Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτίζω ενα νεο PC με σχετικα σφιχτο budget (γυρω στα 500ε) και απο συγκεκριμενο καταστημα. Μετα απο αρκετη βοηθεια σε θεμα που ανοιξα στην  αντιστοιχη ενοτητα του φορουμ εχω καταληξει σε ολα τα κομματια πλην του επεξεργαστη. Ο λογος που κοιταξα τον 1700 ειναι γιατι ειναι 10ε φθηνοτερος και εχω ηδη υπερβει το αρχικο budget των 500ε. το setup που κατεληξα ειναι αυτο της εικόνας. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν αξιζει η υπερβαση για να παω στον 2600. Η χρηση για την οποια θελω το συστημα περα απο τα βασικα (μουσικη, ταινιες, browsing, office) είναι ελαφρυ gaming (δε θα μετραω και τα fps, ουτε τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικα) και κυριως χρηση των προγραμματων Rhino και Matlab

Να προσθεσω οτι ειμαι και ψιλοασχετος μιας και ειχα 8 χρονια το ιδιο  λαπτοπ Acer5750g i5

524e.png

Επεξ/σία από Billkap95
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Billkap95 είπε

Χτίζω ενα νεο PC με σχετικα σφιχτο budget (γυρω στα 500ε) και απο συγκεκριμενο καταστημα. Μετα απο αρκετη βοηθεια σε θεμα που ανοιξα στην  αντιστοιχη ενοτητα του φορουμ εχω καταληξει σε ολα τα κομματια πλην του επεξεργαστη. Ο λογος που κοιταξα τον 1700 ειναι γιατι ειναι 10ε φθηνοτερος και εχω ηδη υπερβει το αρχικο budget των 500ε. το setup που κατεληξα ειναι αυτο της εικόνας. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν αξιζει η υπερβαση για να παω στον 2600. Η χρηση για την οποια θελω το συστημα περα απο τα βασικα (μουσικη, ταινιες, browsing, office) είναι ελαφρυ gaming (δε θα μετραω και τα fps, ουτε τα παιχνιδια που με ενδιαφερουν ειναι ιδιαιτερα απαιτητικα) και κυριως χρηση των προγραμματων Rhino και Matlab

Να προσθεσω οτι ειμαι και ψιλοασχετος μιας και ειχα 8 χρονια το ιδιο  λαπτοπ Acer5750g i5

524e.png

Μια χαρά σύνθεση έχεις κάνει. Και φυσικά δεν πρόκειται να καταλάβεις καμία διαφορά με τον 2600 ...  

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Μια χαρά σύνθεση έχεις κάνει. Και φυσικά δεν πρόκειται να καταλάβεις καμία διαφορά με τον 2600 ...  

Σ ευχαριστω για την αμεση αποκριση. Θα προχωρησω με αυτη τη συνθεση λοιπον

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Billkap95 είπε

Αφού η χρήση παιχνιδιών είναι δευτερεύουσα πας με κλειστά μάτια στον 1700. Θα σε καλύψει ανετα.

• Like 6
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logica1 είπε

Συγνωμη τα +10 ευρα τα θεωρεις "Υπερβαση του Budget"? Σοβαρα τωρα?

Ειμαι πυροπληκτος απ το Ματι αν αρκει σαν απαντηση

Δημοσ.

Not my business, just my 2 cents.

Αν μια αύξηση 2% σου είναι τόσο δυσβάσταχτη τοτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείς και την ίδια την αγορά. Για αυτα που θες, θα βρεις υπολογιστή να σε καλύπτει με αρκετά λιγότερα χρήματα στα μεταχειρισμένα. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Billkap95 είπε

Ειμαι πυροπληκτος απ το Ματι αν αρκει σαν απαντηση

και επειδη εισαι πυροπληκτος απο το Ματι τα 500 τα αντεχεις, αλλα τα 510 τα θεωρεις δυσβάσταχτα? Μας trollareis ρε φιλαρακι? Τι αλλο θα ακουσουμε ρε μλκ...

Επεξ/σία από logica1
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, logica1 είπε

και επειδη εισαι πυροπληκτος απο το Ματι τα 500 τα αντεχεις, αλλα τα 510 τα θεωρεις δυσβάσταχτα? Μας trollareis ρε φιλαρακι? Τι αλλο θα ακουσουμε ρε μλκ...

Δώστα εσύ τα 10 ευρώ τότε. Έλεγχο στην τσέπη κανενός δεν θα κάνεις.

Αι σιχτιρ

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε

Δώστα εσύ τα 10 ευρώ τότε. Έλεγχο στην τσέπη κανενός δεν θα κάνεις.

Αι σιχτιρ

Φιλε μου σε εβρισα? Για προσεχε σε παρακαλω πως μιλας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, logica1 είπε

Φιλε μου σε εβρισα? Για προσεχε σε παρακαλω πως μιλας.

Δεν έχεις καμία λογική, σεβασμό και ηθική απέναντι στον συνομιλητή σου.

Και ναι, έβρισες, αν ρωτας ειλικρινα.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Εγώ πιστεύω ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, για αυτό σου απαντάω ακόμα :)

Σε ευχαριστω. Με σκλαβωνιεις... 😜

Επεξ/σία από logica1
Δημοσ.
Στις 21/4/2019 στις 8:12 ΜΜ, Billkap95 είπε

Στην μόνοι ένσταση είναι στο κουτί ...καλύτερα να δεις το aerocool qs-240 η το cooler master q300l

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...