά μάλλον κατοπτεύουν χώρους και ειδοποιούν άλλους για κλοπή όπως με το παπί του γιού μου. Παιδιά πληγή αγιάτρευτη είναι αλλά τι να κάνουμε.Είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από papoys1 1
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Αν έχεις κάτι π.χ. καινούργιο παπί YAMAHA o θεός να σε φυλάει. Για λίγο να το ξεχάσεις ξεκλείδωτο στο δρόμο έκανε φτερά.Έχουμε και εμείς εδώ στο Γέρακα μια γειτονιά η οποία μεγαλώνει γεωμετρικά χρόνο με το χρόνο επικίνδυνα.Άφηνε για λίγο το παπί στο δρόμο ο γιός μου ήρθε η γύφτος έσπασε την κλειδαριά τιμονιού και το έσπρωχνε μάλλον για κάπου που είχαν φορτηγάκι να το φορτώσουν.Ευτυχώς στα 20-30 μέτρα τον είδε γειτονάκι που γνώρισε το παπί του έβαλε τις φωνές το παράτησε και με τροχάδην εξαφανίστηκε. Άλλα 2-3 γυρνάνε με κλεμένα καρότσια s/m και αν τυχόν αφήσει κάποιος στην αυλή τίποτε σιδερένιο έκανε φτερά.Αυτά μάλλον κατοπτεύουν χώρους και ειδοποιούν άλλους για κλοπή όπως με το παπί του γιού μου. Παιδιά πληγή αγιάτρευτη είναι αλλά τι να κάνουμε.Είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε. πες τα ρε παππου 2 φορες μου το φαγανε τα αποβρασματα-κυκλοφορουν ανα 5 σαν αγελη,απο10 χρονων το κανουν,ετσι τους λενε ετσι μεγαλωσαν,τους λενε βγειτε εξω και φερτε λεφτα,την δευτερη φορα μερα μεσημερι το πηραν, η θα κλεψουν η θα πουλαν απο τα αλλα...αλλα ξερω εμεις φταιμε κανεις δεν σεβεται τα δικαιωματα των ρομα οπως λεει ο κυριος τσιπρας 3
john_petrucci7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν έχεις κάτι π.χ. καινούργιο παπί YAMAHA o θεός να σε φυλάει. Για λίγο να το ξεχάσεις ξεκλείδωτο στο δρόμο έκανε φτερά.Έχουμε και εμείς εδώ στο Γέρακα μια γειτονιά η οποία μεγαλώνει γεωμετρικά χρόνο με το χρόνο επικίνδυνα.Άφηνε για λίγο το παπί στο δρόμο ο γιός μου ήρθε η γύφτος έσπασε την κλειδαριά τιμονιού και το έσπρωχνε μάλλον για κάπου που είχαν φορτηγάκι να το φορτώσουν.Ευτυχώς στα 20-30 μέτρα τον είδε γειτονάκι που γνώρισε το παπί του έβαλε τις φωνές το παράτησε και με τροχάδην εξαφανίστηκε. Άλλα 2-3 γυρνάνε με κλεμένα καρότσια s/m και αν τυχόν αφήσει κάποιος στην αυλή τίποτε σιδερένιο έκανε φτερά.Αυτά μάλλον κατοπτεύουν χώρους και ειδοποιούν άλλους για κλοπή όπως με το παπί του γιού μου. Παιδιά πληγή αγιάτρευτη είναι αλλά τι να κάνουμε.Είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανεχόμαστε. Ναι μονο αυτοι μας φταινε, τα ελληνοπουλα ολα αθωα ειναι. Τουλαχιστον αυτους τους ξερουμε παιρνουμε τα μετρα μας. Συν οτι στην αγ.βαρβαρα δεν εχουν σχεση με τους κλασσικους γυφτους ειναι κυριως φραγκατοι τσιγκανοι που ουτε καν εχεις φανταστει τα σπιτια τους. Προς το παρων για την ιστορια σε οποια γειτονια εχω μεινει με τους ελληνες ειχα θεμα ειτε φασαριας ειτε κατι αλλο 1 1
manolis115 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 minutes ago, john_petrucci7 said: φραγκατοι τσιγκανοι που ουτε καν εχεις φανταστει τα σπιτια τους. Μάλιστα και επειδή είναι φραγκάτοι με ουαου σπίτια είναι κριτήριό αυτό για το τι γείτονες θα είναι........ πρέπει να πέσουμε κάτω από το δέος. Τα σπίτια τους μπορεί να μην τα έχουμε φανταστεί αλλά πως τα έχτισαν και που βρήκαν τα φράγκα μια χαρά το φανταζόμαστε. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από manolis115
Προτεινόμενες αναρτήσεις