nikpapvolcan Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Καλησπέρα σας, έχω σχεδόν ενάμιση χρόνο το Α1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τις αποδόσεις του ανάλογα με το κόστος αγοράς του. Πριν από λίγες ημέρες αποφάσισα να το κάνω root (έχω android 9) αλλά ενώ το root checker & το magisk manager δείχνουν ότι είναι root όταν τρέχω το wifi password δείχνει ότι δεν είναι root το κινητό. Το ίδιο παρουσιάζει & με άλλα apps. Βασικά θέλησα να το κάνω root για να μπω να πάρω backup με το titanium backup αλλά αυτό δεν το ανοίγει καθόλου. Οποιος μπορεί να βοηθήσει με το πρόβλημα που έχω είναι ευπρόσδεκτη η βοήθειά του.
saruman123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το SuperSU το έχεις φλασαρη για να δώσεις δικαιώματα στην εφαρμογή? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από saruman123
nikpapvolcan Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Το SuperSU το έχεις φλασαρη για να δώσεις δικαιώματα στην εφαρμογή? Μάλλον όχι, πως γίνεται αυτό ?
saruman123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 Δημοσ. 22 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κατεβάζεις και το φλασαρης από την recovery σε μορφή zip γιατί άμα την περάσεις σαν εφαρμογή θα κολλήσει το κινητό. https://www.getdroidtips.com/download-supersu-root-zip/ Μετά μπες στην εφαρμογή και δώσε δικαίωμα. Οπότε υπάρχει εφαρμογή για root συσκευή εσύ θα δίνεις δικαίωμα για να λειτουργήσει(αυτό γίνεται μόνο την πρώτη φορά). Επεξ/σία 22 Απριλίου 2019 από saruman123
nikpapvolcan Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2019 Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, μόλις έχω χρόνο θα το δοκιμάσω & θα σε ενημερώσω αν ξεπεράστηκε το πρόβλημα που έχω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα