jenny09 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα guys:D Μου δοθηκε ευκαιρια να παω για 10 ημερες λονδινο σε εναν φιλο μου. Εντυπωσιαστικα βεβαια με την χωρα, οσο προλαβα και την ειδα βεβαια. Ημουν στην ζωνη 4 κοντα στο CrystalPalace. Χρησιμοποιησα τρενα, λεωφορεια απο συγκοινωνιες. Τις πρωτεσ ημερες χαθηκα XD αλλα με την εφαρμογη citymapper τα καταφερα μετα. Βεβαια χαλασα αρκετα στην καρτα για τα μεσα, την γεμιζα καθε 2 ημερεσ απο 10-5pounds. whatever. My point is οτι θα ηθελα να ζω μονιμα κει περα. Ο καιρος δεν ηταν προβλημα για εμενα ουτε μου φανηκε ακριβο το σουπερ μαρκετ (LIDL, Sainsbury) Εχω σπουδασει βοηθοσ φυσικοθεραπειασ και δουλευω εδω και 3 χρονια εποχιακη σεαζον σε ξενοδοχεια5***** στον τομεα του σπα αλλα δεν την παλευω διοτι 6 μηνεσ σε νησια και 6 μηνες αθηνα ανεργη, διοτι δεν υπαρχουν μισθοι στην αθηνα για αυτο το επαγγελμα που να με καλυπτει. Επιπλεον εχω βαρεθει την ελλαδα XD. Δεν εχω καποιον οικογενιακο στενο μου κυκλο εκει περα αλλα θα ηθελα να το προσπαθησω να παω να ζησω και να βγαλω λεφτα και να δουλευω 12μηνεσ και να εχω μια ωραια ζωη. θα προτειμουσα να δουλευω σε ξενοδοχιακεσ μοναδεσ στον λονδινο 'ή σε σπα στην πολη , οπου παρεχουν παροχεσ μασαζ και νυχια .. Αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ???? Τι μου προτείνεται να κανω ?? waiting for your response Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από jenny09 1
christakos07 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δεν είναι site αγγελιών το insomnia. Αφαίρεσε το βιογραφικό σου, δε χρειάζεται να δίνεις φορά παρτίδα τα προσωπικά σου δεδομένα. Ο φίλος σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει κάπως; 1 1
bill987 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 10 λεπτά πριν, Torasu είπε Ωραίο βιογραφικό, ο επόμενος. Το κλασικό: Θα σας ειδοποιήσουμε!!!
archer100 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Αν δεν ειναι τρολλια, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας εναν μηνα εκει, να μεινεις καπου οσο πιο φθηνα μπορεις και να περασεις συνεντευξεις ωσπου να σε παρουν καπου. Μετα θα βρεις το δρομο σου υ.γ. Γιατι ξοδευες καθε 2 ημερες για τα μεσα; Δεν εβγαλες Oyster Μολις εφτασες;
bilya Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 κοιτάς για άλλη πόλη εκτός Λονδίνου. Το χουμε υπεραναλυσει γιατί δεν αξίζει να πας σε "χαμηλομισθη" δουλειά Λονδίνο. 1
jenny09 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Torasu είπε Ωραίο βιογραφικό, ο επόμενος. χαχαχαχαχαχ "D
Προτεινόμενες αναρτήσεις