Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την Getforce 930M και αντιμετωπίζω πρόβλημα στο gaming. Ενώ όταν παίζω απευθείας από laptop δεν έχω κανένα θέμα, όταν συνδέω hdmi με LG TV 55SK8100 σε παιχνίδια μόνο πηγαίνει καρέ καρέ. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε

θα δωσεις εικονα μονο στη τβ και οχι ταυτοχρονα και στο λαπτοπ.. γιατι δεν σηκωνει η καρτα...

Μόνο tv επιλέγω. Του laptop ειναι μαύρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η tv σου ειναι 4κ, το λαπτοπ που εχεις ειναι 1920X1080.

Ριξε την αναλυση της τηλεορασης σε 1920χ1080 για να παιξεις αν και φανταζομαι σε τοσες ιντσες θα φαινεται χαλια.

Επεξ/σία από Installer
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Installer είπε

Η tv σου ειναι 4κ, το λαπτοπ που εχεις ειναι 1920X1080.

Ριξε την αναλυση της τηλεορασης σε 1920χ1080 για να παιξεις αν και φανταζομαι σε τοσες ιντσες θα φαινεται χαλια.

Απ τη στιγμη που αλλαζω την αναλυση στις ρυθμισεις του παιχνιδιου και τις ρυθμισεις οθονης για την tv και βαζω ιδια αναλυση και στα δυο δε θα επρεπε να ειναι οκ;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jimpoul είπε

Καλησπέρα, έχω την Getforce 930M και αντιμετωπίζω πρόβλημα στο gaming. Ενώ όταν παίζω απευθείας από laptop δεν έχω κανένα θέμα, όταν συνδέω hdmi με LG TV 55SK8100 σε παιχνίδια μόνο πηγαίνει καρέ καρέ. Γνωρίζει κανείς αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ

Μπας και στο γυριζει στα ενσωματωμενα γραφικα? Επειδη συνδεεις εξωτερικο μονιτορ μερικα λαπτοπ το κανουνε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Μπας και στο γυριζει στα ενσωματωμενα γραφικα? Επειδη συνδεεις εξωτερικο μονιτορ μερικα λαπτοπ το κανουνε.

Αυτο εχει σχεση με τις ρυθμισεις στο control panel της nvidia? Εχει ρυθμισεις 3D και επιλογες «χρηση γενικης ρυθμισης», «επεξεργαστης nvidia υψηλων αποδοσεων» και «ενσωματωμενα γραφικα». Εγω το πρωτο εχω επιλεγμενο αλλα και με το δευτερο δεν αλλαζει κατι

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimpoul είπε

Αυτο εχει σχεση με τις ρυθμισεις στο control panel της nvidia? Εχει ρυθμισεις 3D και επιλογες «χρηση γενικης ρυθμισης», «επεξεργαστης nvidia υψηλων αποδοσεων» και «ενσωματωμενα γραφικα». Εγω το πρωτο εχω επιλεγμενο αλλα και με το δευτερο δεν αλλαζει κατι

Oμολογω πως δεν γνωριζω μιας και ποτε δεν ειχα λαπτοπ με dedicated GPU. Απλως εχω ακουσει το παραπανω που ανεφερα και συνηθως αυτο ειναι η αιτια. Δεν μπορω να σε βοηθησω παραπανω 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...