Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Ένας φίλος έχει το Acer Aspire 7741g και θέλει να αγοράσει νέες ram γιατί τα 4gb που έχει μέσα φτάνουν πια το 90% χρήσης. Αν πάρει αυτές τις G.Skill 8GB DDR3-1600MHz θα έχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας; Αν ναι, μπορεί να ελέγξει κάπως ποιες θα είναι συμβατές;

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από kate23
Δημοσ.

Κοίτα τις ήδη υπάρχουσες μνήμες πόσα volt είναι κατ ΄ αρχας ώστε να πάρεις ίδιες.. Γιατί παίζουν 1.35v και 1.5v..

Τι ακριβώς χρήση του κάνει ώστε να φτάνει στο 90% usage η μνήμη που έχει τώρα?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Κοίτα τις ήδη υπάρχουσες μνήμες πόσα volt είναι κατ ΄ αρχας ώστε να πάρεις ίδιες.. Γιατί παίζουν 1.35v και 1.5v..

Τι ακριβώς χρήση του κάνει ώστε να φτάνει στο 90% usage η μνήμη που έχει τώρα?

Κοιτα το 2010 που ειναι ο επεξεργαστης DDR3L δεν υπηρχαν, οποτε με καμια δεν υποστηριζει DDR3L ο IMC. DDR3 κανονικο παει λοιπον ο φιλος.
Περαν αυτου 4GB γεμιζουν ευκολα. Εγω στο λαπτοπ που δεν κανω και κανα τρελο πραγμα, κυριως browsing και κανα Office κτλ, με 4GB ημουν στα 3.74GB usage την περισσοτερη ωρα, γι αυτο και πηγα σε 6. 

Πλεον εχουν αρχισει και τραβανε ολα δυστυχως 😕 

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/46400_46402_583119/1066-MHz-Laptop-8GB.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

1066 πολυ καλυτερα, γιατι οι 1600αρες παιζει [συχνα] να μην του κανουν σωστο downclock 
-> μεχρι να μην εκκινησουν καν σε κακο σεναριο, οποτε 1600 μονο με δοκιμη/δοκιμασμενες

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Κοιτα το 2010 που ειναι ο επεξεργαστης DDR3L δεν υπηρχαν, οποτε με καμια δεν υποστηριζει DDR3L ο IMC. DDR3 κανονικο παει λοιπον ο φιλος.
Περαν αυτου 4GB γεμιζουν ευκολα. Εγω στο λαπτοπ που δεν κανω και κανα τρελο πραγμα, κυριως browsing και κανα Office κτλ, με 4GB ημουν στα 3.74GB usage την περισσοτερη ωρα, γι αυτο και πηγα σε 6. 

Πλεον εχουν αρχισει και τραβανε ολα δυστυχως 😕 

Ναι μωρέ κι εγω χονδρικά του το είπα να προσέξει μην την πατήσει και πάει σε λάθος volt αλλά μάλλον δίκιο έχεις, δεν υπήρχαν τότε DDR3L..🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...